Спечели двойна покана за спектакъла "Игри в задния двор" на Театър "София"

• 3 462
  • 66
  •   1
Отговори
# 60
Ходим заедно на театър, но ходим и по отделно, зависи от постановката. На тази бихме отишли заедно

# 61
Сама или с приятелка ходя на Театър Simple Smile любим ми е Театър зад канала !Супер си прекарване.
Скоро ще започна и с двете деца да ги водя на Театър подходящ за тяхната възраст на 5 и на 3 г са Simple Smile

# 62
Големият ми син каза, че с удоволствие ще дойде на театър. Гледал е няколко постановки с приятели.  Малкият също беше идвал с мен на театър. Така че с удоволствие ще гледаме.

# 63
Цялото семейство много обичаме театъра! А също и да прекарваме времето си заедно.

# 64
  • София
Обичам да ходя на театър и го правя най-често в компанията на приятелка. Семейно също ходим, но подбирам внимателно постановките, за да запленя младежите.

# 65
  • София, България
Ние сме вманиачени по театъра и ходим на всякакви постановки. В последните години ходя повече на детски, с детето. Детето обича театър, мюзикъл, опера, всичко.

# 66

Изтеглени са късметлиите, които печелят двойна покана за "Игри в задния двор" на 1 октомври (вторник), от 19:30 часа, в Théatro отсам канала. Това са:

Esmee
Вампирче
zvаnchе
Г-жа Рамацоти
Maksimix

Честито!

Ще очакваме печелившите да се свържат с нас в рамките на днешния ден на e-mail igra@bg-mamma.com и да ни изпратят следните данни:
✅ потребителско име
✅три имена

Благодарим на всички за участието в играта!

Общи условия

Активация на акаунт