Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 49 024
  • 734
  •   2
Отговори
# 195
Не беше ли вчера за обувки?! Изпуснах го и аз, а и постоянно пипат цените нагоре
Днес пише асексоари
Поръчах одеве една раница да я видя на живо, ако ми хареса евентуално https://www.bestsecret.com/product.htm?back_url=%2Forder_details … 5662&colorCode=10

# 196
  • Стара Загора
Днес е за аксесаори, дори пуснах поръчка. Интересното е, че така и не получах потвърдителен мейл. А в сайта изписва, че е успешно направена.

# 197
Здравейте, нова съм в темата. Може ли някой да ми сподели как мога да получа покана за сайта. Много благодаря предварително! ☺️

# 198
За пръв път ми се случва (преди час) да направя поръчка и да НЕ получа имейл с резюме на същата. На някого случвало ли се е подобно нещо?

В приложението всичко излиза наред, а сумата е дръпната от картата.

# 199
Нямам потвърждение на мейл и аз, по-горе писаха същото

# 200
Щефи, раницата която си поръча е страхотна.  Имам я от миналата година. Не е мръднала.

# 201
Ооо, благодаря, успокояващо. Последно време не ми върви или впоследствие не съм доволна при ползване на продукт

Стоеше ми от няколко месеца, мисля, че сега на 138лв  легна най-изгодно

И пак изпуснах вчера преходните боти на martens за оферта от 133лв с кода, днес вече цената е още нагоре 177лв, май няма да ги имам...

# 202
За пръв път ми се случва (преди час) да направя поръчка и да НЕ получа имейл с резюме на същата. На някого случвало ли се е подобно нещо?

В приложението всичко излиза наред, а сумата е дръпната от картата.
Този път им трябваха два дни, за да потвърдят поръчката с имейл. Иначе парите ги дръпнаха след две минути. Явно наистина се бавят нещата вече.

# 203
И на мен ми се е случвало, всичко си беше ОК с поръчката после, не се притеснявайте!

# 204
  • Варна
Поръчах с 20 % код днес две худита за тийнейджъра за Коледа, започвам да се подготвям. Искам да си харесам някакво бельо , бикини най-вече, ежедневни на сносни цени , но така и не намерих нищо изкушаващо Simple Smile Гледам Calvin Klein 25-30 лева чифта дори и тези по 3 бр които са, не ми се вижда да са на оферта чак...

# 205
Споделете какво друго си купихте или подаръци за Коледа? Аз цял ден нишо не мига да си харесам… Confused пък искам да си купя нещо. Grinning

# 206
Здравейте , мога ли да получа покана за сайта.
Благодаря предварително на отзовалите се!

Получих няколко покани и благодаря на хората, които ми ги изпратиха. За съжаление обаче на всички тях ми излиза, че поканите са невалидни. Някой запознат може ли да помогне? 🙂

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 08:19 от Mixaela87

# 207
  • някъде там
Това пристигна при мен и е уникално красива... Препоръчвам!
https://www.bestsecret.com/product.htm?back_url=%2Forder_details … lorCode=000111991

# 208
  • Berlin
Здравейте , мога ли да получа покана за сайта.
Благодаря предварително на отзовалите се!

Получих няколко покани и благодаря на хората, които ми ги изпратиха. За съжаление обаче на всички тях ми излиза, че поканите са невалидни. Някой запознат може ли да помогне? 🙂

Пробвай през десктоп браузър и/или само с код, не директно през линк. Не знам точно кой начин работеше, но още няколко човека са писали за подобен проблем назад в темите. Кодовете би трябвало да работят, просто нещо сайтът бъгва според мен.

# 209
Линковете имат срок. Според мен изтичат и затова не работят

Общи условия

Активация на акаунт