БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 15 (Между два сезона)

• 29 507
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Ами друго логично обяснение, да висиш всеки ден в болницата при Георги, аз не намирам. То майка му сигурно не го посещава толкова често… Иначе вече мина месец от инцидента и още не се е възстановил. Сериозна контузия.

# 631
Листопад ряпа да яде Grinning  Цял сериал  Grinning

# 632
Гергана беше качила и стори, че "днес ще боли". Да не би да правят операция отново.
В свои сторита Георги малко след травмата беше писал или казал, че ще се наложат няколко операции .. счупването му е гадно.

# 633
Тия съвсем ще объркат представите на Емели за семейство.
  Всъщност, то пък за любовта граници няма,като се обичат.....Тв Гери май обича всички мъжки Бачорски,поне така пише.
    По тв има платформа за изява на доста по-скандални личности от Бачорите. Тя и телевизията и журналистиката ни е такова ниво.

# 634
Що за тъпотия, кажете?

# 635
Не видях смисъла на това клипче. До края чаках да видя какво рекламират.
Единственото ми обяснение е, че чрез Рачков, Даниел става популярен и трупа последователи.

# 636
Смисълът е да се забавляваме Grinning Аз така го разбирам

# 637
  • В страната на мечтите.
Ама чакайте, Георги и майката на Емилия не се ли водят нещо като рода, макар и малко далечна???

За възрастта няма да коментирам, че ми става гнусно... Италианските фамилии ряпа да ядат.

# 638
Е , каква рода ?  Даниел и Георги дори не са биологични братя .

# 639
  • В страната на мечтите.
Не е нужно да си кръвен роднина с някого за да ти е рода. Свекърите също не са ти кръвни, нито техните родители, но на теб ти се падат рода.

# 640
Да не са братовчеди.. Няма проблем да се залюбят.

# 641
БИВШИ роднини по сватовство,според нормативната уредба. Понастоящем ,пък и преди са с никаква кръвна връзка.Трети братовчеди и след това не се смята за кръвосмешение,мисля.
  Така че ,Трополинка, от тази гледна точка са си наред.

# 642
Много ми е смешен като почне с тези цветни високопарни надписи “Българин”, “човек с главно ч” 😂

# 643
  • София-Лагера
Ето линк с интервюто от "Преди обед", за тези, които не са гледали:
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/atanasija-i-daniel-ba … o-treto-dete.html
Напрегнах се,тая ако е водеща аз съм трамвай.
По тъпо интервю не бях гледала.
Атанаска иска да избяга от Абдовица,ха ха .

# 644
То кой нормален иска да живее в Абдовица. Ми зле си е този софийски “квартал”.

Общи условия

Активация на акаунт