Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 855
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32933866&colorCode=000286133

The North Face
Down jacket
Colour Black
RRP BGN 510,00 -79%
BGN 109,00
Л и ХЛ

# 541
Най-вероятно просто са пълни автоматите.

# 542
Е, каква измама като ти си си платил предварително пратката? Вече при връщане трябва да има контрол и да се проверява добре какво е върнато. Обаче при автомат не виждам как може да стане измама. Имаш ПИН и ти се отваря една кутия. В нея е това, за което си заплатил. Вече, ако има крадци, които се опитват да отворят кутиите и да вземат пратките, е друго и няма общо с нас, купувачите.

# 543
  • София
Не само автомати, имах предложени и офиси на Спийди, сега няма такива предложени в цяла София, променях пощенския код и нищо.
С експрес уан не мога да си късам нервите и да вися на адрес.
Като няма - няма да пазарувам, сайта губи.

# 544
  • София
Това изглежда като да е някой бъг по-скоро. Ако бяха само автомати и аз мислих, че може да е от препълнен капацитет. Друг вариант е и Спиди да не успяват, ама се съмнявам чак толкова много пратки да има.

# 545
Аз преди два дни поръчах. Даде ми автомати и един офис до вкъщи, а имам още 2 в близост. Може да е някакъв бъг или ако Спиди не смогват, да са отказали временно поръчки.

# 546
  • Berlin
Не ми се навлиза в подробности, защото зависи от много неща, а и не е по темата.

# 547
Спиди не отказва поръчки, когато са пълни автоматите, ти пускат смс, че пратката ти е в офис, както  емоя случай с аптеката сега.

# 548
  • някъде там
Не само автомати, имах предложени и офиси на Спийди, сега няма такива предложени в цяла София, променях пощенския код и нищо.
С експрес уан не мога да си късам нервите и да вися на адрес.
Като няма - няма да пазарувам, сайта губи.
Има си ги опциите

# 549
  • София
Тъкмо тествах и аз. И автомати, и офиси ми излизат. Преинсталирай приложението, нещо се е сбъркало.

# 550
  • София
И при мен излиза офис на Спиди сега, като пробвах. Еха! Няма да чакам в къщи и да дебна, кога ще ме изненада куриер.

Нищо не казвате, че има днес -20% от календара. Преди няколко дни се спореше тук, че повече от -10 % няма да има и не е имало. Е, има! Днес!  Blush
Кашмирени пуловери гледам и жилетки....

# 551
На нищо от любимите ми неща не важат тези 20%, а само на избрана селекция! Спореше се че няма да има от календара ден с 20% на абсолютно всичко

# 552
Погледнах и аз тези с 20% отстъпка и сред тях е една чанта, която си купих лятото на цена с 20 лв. по-ниска от цената сега с намалението. Динамично им е ценообразуването. Не им се сърдя, не са единственият сайт с такова ценообразуване. Просто трябва да се следи цената и в дни без намаления.Така си купих вълнено палто от Карен Милън, което всеки ден беше на различна цена, винаги много висока и само ми изпращаха кодове за отстъпки. Но в един от дните показа цена, каквато бих платила за подобно палто в Зара и веднага кликнах и платих. Без намаления, без кодове.
Кашмирени пуловери имаше в немския сайт на С&А по 49 евро, купувам често от там, качеството е прилично.

# 553
  • Berlin
И аз сега в Заландо набелязах едни маратонки, намалени за черен петък, ама понеже сега показват и най-висока, най-ниска цена на артикулите в последните 90 дни, най-ниската беше с 20ина % по-ниска от намалението им сега. Т.е. били са още по-намалени в последния месец и половина.

# 554
На нищо от любимите ми неща не важат тези 20%, а само на избрана селекция! Спореше се че няма да има от календара ден с 20% на абсолютно всичко

Аз го казах, но чак спор не е било. Съгласих се с вас. Някак си аз пропуснах тези 20% на всичко, а влизах всеки ден. Гледах едни ризи на мъжа ми и от 85-9 лв, бях скочили на 110+ няколко лв и май тогава им теглих майната на тези 20%. Дебнене е с тези цени и да уцелиш момента с най-ниска такава преди пък да е свършил твоя размер. За това понякога като ми трябва нещо, влизам, поръчам и излизам без много да гледам, за да не се ядосвам после, че съм се прецакала. Мразя да видя нещо, което съм си купила, а после са намалили драстично и да е наличен и моя размер 😃

Общи условия

Активация на акаунт