Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 911
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Щефи, точно това имах предвид и ти благодаря, че отдели време да го синтезираш в един пост.
И аз в последно време попадам на чистка на производствени дефекти /не от тук/ . Точно това имах предвид, че вместо да ги бракуват например в големите онлайн магазини се наливат такива партиди, а цената никак не е ниска. Отдавна не съм купувала обувки, че ми омръзна да затварям пари и да играя на тото при положение, че съм си преценила размера.

# 421
  • някъде там
Броим 7 работни дни за връщане.

7 дни е след като вече е заявено връщането и генерирана товарителница., преди това е минимум 14 дни за силвър и 30 дни за даймънд статус

# 422
Броим 7 работни дни за връщане.

7 дни е след като вече е заявено връщането и генерирана товарителница., преди това е минимум 14 дни за силвър и 30 дни за даймънд статус

Жената питаше колко дни има като активира връщането. 7 дни са. Аз не рискувам да попадне събота и неделя в тях и като създавам връщане, на другия ден ходя до Спиди.

Няма лошо да имат дефекти и с това цената им да е много по-ниска от пазарната, но нека тези дефекти бъдат описани. Някой може да преглътне някоя драскотина примерно като си вземе обувка от 300 лв за 50-60 лв, например.
Аз от Абаут Ю също имам лош спомен. Обувки на марка, която отдавна нося, същия номер, едната видимо ми хлопаше. Бяха обувки на ток и ако сте обували много по-големи обувки, знаете как хлопат и можете да се спънете. Просто не ставаха за ходене. А, цената им не беше с някакво изключително намаление. Аз съм ок да има някакъв голям аутлет с изключителни намаления на дефектна стока, но тя да бъде описана и снимана.

# 423
Драскотините не са производствен дефект, а резултат от неправилно съхранение.
Производствен е разнотоние, криви шевове при сглобяватето и лицеви тигели, различна текстура на кожата на саята, крива отливка на подметката или бабунки по нея. Ей такива неща.
Няма кой да седне да снима, достатъчно е тази стока да бъде в отделна секция на сайта и дефекта и да е такъв  че да не пречи на нормалното и функциониране по предназначение или естетика.

# 424
Ясно ми е, че драскотина не е производствен дефект, но е дефект и на някой няма да му е приятно да получи такава обувка, когато е платил висока цена. Обаче пък не пречи за използването й и когато цената е адекватна, някой ще си я купи. Въпроса е дефекта да бъде описан - дали производствен, дали направен от някой клиент, който после е върнал продукта, няма значение. Когато е описано, всеки ще прецени сам за себе си.

# 425
  • Mostly in my mind
Някой поръвал ли си е зимно яке на Liu Jo. Дали отговарят?
Хс съм по принцип,но от това има 32 и 34 и се чудя...

# 426
Бях чела, че искате връщане на разликата в цената, ако е паднала. Имам поръчка с едни боти, все още не съм я получила (имаше закъснение в изпращането), а междувременно цената им падна с 53 лв. Поисках някаква компенсация, но ми отговориха само, че поръчката закъснява и изпратиха линк да я следя (все едно ви знам...). Има ли такава политика за връщане на разликата, която да е разписана някъде (не мога да я открия), за да знам как точно да подходя и какво да им пиша,  мисля пак да пробвам?

# 427
Поръчай ги на новата цена и върни тези от поръчката с високата цена.

# 428
При тях много често не се четат имейлите и отговарят стандартно.Пиши им пак и кажи,че няма да вземеш поръчката,а ще поръчаш на новата цена.Макар че отговарят българки,трябва да се пише 2-3 пъти докато разберат за какво става въпрос.

# 429
50 лв си е разлика. Наистина е редно да те компенсират, защото лесно ще ги върнеш и поръчаш на намалената цена, ако има още твоя размер.

# 430
Изпратете им запитване, че след като в процес на доставка продукта е намален още с.... Как да постъпите, да поръчате пак артикула и да върнете пратката с по-високата цена?!
Имат ли практика да компенсират разликата с ваучер?

Обикновено се правя и аз, че не разбирам какъв е реда за да получа задоволяващ отговор
Но сигурно ще ви пишат да чакате да приемете продукта и ако искате да задържите, тогава ваучер

# 431
При мен цената падна, след като бях получила пратката. Обадих се и ми казаха да изчакам да мине срока за връщане, и тогава ще ми пратят ваучер за разликата в цената.
Така и стана.

При теб цената може пак да се промени докато получиш поръчката, за това пробвай да се свържеш с тях и да ти гарантират, че ако задържиш поръчката, ще ти дадат ваучер за разликата. Направи си и скрийншот с датата, твоя размер и по-ниската цена.

# 432
  • Mostly in my mind
В крайна сметка поръчах 34. Дано ми стане. И ето тези обеци,които вчера бяха на -20%, ама шанс....

# 433
Здравейте.
От 4 дни поръчката ми е със статус in transit и е в България... дали е задържана на митница? Май направих грешка, не помня каква беше границата за плащане на мито и ДДС.

# 434
Какви митници, в Европейския съюз живеем.

Общи условия

Активация на акаунт