БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 15 (Между два сезона)

• 29 503
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Аз,пък облеклото й не го харесвам.Супер къса пола.Смешно ми идва.

# 661
Вярно само Дани прегърна и целуна.

# 662
Вече съм почти сигурна, че Даниел качва всички тези сторита, за да има какво да обсъждаме. Не вярвам нито той да е толков несъобразителен, нито Атанаска. И двете деца имат по една роза за Атанаска, Дани успява да я даде и Атанаска го прегръща и Емели се чуди какво да прави и целува малкия...предполагам. че след това Емели е дала и своята роза на Наска и всичко е ок. Не ми се вярва и двамата да са толкова прости и да им е ок това особено, когато са и с двете деца. Даниел нарочно според мен злепоставя Атанаска с това видео.За мен обаче е дразнещо и си личи, че видеото е нагласено. Даниел кара децата да подаряват розата на Атанаска и да я целуват, за да го качи в инстаграм...предполагам, че го намира възпитателно

# 663
Не са двете рози за Атанаска.Дани подарява роза на Емели,и роза на майка си.Но да, видеото е нагласено и сигурно снимано няколко пъти докато на Даниел му хареса.

# 664
Редно е да се отбележи, че тя не прегръща и Дани, върнах се да гледам детайлно, едната ѝ ръка е свита и си държи телефона, а с другата държи розата. Децата се гушкат в нея

# 665
и нека дискусията на тема “Къде са отишли парите от продажбата на колата?” да започне сега 😁

Най вероятно Бонанза го плаща и парите са отишли там, защото фирмата се води собственик. И зеленото БМВ на Даниел се продаваше, това което Георги караше също.

# 666
Аз не питам къде са, не мисля, че за някой има значение. 🫣

# 667
  • София-Лагера
Студена жена е Атанаска,даже и към малък Дани.
В нея не виждам топлота,виждам един поглед който е само и единствено материален.
Всичко ми е изкуствено в нея.

Вече се съмнявам,че Емилия има апартамент от Даниел

# 668
много ясно, че няма апартамент от Даниел. Онова малкото жилище в старата сграда се обитава от Олга, Роза и Атанас. Имотът си е бил на Даниел, ако беше на Емилия нямаше да обикаля квартирите.

Клипчето с Рачков е ужасно. Тези машини са всяка по 20-30-40 хиляди лева, супер тъпо и селско е да се трошат чинии върху тях. Не е забавно да се разваля и генерира боклук.

# 669
Много би били странно ако апартаментът наистина не е бил за Емилия и Емели, но и на мен така ми се струва. От друга страна като гледам каква любов се лее между роднините, бившите роднини и всички останали някак не ми се вярва Даниел да остави дъщеря си да живее по квартирите. А с на Наска жилището какво стана изплати ли го, както афишираше.

# 670
  • Пловдив
А може Емилия да е оставила родата да живее там, иначе би било меко казано грозно Даниел да обяснява как ги е подсигурил и накрая нищо ,но може да се очаква всичко. На Даниел само думите са големи, действията не!

# 671
  • София-Лагера
За какво да ги оставя и тя самата да плаща по 1000 лв наеми.
Даниел може спокойно да поеме наема на майка си ако Наска му разреши.Защото и там 100% има конфликт на интереси.

# 672
Клипът с Рачков е доста странен, но като се замисля, беше снимал клип с Ивка бейбе и с Наталия Кобилкина. Някаква поредица ми изглежда

# 673
Как ще го изплати като тя не работи Grinning

# 674
А може Емилия да е оставила родата да живее там, иначе би било меко казано грозно Даниел да обяснява как ги е подсигурил и накрая нищо ,но може да се очаква всичко. На Даниел само думите са големи, действията не!
Защо й е на Емилия да остави родата да живее в нейния апартамент, а тя все да е на квартира, да купува техника и мебели за квартирите.

Даньо е голям само на думи.

Общи условия

Активация на акаунт