БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 15 (Между два сезона)

• 28 960
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Сигурни ли сте, че е спонсориран уикендът? Не чух да го споменават или тагват и веднъж.

# 721
Не съм напълно сигурна, но Атанаска даже има пост с тагната локация и на сторитата хотела е тагнат, така че според мен е спонсориран...Емели основно на такива уикенди е с тях между другото

# 722
Даниел е тагнал хотела в няколко сторита. Направи ми впечатление, че нямаше никой друг освен Даниел и децата в Спа центъра

# 723
Този път Атанасия ми хареса как представи продукта. Когато не се превзема излишно може да е симпатична.Simple Smile Обаче каква коса има тази жена направоооо....

# 724
На едно от сторитата, когато се усмихне устната й забива в носа....как е възможно човек, занимаващ се с естетика да си го причини

# 725
Даниел е тагнал хотела в няколко сторита. Направи ми впечатление, че нямаше никой друг освен Даниел и децата в Спа центъра
Ами то си е скъпичко там

# 726
На едно от сторитата на Емилия,Георги казва,че тв може да готви само таратор.И затова Емели яде само таратор.Тъй че , не е виновна Атанаска,както преди време я изкарахте тук-че храни децата само с таратор.

# 727
На едно от сторитата на Емилия,Георги казва,че тв може да готви само таратор.И затова Емели яде само таратор.Тъй че , не е виновна Атанаска,както преди време я изкарахте тук-че храни децата само с таратор.
Съмнявам се да е само таратор.От колко години за Великден се говори за нейния козунак.

# 728
  • на пистата
Емилия е същата като Наска.

# 729
В понеделник ще се пусне нова тема. Все още който не е гласувал в анкетата горе (под заглавието) има възможност да гласува.

# 730
Съмнявам се да е само таратор.От колко години за Великден се говори за нейния козунак.

Георги каза, че козунака й е клетав 😃😃😃

# 731
Ако готви рядко , все още може да не и се получават нещата , но винаги може да се научи . Мъжете може би не държат толкова да им е сготвено , поне моят .

# 732
Ами значи,щом едната ще оправдаваме с рядко готвене,ще го направим и с другата.
    Всъщност,изобщо не ми пречи дали готвят или не,не са в моята къща.Прави ми впечатление и при двете,че децата не се хранят кой знае колко правилно.

# 733
Ако имат желание ще се научат да готвят. Все едно наши произведения не са хвърчали по кофите докато се нацелят. Това да и е кусура на Емилия. Пък и на Атанаска.
За мен Емата трябва да си седне на гъза и да си оправи апаратмента. Не детето и да зависи от любовните настроения на двамата възрастни.

# 734
Атанаска нали имат механа и чистенето и е уредено , екстра е . Мъжа като има пари , ще я води на ресторант .

Общи условия

Активация на акаунт