Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 885
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Съжалявам, но за първи път поръчвам от чужбина.
Направихме втора поръчка седмица по-късно и утре ще я получа, а първата е направена преди 15 дни, от 4 дни е в България и не я получавам.

# 436
Ами сигурно Експрес Уан Ви я носят. Те са царе на размотаването.

Аз с тях с последната пратка имах следния казус. Видях пропуснато обаждане от непознат номер, но не успях да върна обаждането. На другия ден пак ми звънят от същия номер. Обаждам се и ми казват, че имам пратка от БС. Викам - носете я, на адреса съм. А те - утре ще ви я донесем, пратката сега е в склада ни, а камионът тръгна, само се обаждаме да питаме дали да ви я носим ...?! Значи два дена ми звънят, за да ме питали дали да ми я носят! А аз я следя на тракинга и чакам всеки момент да дойдат вкъщи.
Но както и да е, сега открих, че в профила има опция да задам доставка до автомат или офис на Спиди и последната поръчка я засилих към тях. Ако наистина пристигне в автомата (което ми е най-удобно), изобщо няма да се занимавам с Експрес Уан повече.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 10:30 от GG*

# 437
Края на  ноември и декември почват масово да се бавят поръчките - така е по всички сайтове и БС не е изключение.

Естествено, че куриера ще ви остави в офис пратката, щом не сте си вдигнали телефона, като няма връзка с вас няма да си я разкарва всеки ден с него. Всички куриери звънят от непознати номера, освен ако не си ги записвате всеки път в указателя. Куриера има днес да разнесе Х броя пратки, а не издирва и да мисли някой, който не си вдига телефона и не е дал последващи насоки какво да става с пратката. Тия телефони за връзка с фирмите за какво си мислите, че служат - за уточнение на такива случаи.

# 438
Края на  ноември и декември почват масово да се бавят поръчките - така е по всички сайтове и БС не е изключение.

Естествено, че куриера ще ви остави в офис пратката, щом не сте си вдигнали телефона, като няма връзка с вас няма да си я разкарва всеки ден с него. Всички куриери звънят от непознати номера, освен ако не си ги записвате всеки път в указателя. Куриера има днес да разнесе Х броя пратки, а не издирва и да мисли някой, който не си вдига телефона и не е дал последващи насоки какво да става с пратката. Тия телефони за връзка с фирмите за какво си мислите, че служат - за уточнение на такива случаи.

Ясно ми е, че краят на ноември става зле. За това направих поръчката на 8 ноември. Обясних, че друга дойде за половината време. Просто се притеснявам, че нещо не е наред с моята, а все рак е платена

# 439
Пак не виждам основание, когато пратката е била в куриера не сте си вдигнали телефон, после фирмата ви търси как да ви я достави, какво да не е наред. Като толкова се чудите звънете утре във фирмата къде се намира пратката.

# 440
Пак не виждам основание, когато пратката е била в куриера не сте си вдигнали телефон, после фирмата ви търси как да ви я достави, какво да не е наред. Като толкова се чудите звънете утре във фирмата къде се намира пратката.

Струва ми се, че отговаряте на другата дама. При мен няма обаждане, само виждам, че е в Бг 4 дни, но нико, не ме търси.

# 441
Края на  ноември и декември почват масово да се бавят поръчките - така е по всички сайтове и БС не е изключение.9

Обажданията бяха не от служителя, който разнася пратките, а от един склад извън града. Куриер изобщо не е идвал до нас. От никоя куриерска фирма не звънят на клиентите да питат какво да си натоварят в камиона. От Спиди и Еконт сутрин в 9ч. ми пускат съобщение, че днес на адреса ми ще носят пратка. Ако не съм там - оставят я в офис и го отразяват в тракинга. Експрес Уан като ме няма ги оставят в един офис на Изи Пей, не си ги връщат обратно в склада извън града.
Другият проблем с тях ми е, че пратките ги носи една жена, която отказва да се качва до етажа (с асансьор сме и винаги има къде да се паркира) и ако не сляза пред входа, отказва да ми носи пратката и я оставя директно във въпросния офис на Изи Пей.

# 442
Здравейте!
Вчера направих две поръчки. Едната с продукти от ЧП, другата с ваучер 15%. Сега видях, че в едната съм пропуснала едни обувки. Има ли начин да добавя продукт към ордер, който е със статус in process? Има един бутон manage order.

# 443
  • Варна
Nadezdhda30,
Моята поръчка от 8.11 я получих на 20.11.24.

# 444
Nadejda, извинявайте объркала съм се на кого отговарям.

GG, естествено че няма са дойде куриера до Вас, нали не сте си вдигнали телефона, връща я в склада и оттам ви търсят да кажете какво ще правите с пратката - какво не е ясно. За да я оставят в офис, пак трябва да отговорите на позвъняването на телефона, той не е длъжен да знае вашите желания.
Пратка до врата и пратка до адрес са две различни неща.

