БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 15 (Между два сезона)

• 29 527
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
След момчето щяло да има и момиче…или близнаци.

# 586
Да, да… и Наска това си мислеше 🤣🤣🤣

# 587
Едни и същи глупости и популизъм,  Наска си личи че едвам на това се е навила. Щяло да има нов сезон.

# 588
Да.. точно това си  помислих и аз.
 Обичайният  популистки репертоар на Бачорски .. да ги научим да са добри човеци и т.н... 
 Гарниран със супер грозното изказване, че Наска само ги " вади" децата, само ги " предоставя"  а той ги гледа и се грижи за тях.

# 589
Ох ужасно изказване .

# 590
То си е факт, от това, което виждаме ние, като зрители на тяхното зрелище, НО реално ги гледат бабите, а Емели - майка ѝ.

# 591
Аз виждам , че редовно плаши децата с нея, според мен само тя се опитва да налага някаква дисциплина .

# 592
Даниел за мен е най-фалшивия, даже повече от  Атанаска. Тя просто го прави, за да е интересна, докато на него му идва натурално.

# 593
Имат човек в сутрешния блок и използват за реклама. Така и бабите на село вече знаят, кой е Бачорски.

В сравнение с реалитито, Атанаска е много премирена. Явно болестта наистина я е променила.
Не разбирам защо говорят за Емели като за част от семейството, след като детето дори на партито не беше.

# 594
А каква е Емели тогава? Как да не е част от семейството, смешни ставате с тези изказвания. Това, че не е била, е отделен въпрос и въобще не се знае причината за нейното отсъствие.

Имат човек в сутрешния блок и използват за реклама. Така и бабите на село вече знаят, кой е Бачорски.

В сравнение с реалитито, Атанаска е много премирена. Явно болестта наистина я е променила.
Не разбирам защо говорят за Емели като за част от семейството, след като детето дори на партито не беше.

# 595
Айде пак, защо говорили за Емели като не била част от семейството, защото не е била  на партито 😃 Даниел поне в това отношение се опитва да не дели децата и ги възпитава в любов един към друг. Само не почвайте пак за кушетката в стаята на Дани и как Емели реве да спи при баща си на спалнята.

# 596
Каквото и да пишете Емели е в периферията на семейството на Наска, Даниел, малък Дани Бачорски.

1. Важните семейни събития се правят без да се съобрази нейното присъствие, не се съобразяват да преместят датата, за да не съвпада с друго събитие, за което е ангажирана от преди месеци;
2. Няма собствено легло в бащината къща, въпреки мащаба на имота и финансовите възможности на баща й.
3. Дори на сватбата има клипче как тържествено Даниел, Наска и синът им си тръгват от арката, гостите ръкопляскат, хвърлят им цветя, а Еме е отстрани и гледа.

И да, Емели не е единственото дете, чиито родители са разделени и единият родител си има вече друго семейство. Хем има чувство за принадлежност към семейството на баща й, хем важните празненства за баща й се случват с или без присъствието на Еме.

# 597
1. Много важно събитие - разкриване на пол.
2. Има легло, просто не отговаря на вашите представи. Впрочем (по спомен) тази кушетка не е много евтина.
3. Бяхте ли на сватбата или мнението е сглобено от няколко снимки и клипчета?

# 598
има достатъчно клипчета от сватбата, отворете си старите теми, за да си ги припомните.

Голяма ирония - да си милионер и едното ти дете да спи в дизайнерско огромно легло тип къща с библиотечка, а другото да спи на икейската кушетка за гости. Едното дете да може да спи между майка си и баща си, а другото дете да няма това право.

# 599
То си е факт, от това, което виждаме ние, като зрители на тяхното зрелище, НО реално ги гледат бабите, а Емели - майка ѝ.
Използването на конкретните думи  ми е грозно.  И  не бих искала да съм на мястото на Наска и да ми се налага да се усмихвам в тоя момент и да питам"  А ти ли ги кърмиш?" .

Общи условия

Активация на акаунт