Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 819
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Мисля, че тези, които са с диамантен статус, имат 30 дни за връщане. За сребърен е 14дни. Трябва да провериш и колко дни могат да я задържат в офис на куриера.

# 451
Ако е Спиди, 7 работни дни може да стои пратката (не се брои събота, независимо, че те работят). Иначе за Силвър статус срока е 14 дни. Ако пазарувате за първи път, със сигурност сте Силвър статус.

# 452
Чудесно е,че са дошли,защото,ако поръчате по-късно,декември обикновено има забавяне и не е сигурно,дали ще дойдат до Коледа. Просто подарете по-рано нещата Simple Smile

# 453
Хора, помощ! Направих страшна простотия. Поръчах за племениците подаръци за Коледа миналата седмица и си мисля как ще дойдат чак средата на декември и ще имат време да ги пробват и евентуално да ги върна в 30дневния срок, а те взеха че дойдоха днес. НО ! 30 дни ли е изобщо срока за връщане, понеже никъде не намирам къде го пише това? В офис са в момента, ако го взема на 30-ти примерно оттогава ли ще се броят 30дни, за дс може да е минала Коледа и да видя дали ще ги връщам? Ох, не знам нещо разбрахте ли, ама 😃

На сайта има информация

Return period

For customers without a status or Silver Status, the regular return period of 14 days applies. Customers who have reached Gold Status have 21 days to return goods. If you have Diamond Status you can return items for up to 30 days.

Това с 30 дни са правила за България.

# 454
  • Mostly in my mind
Чудесно е,че са дошли,защото,ако поръчате по-късно,декември обикновено има забавяне и не е сигурно,дали ще дойдат до Коледа. Просто подарете по-рано нещата Simple Smile
тя иска да ги подари на Коледа и ако не станат, тогава да ги върне...поне така разбирам от поста аз

# 455
Благодаря момичета, не пазарувам за първи път, но видях че съм Силвър. Ще стискаме палци да им станат нещата, не ми се иска да им развалям удоволствието от изненада на празника. Стискайте палци

# 456
  • София
Здравейте момичета,
Току-що си получих пратката с ботите. Другата която тръгна по-рано още се мотае някъде.
Имах големи опасения като четох премеждията на Щефи с Clarks, но засега всичко изглежда наред.
Хубави са и ми стават най-важното. Доволна съм.

# 457
При мен за пръв път пратка с дрехи от БС пътува със Speedy. По-рано само домашните артикули пътуваха с DHL/Speedy; всичко останало (дрехи, обувки) получавах с ExpressOne.

Имам съмнения, че са в процес по цялостна подмяна на доставчика за България. Едно на ръка, че достатъчно хора повдигат въпроси относно адекватността на ЕО директно към БС. Второ, едва ли самите те са много доволни от безкрайни забавяния, които пък удължават прозореца за връщане.

Да видим.

# 458
Дано да си права. Наистина оплакванията от Експрес1 не са едно и две, сигурна съм. Ще се радвам, ако преминат изцяло със Спиди.

# 459
Аз получих днес от офис на Спиди моята поръчка - дрехи, още в петък имах смс, че ще ми бъде доставена в понеделник и пренасочих към офис. Иначе и друг път съм казвала, че съм много доволна от куриера на района от Експрес Уан - бърз и точен, най-късно доставя до 10:30 в деня на доставка, изчаква понякога.
Новото, което ми прави впечатление покрай осъвременяването на сайта е, че е определен срок за връщане още при изпращане на поръчката.
Order date:
November 19, 2024
Return deadline:
December 21, 2024

Пратката е получена на 25 ноември.
Постепенно се отказаха от връщането чрез Български пощи, сега същото вероятно следва и за Експрес Уан.

# 460
Аз получих днес от офис на Спиди моята поръчка - дрехи, още в петък имах смс, че ще ми бъде доставена в понеделник и пренасочих към офис. Иначе и друг път съм казвала, че съм много доволна от куриера на района от Експрес Уан - бърз и точен, най-късно доставя до 10:30 в деня на доставка, изчаква понякога.
Новото, което ми прави впечатление покрай осъвременяването на сайта е, че е определен срок за връщане още при изпращане на поръчката.
Order date:
November 19, 2024
Return deadline:
December 21, 2024

Пратката е получена на 25 ноември.
Постепенно се отказаха от връщането чрез Български пощи, сега същото вероятно следва и за Експрес Уан.

Ами при мен пише, че дедлайна е 29.11, но за съжаление още не съм получила поръчката от невероятните Експрес Уан.
След дълго ровене и питане насам натам, разбрах, че поръчката ми е в ръчичките на Експрес Уан от миналия четвъртък, но едва снощи получих известие за забавяне, което не знам колко ще продължи. Тази фирмичка е меко казано смешна. Много интересно, ако го получа след 29.11 автоматично ли губя шанса за връщане?

И,мам още един въпрос, ако някой се е сблъсквал с него. Направих друга поръчка, която дойде за седмица, но ще върнем артикули поради неподходящ размер. Попълнихме формата в сайта, но никъде не ни поиска да впишем банкова сметка. Доколкото разбирам, ще върнат сумата там, от където е направена поръчката, но имам леко "ако". Аз платих с виртуална карта на Револют и се чудя дали през нея стигат до реалната банкова сметка или е необходимо да предприема някакви действия, за да им кажа какви са основните данни на картата на Револют? Благодаря много!

# 461
Плащам с Револют и там ми връщат парите.
Би трябвало срока за връщане да почне да тече от датата на получаване на пратката.

# 462
Плащам с Револют и там ми връщат парите.
Би трябвало срока за връщане да почне да тече от датата на получаване на пратката.

Въпросът е дали плащате с нормалните данни от Вашата карта или с виртуална карта, чийто код се генерира еднократно за едно плащане и после изчезва?

# 463
Не плащам с еднократна карта. Вие с такава ли платихте?

# 464
Не плащам с еднократна карта. Вие с такава ли платихте?

За съжаление да  и сега си блъскам главата. Писах им, но не отговарят още.

Общи условия

Активация на акаунт