# 445
zari65, пиша го за трети път - никакъв куриер не ми е звънял, на куриера му знам телефона и не ми е непознат.
Или нещо не мога да обясня, или Вие не можете да разберете, или просто сте решила да се заяждате. И в трите случая обаче не смятам  повече да се обяснявам. Достатъчно досадихме.

# 446
В общия случай Експрес1 за ужасни. Единия път точно видях, че звънят и не вдигнах за части от секундата. Връщам обаждане - вече не сме на адреса? Е, как прелетяхте? Няма против за взимане на пратката от офис, но не и някакви ИзиПей-чета, плод и зеленчук и не знам още какви магазинчета. Това не е офис. Несериозно е платена пратка да се оставя на такива локации. Не съм поръчвала последните няколко седмици и наистина се надявам да има опция доставка със Спиди - техен офис ми е наблизо.
Иначе никой куриер не е длъжен да доставя пратката до вратата. Тя се доставя до входната врата. Качване на пратките по етажите вече е друг вид услуга. Разбирам защо искате до вратата на апартамента. Аз съм с малко бебе и не ми е удобно да слизам до долу. За това предпочитам (например офис на Спиди, не ИзиПей), за да отида с количката, когато съм извела детето навън. А не да съм на педал и да чакам всеки момент обаждане да слезна, ама тогава може да приспивам детето, или да го храня, или да му мия дупето, или да сме навън. Не съм нон-стоп свободна, за да чакам куриера. Да не говоря, че един ден 3 дни получавам съобщение за пратка и 3 дни не идва. Със Спиди е чиста работа, ако не мога аз и пратката е голяма, с ПИН кода мъжа ми може да я вземе. ИзиПей май дават само лично срещу лична карта.

# 447
zari65, пиша го за трети път - никакъв куриер не ми е звънял, на куриера му знам телефона и не ми е непознат.
Или нещо не мога да обясня, или Вие не можете да разберете, или просто сте решила да се заяждате. И в трите случая обаче не смятам  повече да се обяснявам. Достатъчно досадихме.

Не, се заяждам, в много случаи куриерите могат да бъдат упреквани и всеки е имал проблеми с куриер, но вашето си е някакъв филм куриера ми е крив защото не си дигнах телефона, пък и ви звънят да уточняват и не доставят веднага и т.н.
Винаги се чудя, защо просто не се звънне на телефон на фирмата и да се уточни, а се почват едни писания по форума, пратката ми това, пратката ми онова, проблем разбирам изгубена пратка, сериозно превишаване на времето за доставка, такива неща.
Тия телефони да връзка на фирмите не са за украса на сайта.
Нормална комуникация това - те ви звънят, вие на тях, каквото има го уточнявате. Куриера няма кристална топка да ви чете мислите. Това са нормални неща, не е нещо извън обичайното.
А защо ви отделих толкова време - за да се осъзнаете поне малко пишещите такива постове, че е досадно за останалите четящи и не ги интересува на кой пратката къде е.

# 448
То специално и националния телефон на Ескпрес1 е за украса в сайта. И жените, които работят там явно също, ама наистина да не продължаваме тази тема. Разбира се, че като имаме проблем с пратка звъним на доставчика, обаче те нито си взимат бележка, нито следващия път е по-различно (поне за моя район). И на БС се оплаквах и се извиняват и това е. Дано при следваща поръчка наистина да имам избор на куриер. Просто няколко души питаха какво се случва с пратката им, че виждат, че от 4-5 дни е в България. Нормално е да се притеснят за вече платена пратка. Експрес1 нехаят, защото всичко е платено предварително. Ако трябваше да си платя пратката с наложен платеж и куриерска услуга, никога нямаше да я взема след 3 дни мотане - ще дойда/няма да дойда.

# 449
Хора, помощ! Направих страшна простотия. Поръчах за племениците подаръци за Коледа миналата седмица и си мисля как ще дойдат чак средата на декември и ще имат време да ги пробват и евентуално да ги върна в 30дневния срок, а те взеха че дойдоха днес. НО ! 30 дни ли е изобщо срока за връщане, понеже никъде не намирам къде го пише това? В офис са в момента, ако го взема на 30-ти примерно оттогава ли ще се броят 30дни, за дс може да е минала Коледа и да видя дали ще ги връщам? Ох, не знам нещо разбрахте ли, ама 😃

Общи условия

Активация на акаунт