БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 15 (Между два сезона)

• 28 970
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Ехееее, ти къде чак отиде?!
   Нали знаеш,че няма гаранция, няма застраховка за децата на НЕразведени.
Да, за никой няма застраховка за нищо в този живот.

# 691
  • Пловдив
Разбира се,че никои не е застрахован, но пренебрежението се трупа, а ако Даниел нарочно показва такова отношение за коментари и гледания,  трябва да иде да се лекува и той! Това постоянно злепоставяне на Атанаска ,не им прави услуга, снимки с букети ,или ревящи деца по моловете, не е нито готино, нито възпитателно.

# 692
Да,поведението на Даниел е такова.Но нито е повод за лечение,нито задължителна предпоставка за наркозависимост при децата.
   Освен това, не смятам ,че Даниел пренебрегва Емели и то пагубно за нея. Има семейства,в които родителите са заедно,и бащата обръща много по-малко внимание на децата си.Сигурна съм ,че и вие самите познавате такива.

# 693
Ееееее чак Емели да тръгне по пътя на Роза и Атанас 😃😃😃 Големи сценаристи 😃

# 694
  • Пловдив
Не е сценарии, хора и за по- малко залитат към такива боклуци, детето има такъв пример, или ще тръгне по този път ,или никога няма да пипне такива неща. Такива са моите наблюдения над познати имали хора със зависимости в семействата си. За мен отношението на Даниел и Наска не е правилно към детето, щом за Вас е ,няма лошо, но няма нужда и от иронични коментари!

# 695
Нещата са съвсем различни. Това, че има зависимост в семейството не означава, че Емели, малък Дани, Андреа и другите две момченца на Антон могат да тръгнат по такъв път. Първо Даниел няма нищо общо с Йордан, който не е поглеждал децата си, които са избрали да останат при майка им и второ - Емилия по нищо не прилича на Олга. Сигурна съм, че и Олга има вина за психичното състояние на Атанас и Роза. Като цяло отношенията между Йордан и Олга са били много токсични, каквито виждаме, че не са между Даниел и Емилия. Имало е ножове, закани, криене, тормоз и още кой знае какви филми. И като вземете да говорите какво било отношението на Даниел и Наска към Емели? Какво? По цял ден ли сте с тях или си правите извадки от няколко клипчета? Даниел учи Дани и Емели да се обичат и държат един за друг. Да, понякога прекалява с клипчетата, но вярвам, че са истински. Наска си е студена по принцип. А, пък и Емели не е нейно дете, какво трябва да направи, да я разцелува всеки път като Даниел извади камерата? Ако се държи прекалено майчински - тя на каква се прави, Емели си има майка. Ако се държи по-резервирано - какво е това отношение към Емели, няма ли сърце? Истината е, че Наска винаги ще си остане черна, любовницата, крадлата. Колкото и сватби да направят, колкото и деца да му роди, колкото и да се вре и “помага” в “общия” им бизнес. Нищо, нищо не може да изтрие етикета на челото й “любовница”.

# 696
Апартамента е същия. Височина на прозорци, сградите отсреща, чупките на стените. Поне на мен ми е 1:1 от видеото в Ябълката и качваното от Роза. Може просто да не е обзаведен целия , а да е пригодена част от него за живеене.

# 697
Емилия ще живее по чуждите къщи и мести детето постоянно насам натам, а в нейната ще живеят хора които с лека ръка се отказаха от своята.
Каква ирония.

# 698
  • София
Ако наистина са взели апартамента предвиден за Емилия и дете, Олга и Розалия орат дъното. Когато става въпрос да плюят Атанаска в инстаграм са много загрижени за дете и майка, ама действията в реалността са показателни.

# 699
Ако апартаментът е на Емилия, както ни беше казано официално, те не са го взели, тя им е позволила.Тв живееше при Петър,в последствие се разделиха,май.Нвма да им каже,сори,ама избирайте си парцалите.И отиде при майка си.Товс е едната ми версия.Емилия постъпва така,както ще постъпи всеки,който обича тези хора и иска да помогне.
   Друга версия-изобщо не е този апартамент,който е на Емилия.
  Трета версия-Дсниел е излъгал,Емилия не го обори,в името на някакви илюзорно добит отношения.В този случай Даниел е дъно, Емилия също.Без чест,достойнство,грижа.Защото,ако допуснем,че Емилия го прави ,това е унизително,но тя сама се унижава.
   Само че аз мисля,че това не е апартаментът на Емилия.Не ми се вярва да са такива .
  Просто апартамент под наем, а Емилия живее с майка си,защото е по-лесно и от финансова гл точка,и заради Емели.

# 700
Възможно е и предвид цялата извънредна ситуация (отнета къща, пробиване в България), Емилия да е предоставила апартамента си на Олга и Роза, защото тя е с Петър и в онзи момент не й е бил нужен и е подала ръка. Обаче след като за пореден път с Петър са “на ти си куклата, дай си ми парцалите”, Емилия не върви да ги изгони и се спасява по друг начин. Не знам. Предполагам само. Струва ми се грозно Даниел да е лъгал, че този апартамент е на Емилия и Емели. Не, че не го допускам.

# 701
Поне стана ясно, че ще има втори сезон. Даниел го потвърди онзи ден в ефира на БТВ. Каза, че ще има бомба, която ще избухне. И после се поправи "тоест няколко бомби ще избухнат".

# 702
  • Пловдив
Интересно дали ще покажат сватбата ,или нещо съвсем различно. Ще ни дадат теми за писане.

# 703
Не съм сигурна дали са снимали сватбата. Би било пропуск от тяхна страна, защото си е съдържание за няколко епизода. Обаче не се знае. Мисля така, защото миналата година имаше сторита къде ходят, какво снимат. Сега нищо не подсказва, че са снимали серии. Но може и да са го пазили в тайна от нас. Но ако до сега не са снимали, определено са загубили важни моменти. Рождени дни видяхме миналия сезон, този няма за какво да ни ги показват пак. Но сватба, моминско, ергенско, разкриване на пол, отваряне на механа, как протича бременността на Наска, после раждане и тн. Доста съдържание си е това.
На мен ми е интересна историята на Олга и Роза и прибирането им. Какво точно се е случило, наистина ли са загубили къщата, кога са се прибрали, къде живеят, какво работят, за постоянно ли мислят да останат…

# 704
Олга дано нищо не работи в България. Снахите- млади, прави на по 25 години не работят, жената сигурно е към 70. Да я осигурят децата и и да си почива и наслаждава на внуците, че ми писна от тия двойни стандарти при Бачорски.

Общи условия

Активация на акаунт