БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 15 (Между два сезона)

• 29 512
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • София
То това важи за Люлин, Обеля, Надежда, Левски,  Дружба и т.н. ама половин София живее там. Не в къщи, а в панелки.

# 646
Милионерите по принцип не живеят в Обеля.

# 647
  • София
Милионерите да, ама ние говорим за Бачорски, не за Домусчиев.

# 648
Хората с претенции като техните живеят или в центъра, или Бояна, Симеоново, Драгалевци, Лозенец. Не е милионер в България само Домусчиев.

# 649
  • София
Аз пък мислех че е само той, моя грешка Joy

Биомета си продава къщата в Бистрица, Бачорски какво се помайва не знам.

# 650
Забравих да ви кажа. Вчера видях старото БМВ на Емилия. Познах го по това, че по номера има лепенки сърчица. Метлите са махнати и го кара някакъв мъж.

# 651
То това важи за Люлин, Обеля, Надежда, Левски,  Дружба и т.н. ама половин София живее там. Не в къщи, а в панелки.

То тая къща по-малка и от панелка. Образно казано. Сал един двор.
Не отива този квартал и къща на кралицата от Монако. Иначе ясно, че и там живеят хора, както и в още непривлекателни квартали на София. Но те поне имат хипермаркети, някаква инфраструктура - метро, трамвай, автобус, не че Наска ще се качи на градски транспорт.

# 652
Забравих да ви кажа. Вчера видях старото БМВ на Емилия. Познах го по това, че по номера има лепенки сърчица. Метлите са махнати и го кара някакъв мъж.
Продала го е значи

# 653
и нека дискусията на тема “Къде са отишли парите от продажбата на колата?” да започне сега 😁

# 654
Е ако е било служебно на Бонанза са отишли там, където е и на Емилия апартамента от Даниел.
Тя затова се мести от място на място.

# 655
Според мен за новата кола

# 656
И според мен.Нали правеше реклама на някаква автокъща.

# 657
Не схванах идеята на рекламата с Рачков. Какво рекламират? Вода? Чинии? Фитнес? Нещо искат да кажат? Някакво послание? Как се играе сиртаки на пътека? Не знам, не ги разбирам тия неща….

# 658
Че са големи българи,Човеко!

# 659
Атанаска не искаше повече бебета,но явно имаше"сделка" -има бебе,има сватба.Ако има следващо бебе сигурно вече ще има нова къща.Все ми изглеждаше несерионо тук да се коментира как пренебрегва Емели.Но преди малко гледах едно стори на което и двете деца се гушват в нея,но тя прегръща и целува само Дани.Вярно,че тя иска да му благодари за това,че и е подарил роза,но след като и другото дете се присъединява към прегръдката е редно и тя да отвърне със същото.
За майката на Емилия и аз имам някакви съмнения,че има нещо с Георги.Иначе не виждам логично обяснение постоянно да е в болницата при него.Емилия не се снима толкова с него,колкото майка и.

Общи условия

Активация на акаунт