БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 15 (Между два сезона)

• 29 514
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Като чета коментарите под статиите за тях си чудя кой ги харесва изобщо Grinning
Е, как се чудиш - Кенди гърл😂

# 616
Хахахахха ами не ги харесвам , даже не ги следвам 😀 пиша си в темата .
Като цяло са ми безразлични , за сеира чета тук .
Иначе аз коментари хубаипочти не съм видяла да се пишат по принцип

# 617
Бебето се очертава да е зимно от това, което Атанаска каза, има прекрасен ген тази жена, изглежда страхотно. Те отговаряха сякаш Емели живее с тях и наистина ще гледат три деца. За справка не е проблема дали леглото на Емели е икейско и не марково, а реално, че тя собствено легло няма, а спи на кушетката за гости у Даниел, това е възмутителното, иначе място за гардеробни имат.Интервюто беше по скоро скучно и реално Атанаска обяви в ефир, че техните приятели от Манджи правят опити за бебе, стори ми се тъпо...иначе е явно, че се тикат да са известни и донякъде им се получава заради сеира. Завели са децата някъде, накрая и Емели е с тях.

# 618

На Дани тоалетчето от последното стори Grinning   От Али Баба

# 619
Айде, айде, пишем си тук заедно от много време. Simple Smile Винаги си в тяхна защита, в което няма лошо, не може всички да мислим еднакво. Не го казах с лошо Simple Smile

# 620
Даниел наистина е нелеп с тези сторита. Да си организира бизнеса така че лийдовете да могат да бъдат обработвани, не да се пени по инстаграм. При положение, че той преди е казвал "пишете ми", "пишете ми".

Да си наеме асистент или да спре самият той да го играе асистент на Наска и да си работи по бизнесите, за да функционират адектвано.

И да спрат да се обличат с дрехи от алиекспрес и турските реплики, че доказано тези нерегламентирани бои са вредни за здравето. Има изследвания специално за китайските дрехи от али/шийн и тn, `че доказано са вредни за здравето: https://goodonyou.eco/chemicals-in-fast-fashion/

Скрит текст:
SHEIN, TEMU, and AliExpress have been the focus of recent scrutiny, and all have been criticised for selling products containing unsafe levels of chemicals, with a pair of shoes from SHEIN containing 428 times the permitted levels of phthalates. Toxic chemicals don’t wash out, but they can leech out of clothes and be absorbed by your skin, potentially causing health problems. Research suggests that exposure to lead—a neurotoxicant—can damage the brain and nervous system, impacting growth, development, and behaviour patterns. Children are particularly at risk, given their tendency to forget to wash their hands and chew on sleeves. “[This habit] is not uncommon, and that would give a higher dose,

# 621
Тя и тя толкова го гледа Grinning

Още в реалитито каза, че Даниел ги снима и хората мислят, че той ги гледа, а всъщност децата стоят с нея. Може и да не гледа Дани много, но е неуважително да кажеш, че жена ти е инкубатор и после ги гледаш ти. Аз на такъв и едно няма да родя, не се учудвам, че ае дърпаше за второ. 9 месеца износване си е трудно, все се съобразяваш малко или много с бременността. Той после ги гледал. Сигурно и Емели е гледал докато се е срещал тайно с Наска.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 20:45 от Lotus32

# 622
Не , наистина не съм им фенка , просто ме дразни на момента не осиновителния хейт , на моменти се прекалява наистина .👌😘

# 623
  • София
Тема 15, в която се обсъждат Бачорски до най- малкия детайл не се връзва с “ от къде на къде ги дават по телевизора?” Grinning

# 624
Хората си живеят живота в момента в Трявна в "Чукара" и хич не им дреме Grinning

# 625
Егати тъпото интервю. Репортерката трябва да я уволнят.

# 626
Ето линк с интервюто от "Преди обед", за тези, които не са гледали:
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/atanasija-i-daniel-ba … o-treto-dete.html

# 627
Майката на Емилия и днес е в болницата при Георги. Качвам сторито и от преди малко. Отново е от болницата ,личи по интериора . Надписа няма да го коментирам ,че започват тръпки да ме побиват.

# 628
Ми като се обичат младите да се взимат.

# 629
Хахаххахах, еее, силно се надявам, че просто чете тук и си прави майтап жената… друго логично обяснение нямам 😂

Общи условия

Активация на акаунт