Пазаруване от obuvki.bg - тема 4

• 22 887
  • 260
  •   1
Отговори
# 180
На втория въпрос- върнах на 17.06, все още не са ми върнали парите.

# 181
  • пустинята Гоби
Поръчвах наскоро, ужасно бавна доставка, досега не се ми се е случвало. Върнах единият чифт обувки, сигурно пак ще чакам много.

# 182
Някой има телефонен номер на сайта?
Преди имаше публикуван номер за връзка, даже си спомням, че беше с кода за Варна.

# 183
# 184
Здравейте, бавят ли ви пратките в момента? Имам номер на товарителница от 11.07., но няма никакво движение на пратката. Чудя се да се оплаквам ли и ще има ли ефект.

# 185
  • пустинята Гоби
Да, много ми забавиха последната поръчка, получих я след може би две седмици. Върнах един артикул от нея, нямаше проблем, получих си парите по-бързо, отколкото пратката.

# 186
Аз получих две поредни съвсем навреме, но сега чакам връщане, което се бави, естествено...

# 187
  • София
Здравейте, поръчах едни обувки, но се оказаха много неудобни и заявих връщане. Симпатични, обаче.. дотам.
 Куриерът ги взе още миналата седмица, горе долу след колко време възстановяват парите? Бяха платени онлайн.

# 188
  • пустинята Гоби
Две-три седмици.

# 189
Аз пък днес получих пратка от 24. Много съм доволна.

# 190
  • София
Благодаря за информацията.

Аз пък днес получих пратка от 24. Много съм доволна.
Честито и със здраве да си ги носиш.

# 191
Някъде около 22.07 подадох рекламация на имейла им за рекламации, като не успях да намеря в сайта им въпросния формуляр, но им прикачих поръчка, фактура, артикулите номер, размер, снимки на обувки, дефект, подметки, абе всичко нужно. На следващия ден получих номер на заведенията рекламация и уверение да чакам 30 дни за становище. Срока на гаранцията ми беше 28.07. като най-удобно на 31.07 една госпожа ми връща имейл с линк да съм си падала коректно рекламацията иначе щели да ми я отхвърлят. Е хубаво, ама срока мина, а си имам входирана такава. Писах имейли, прикачих това което вече бях пратила, не и не. То било автоматичен отговор онова, щели да ми я отхвърлят нали! Много се ядосах, кое ми е некоректното, от пиле мляко съм им прикачила!? Толкова поръчки имам, ама това им беше.

# 192
2г е срокът за рекламация.
Да не бъркате връщане с рекламация?

# 193
Не, няма грешка. Двете години ми изтекоха сега на 28.07. Подадох рекламацията на 22.07. Поръчката ми е от 2023 г. Тоест бяха в гаранция до 28.07.2025 г.

# 194
Разбирам.
Ето формуляр за рекламация..в раздел "гаранция" е.. https://obuvki.bg/b/garancija
Отворих..нещо бъгаво ми се струва, може би защото не се логнах..не знам.
Тук е описано в раздел VI как се прови рекламация https://obuvki.bg/b/obschi-uslovija#PKT6

Бих си пуснала една жалба до КЗП аз на ваше място, като прикача кореспонденцията с обувки.бг.

Общи условия

Активация на акаунт