Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 819
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Моето притесение с връщане на сума за 2 пратки,всичко е точно. Simple Smile Сега ще връщам 1 бебешко ромпърче,плюс поредното яке на The north face 😁. Най съм щастлива,че пратките ми пристигат със Спиди. Първата дойде с експрес уан. Оставиха ми пратката в Изи пей,било им като офис.(За Бургас става дума)

Якето на Liu Jo e супер

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 07:09 от Black Candy

# 481
Казус с връщането няма Blush, доста връщам напоследък, цяла или част от пратка, бързи и точни с възстановяването на сумите

# 482
Казус с връщането няма Blush, доста връщам напоследък, цяла или част от пратка, бързи и точни с възстановяването на сумите

Аз за първи път бях поръчвала от сайта Simple Smile И то  големи суми.Бях се попритеснила😁.

# 483
Във връщането нямат грешка, стига бързо да се върне при тях. Сега със Спиди е екстра. Преди с БГ пощи връщането ми е пътувало и по 20 дни. Съответно и изплащането на парите беше бавно.

# 484
  • Mostly in my mind
Най-сетне, 6 дни след поръчката, вече е изпратена.

# 485
Благодаря на GG* за разяснението как да пусна до автомат. Не ми хареса само, че дава кутии в близост до адреса ми. Благодаря и на Mila за кода. Пуснах две поръчки и, като дойдат, ще дам отзиви.

# 486
Ако смениш адреса с този на работата ти (например), дали няма да ти даде автомати в този периметър?

# 487
Възможно е, ама не ми се занимава. Той реално и офисът на Експрес ми е близо до работа и напоследък от там си получавам поръчките.

# 488
Благодаря на GG* за разяснението как да пусна до автомат. Не ми хареса само, че дава кутии в близост до адреса ми. Благодаря и на Mila за кода. Пуснах две поръчки и, като дойдат, ще дам отзиви.

Достатъчно е само да смениш пощенския код с този на квартала, в който искаш търсиш кутия или офис, и на картата излизат локациите в съответния квартал (нали в големите градове кварталите са с различни пощенски кодове).

# 489
  • София
А има и код за 10% на всичко - BLACK24, днес, утре и други ден, ако някой не го вижда, вкарвайте го в кощниците работи.
Да. Аз вече се възползвах и поръчах наблюдаваното от мен якенце! Heart Eyes

# 490
И аз, като GG пуснах една пратка до автомат, дойде на 4-тия ден. С куриерите най-бързо е идвала за 6 или 7 дни. А миналата година по черния петък, една от пратките с коледни подаръци Експреса ми я мотаха  2 седмици в БГ, в склада им.

# 491
Аз следвах съвета за искане на ваучер поради намалена цена, но ми отказаха под предлог, че е трябвало да го направя в срок от 7 дни след направа на поръчката. Според мен няма логика, тъй като как да искам ваучер, ако ще връш
Щам артикули? Доставката беше 16 дни след направената поръчка. Явно става, ако я получиш много бързо, но ако попаднеш на експрес уан, няма шанс. Моите артикули ги намалиха още деня след поръчката, ама шанс.

# 492
  • Berlin
А защо трябва да се чака поръчката в такъв случай? Губи ми се логиката, искаш ваучер, получаваш ваучер и го ползваш до когато може. Не е обвързано с получаване на поръчката.

# 493
А защо трябва да се чака поръчката в такъв случай? Губи ми се логиката, искаш ваучер, получаваш ваучер и го ползваш до когато може. Не е обвързано с получаване на поръчката.
Ами може да решиш да върнеш продукта, защо да ти изпращат в такъв случай ваучер?

# 494
Ваучер получих последно преди около три месеца 8 дни след получаване на поръчката, даже бях създала връщане и все пак ги питах за компенсация.
Дадоха ми бързо ваучер тогава.
Сега забелязвам, че са в период на доста игра с цените нагоре-надолу, но пак не виждам логика да отказват.
Може и да не им изнася да ги ръчкат за компенсация в период на големи обороти.... мои си разсъждения

Поръчката от 24.11, шипнаха на 27.11, вече у Спиди с насрочена доставка до адрес за понеделник

Друга от 27.11, току що я обработиха

Даже са бързи сравнено с други сайтове

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 16:56 от Щефи

Общи условия

Активация на акаунт