Спечели двойна покана за спектакъла "Игри в задния двор" на Театър "София"

• 3 461
  • 66
  •   1
Отговори
# 15
А вие, как прекарвате време заедно с тийнейджърите си? Ходите ли заедно на театър, например?

Ходим на театър, кино, заведение.

# 16
  • София
Ходим заедно на кино,на билярд,джаги,боулинг.Вкъщи играем монополи или гледаме филми заедно.По-рядко се случва да ходим на театър,а ми се иска да му събудя интереса.

# 17
  • София
С тийновете (и особено с девойката) правим много неща заедно- кино, концерти, куизове, ескейп стаи, включително и театрални постановки - последно гледахме "Секс, наркотици и рокендрол".

# 18
Прекарваме свободното си време като се разхождаме и разговаряме, излизаме и споделяме общи и интереси ,посещаваме опера , театър.

# 19
  • София
Да, ходим заедно на театър.

# 20
  • Враца
Преди ходехме, сега живее в София и когато си идва събота и неделя, няма театри.

# 21
Все още е малка дъщеря ми, но искрено се надявам да ходим заедно на театър, да обикаляме музеи и галерии, когато порасне.

# 22
Да, ходим заедно на театър, на кино, на екскурзии. И на пица, Simple Smile

# 23
Прекарвам времето с децата си по различен начин. С дъщеря ми гледам да съм приятелка, а с момчето гледам да съм строг родител. Е, това само с разговори. Обичам с момичето да отивам заедно на фризьор, да пазаруваме...

# 24
Ходим заедно на театър ,на кино ,по магазините, все още обича да излиза с нас .

# 25
  • SF
Много, много обичам да ходим на театър - любимо занимание! Не мога да ви опиша как ме нацелихте с тази тема!

# 26
  • София
Прекарваме заедно време при пътувания, почивки и понякога вечерите вкъщи.

# 27
Да ходим на театър, кино, заведение, все още им харесва да са с нас.

# 28
  • София
А вие, как прекарвате време заедно с тийнейджърите си? Ходите ли заедно на театър, например?
Моя син е на 17 г .и най-често ходим заедно на театър,концерти и шопинг Simple Smile

# 29
Обичаме да излизаме на обяд, говорим си, ходим на пазар и по радко( за съжаление, защото съм ангажирана вечер със сестра й) на театър. Като беше по малка и единствено дете много ходихме, мечтая отново за време само следя нас двете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт