БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 15 (Между два сезона)

• 28 966
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Жената може да иска да работи .

# 706
  • София
Олга ако се е пенсионирала в Швеция и Розалия с многото си езици не би трябвало да имат потребност млада майка с малко дете да им преотстъпва жилище.

# 707
Не знаем какъв е случая с жилището. Може временно Емилия да е настояла да отседнат там. Обаче в последствие се разтурва къщичката с Петър и Емилия ни напред, ни назад. Емилия си е близка с Олга и Роза и може би е искала да им помогне. Надявам се, да разберем повече подробности в новия сезон, който незнайно кога ще излезе…

# 708
Андрея каза преди няколко вeчера,че засега няма да има.Ако имаше нещо снимано нали щеше да знае и присъства.

# 709
Гледах профила в инста на Емилия, много хубаво момиче. Женствена е, запомняща се. Ако трябва да сравнявам с Атанасия, втората сякаш е пластмасов манекен от някоя витрина на дамска конфекция.

# 710
На мен Атанаска не ми е някаква красавица , иначе е висока и изглежда добре като се понаправи .

# 711
Андрея каза преди няколко вeчера,че засега няма да има.Ако имаше нещо снимано нали щеше да знае и присъства.
Андреа може и да го е казала, но от нея нищо не зависи. Даниел го каза онзи ден в "Преди обед", имаше интервю на живо.  Очевидно Андреа не участва във втория сезон.
А ето и запис с интервюто: https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/atanasija-i-daniel-ba … o-treto-dete.html

# 712
Той Даниел преди месеци го каза пак и нищо. Голяма работа, че казал нещо неопределено във времето и пространството. Има ли още някой, който му вярва на всичко?!

# 713
  • Пловдив
Даниел толкова неща казва, че ако му вярваме за всичко , не знам до къде ще стигнем. Предвид хейта, които отнесоха за втори сезон трябва да премислят много по-добре как ще представят нещата.

# 714
Той поне да помни какви ги дрънка по социалните мрежи. Grinning

# 715
Заслужил си е хeйта, по принцип Grinning Grinning Grinning

# 716
Какво общо има дали Олга ще работи и това,че снахите не работят?

# 717
Защо да не работят ?
Познавам много жени , които работят на близка заплата до минималната .
Ако мъжа може да си позволи жената да не работи , много хубаво . А една жена винаги има работа и вкъщи и деца гледа .
Пък и тя Атанаска сигурно си докарва някакви приходи от Инстаграм .

# 718
Атанаска тъкмо да ми хареса и вчера докато гледах интервюто в Преди обед мислено я сравних с клоуна от филма То отново.  Направо с тая огромна уста е покъртителна. Косата й е разкошна обаче.

# 719
Атанаска днес с две реклами, а и са на спонсориран уикенд в Чукара, нещо се е разработила..косата й е просто разкошна, харесва ми, че и двете с Емилия се показват без грим и натурални. Даниел обикаля с децата, тя се къпе и снима. Иначе ги признах този път, май са само двамата с децата

Общи условия

Активация на акаунт