Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 819
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Якето е много хубаво, аз бих го задържала, защото обичам да са ми малко по- свободни връхните дрехи. Ако е качествена изработката е също плюс, освен това и цветът е интересен( но пък ако за притежателката усещането е дразнещо.., ще остане вариант продажба ).

# 631
Якето е хубаво и на добра цена.
Аз като се колебая, оставям на страна, да мине ден-два, да помисля, да премеря пак. Имам дрехи с етикетите в гардероба. Не ми стават, защото забременях, надявах се бързо да си върна кг, но не става толкова лесно 😄 Та ще си чакат, за връщане няма как да стане, разбира се. Иначе продавам всичко. Отделила съм един куфар с дрехи, които няма да нося и качвам поетапно в групите. Като са в добро състояние и на хубава цена, бързо заминават. Хем освобождавам място, хем взимам някой лев за нови придобивки.

# 632
Якето е много хубаво.Но ако на човек не се харесва с дадена дреха е отделен въпрос.
Не знам в Беста как стои въпроса с връщане на дреха без етикет. Но в други сайтове,а и в реални магазини няма проблем,специално съм питала. Четеца им чете платнения етикет на самата дреха,а в сайтове баркода на опаковката. След като не е носено,не виждам какъв е проблема. Етикета не е никаква гаранция. Масово преди от Асос получавахме дрехи с етикети,ама носени та носени. И не само оттам. Особено официални дрехи се носят с етикетите и след повода,връщат. Не ,че го смятам за нормално,но се прави често..

# 633
Някои търговци слагат хартиен висящ етикет от външната страна на дрехата, на който пише, че не приемат пратката без него. Бял на цвят, така че няма как да си носил дрехата с него.
Иначе от БС съм получавала елек с етикет, който беше откъснат и сложен в джоба. Писах им, че го връщам по тази причина - допълних разписката, която се слага в кашона.

# 634
  • Бургас
Точно от Беста миналата година получих яке без етикет. Личеше си, че е чисто ново и не е носено. Запазих си го.
Получавала съм и дрехи с етикет и хартийки от бомбони в джоба, видимо носени. Та всичко е до съвестта на хората.
Лоли, може да им пишеш и да обясниш ситуацията. Те да преценят дали да го върнеш.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 15:33 от Мария

# 635
Ами, добре, че се включихте, защото първосигнално се почва със злоупотреба.

Миналата седмица от about you получих супер боти, без етикет, без оригинална кутия, пробвани, ненонеси, цената беше без аналог. Естествено си ги оставих, това беше идеята ми за поръчка на
последен чифт и точно моя номер

Не знам как ще реагират, ако им се опише за какво става въпрос, аз бих пробвала да се разберем

# 636
Днес се възползвах от advent calendara и реших да си направя подарък обеци и колие Grinning

# 637
  • Mostly in my mind
Благодаря ви, момичета, за менията.
Тоя мозък на жените е сложна работа определено. Grinning Един ден се харесах, на следващия реших, че ми е леко голямо и че вече не ми допада толкова. Blush
Мм ме харесва иначе. А колкото до цвета, наистина е интересен, привлича вниманието. Днес го сложих, даже получих комплименти. Blush няма да го връщам Stuck Out Tongue Winking Eye
А цената беше още по-добра. На 170 лв го взех някъде.

# 638
  • Варна
Щом имаш вече комплимент за него, значи дилема няма.
Никакво връщане 😉

# 639
Някои търговци слагат хартиен висящ етикет от външната страна на дрехата, на който пише, че не приемат пратката без него. Бял на цвят, така че няма как да си носил дрехата с него.
Иначе от БС съм получавала елек с етикет, който беше откъснат и сложен в джоба. Писах им, че го връщам по тази причина - допълних разписката, която се слага в кашона.
Аз не съм виждала такива дрехи,може. От Асос съм получавала рокля с етикет и ФДТ,други получаваха мирищещи на пот дрехи с етикет...,примери много.
От беста получих кожено яке,без етикет,оставих си го,не беше носено според мен. Обувки сме получавали неведнъж в неоригинална кутия и без етикети. Нови,на супер цени. Има си срокове за връщане,ясно,че който си е купил нещо ще си го пробва,може и по няколкото пъти,докато реши,дали да го задържи, ,особено при срок 100 дни..
Иначе всеки иска да получи непипната стока и често е така за разлика от магазините,където дрехите висят на закачалки пробват се от различни хора и често по намаления се търкалят по земята и се върви върху тях,никой не се навежда да вдигне нещо.. Бях ужасена като видях това за пръв път  в Зара( и не само там де) в Лондон преди 15 години.. В БГ пак по-културно се отнасяме..

# 640
sasi6, точно от Асос получих панталон с описания външен етикет.

# 641
Може да е нововъведена практика,поради горните причини,аз поне 3 години не съм пазарувала от тях.

# 642
Искам да попитам след като върна продукт ,как възстановяват средствата? В смисъл по картата с която съм плащала?Аз не съм я сейфала при плащането ,дори не помня имаше ли опция да я запаметя като плащах.Или искат банкова сметка ?Ако не съм я запаметила картата да я запаметя ли сега,то дали има тази опция ?Или да изчакам?

# 643
Няма значение дали е запаметена или не е и дали е еднократна или не е…парите се връщат по сметката, с която е обезпечена картата. Може да е кредитна или дебитна. Не се изискват никакви допълнителни действия.

Същото важи и за плащания през ApplePay, GooglePay и прочие виртуални портфейли.

# 644
Благодаря 💐

Общи условия

Активация на акаунт