БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 15 (Между два сезона)

• 28 980
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Ами няма логика, но е по- добре от колкото апартамента да е бил нейн само за предаването, ако е така Даниел много се излага!

# 676
Ами, ако някой има смелост. Давайте! Георги доведен баща ли ти е? 🤣🤣🤣

# 677

Част от интервюто с Атанас в L’europeo в която обяснява защо е влязал за втори път в комуна.

Въобще не казва и дума за реалитито, казва че е почнал с трева в 8 клас . Другото което казва е, че така наказва родителите си.

# 678
Това обаче е тежка история. Дано все пак се откъсне от тая отрова.

# 679
Разбира се, че наркотиците са бунт срещу родителите. Не мисля, че Атанас ще успее да се откъсне от отровата. Травмата върху всички деца има огромен отпечатък. Не е само Атанас, Роза също има сериозна травма. даньо също, макар и да има късметът да е най-малък и почти нищо да не помни. Той също нанася травма на дъщеря си, макар и да не го осъзнава.

Единствено Антон е успял да се откъсне и да си крета криво-ляво, най-отдалечен е от родителите си, най-отдалечен от братята и сестра си. Понякога това е начинът да продължиш напред.

# 680
Няма ли Антон общ бизнес с другите?
   Ако Даниел е излъгал за жилището на Емилия, тя защо си мълчи?И майка й защо продължава да ги "обича тези момчета"?!
   Има доста неясни е недоизказани неща.
Не мисля,че ако Даниел иска,Атанаска ще може да го спре да плаща наема на майка си.

# 681
Според мен това жилище е факт,но си е на Даниел и той се разпорежда с него.Макар,че каза че е на името на Емилия. Сегашното жилище на Роза и Олга много прилича на това на Емилия. По принцип също е нормално Емилия да им го отстъпи . Не знам,дълбоки са там нещата .
Друго което отдавна все забравям да кажа.
В клипа на Рози от болницата,кой Бачорски е най-хубав ,бля ,бля . Първо казват ,че Георги не е Бачорски. После измежду предложенията казват Антон и май Мими или Йордан казват “ Ама и той не е “ .
Нали водехме една такава дискусия кой кога е роден и дали Антон е осиновен.
Заслушайте се и вие във видеото ако ви се занимава ,може и аз да греша .

# 682
Няма ли Антон общ бизнес с другите?
   Ако Даниел е излъгал за жилището на Емилия, тя защо си мълчи?И майка й защо продължава да ги "обича тези момчета"?!
   Има доста неясни е недоизказани неща.
Не мисля,че ако Даниел иска,Атанаска ще може да го спре да плаща наема на майка си.
Антон си има негова си компания, нито идва в офиса на Бачорски, дори и на откриването не беше.

какво да каже Емилия като тя постоянно намеква, че си мълчи, за да е в добри отношения с Даниел.

# 683
Кой осиновява 3то дете?! Освен да са го спасили от някъде, и на мен не ми прилича на другите.

# 684
  • София
Не виждам нищо странно да си осиновил 3- то дете, но да родиш 4 от мъж с профила на Йордан ми е абсурдно.

# 685
Ох на мен Олга ми е много антипатична , вижда ми се супер токсична

# 686
Според мен Олга е виновна за травмите на Атанас и Роза. Тези две деца са живели при нея и най-зле се справят с живота. Атанас е толкова потънал, че не знам как ще се измъкне. Роза е в някакво вечно доказване и с лрка ръка успя да затрие живот граден с години. Йордан също е виновен за това, неглежирайки две от децата си. Вижда се, че Даниел и Антон не са толкова травмирани (или изобщо не са) от развода на родителите си.

Не мисля, че Емелия е предотстъпила апартамента на Роза и Олга. По-скоро този апартамент никога не е бил неин и сега Даниел си се разпорежда, както му е удобно.

# 687
А вие много на бързо решихте кой къде живее.Не се знае къде живеят.На мен ми се видя малък апартамент.Не мисля,че е онзи.

# 688
  • Пловдив
Силно се надявам Емели да не тръгне по пътя на Антон и Роза, но Даниел трябва да обръща повече внимание ,не са само за клипове в инстаграм! Дано и Емилия си намери точен човек.

# 689
Ехееее, ти къде чак отиде?!
   Нали знаеш,че няма гаранция, няма застраховка за децата на НЕразведени.

Общи условия

Активация на акаунт