Спечели двойна покана за спектакъла "Игри в задния двор" на Театър "София"

• 3 466
  • 66
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Обичам да излизам с дъщеря ми почти на 14 в 8 клас, ще се радвам да посетим постановката, защото на театър не сме ходили от най-детските й години 5 6 години.

# 31
Ходим навсякъде заедно,когато имаме възможност.

# 32
  • Русе
Да, ходим заедно на театър,  на концерти- смятам, че семейството трябва да им отвори този прозорец, да им даде шанс да се влюбят в изкуството. Също така пътуваме заедно, разглеждаме забележителности, защото преди да станат граждани на света трябва да видят красотата на България.

# 33
С тийнейджърката обичаме да ходим на шопинг заедно. Обичаме също така да си приготвим вкусна напитка и да седнем просто за да си говорим.

# 34
  • на последния етаж
Ходим на концерти заедно, понякога и на театър.

# 35
  • Сф
Моята тинейджърка е доста самостоятелна.  Ходи често с приятели на театър или сама. Тя обича театъра и актьорското майсторство.
Все по- малко неща иска да прави с нас" старите и скучни родители". Simple Smile

# 36
  • София
Стартира ли сезонът, през седмица сме на театър. Любимо ни е!

# 37
Със синът ми сме ходили на театър няколко пъти, понякога успявам да го заведа и на оперета, друг път държи да е кино. Засега се съгласява и на разходки и преходи в природата, да видим докога Simple Smile

# 38
  • при късмета
Все повече търси самостоятелти изяви, но обича театъра. Миналия сезон не успяхме да гледаме постановка по негова инициатива и този се опитваме до намерим вариант. Аз не съм особен фен на киното, но с баща му имат имат еднакъв вкус за филми и ходят. Двамата или с компания. Иначе, покрай вилата и ремонта, правим много заедно. От миналата седмица имаме къщичка за птици. Аз извадих проекта, мъжа ми наряза дъските, а тийна хвана винтоверта и я сглоби. И външното барбекю строи сам, поне откъм физическа работа. От баща му инструкциите, от мен подкрепата

# 39
Времето заедно с тийнейджърите си го прекарваме основно вкъщи. Като по-малки много ги водихме на театър, чакам да пораснат и пак да проявят интерес към това изкуство. Ние с мъжа ми ходим редовно.

# 40
С моя тийнейджър заедно ходим на разходки, разглеждаме музеи, изложби, пътуваме, пазаруваме, обсъждаме книги, ходим на кино, театър и т.н.

# 41
  • София
Скоро не сме ходили на театър, а обичаме. С моите двама тийнейджъра ходим навсякъде заедно. Обичаме да пътуваме, да слушаме хубава музика, да си готвим вкусни неща.

# 42
Прекарва си чудесно. Още не е в графа тийнейджър, но се забавляваме много , когато ходим на театър. Даже 27 септември отново сме семейно в театъра. Бихме се радвали да спечелим.

# 43
Ходим заедно на театър , харесвани ! Но напоследък все по- рядко се случва,причината е финансова....за съжаление.

# 44
  • София
Стараем се почивните дни/ваканциите да сме заедно на почивка или екскурзия. Пазаруваме заедно, ходим на кино. Колкото повече пораства толкова повече искат да са сами и с приятели.
Последните години не сме ходили заедно на театър. Като беше по-малка ходихме.

Общи условия

Активация на акаунт