Вадене на зъб чрез операция с шевове

• 605
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, наложи ми се и на мен да ми извадят два зъба 😖 Един до друг, днес минах тази процедура. Имам шевове и някакви колагенови конуси, но нищо не ми се обясни. Ще има ли съсирек? За пушенето знам, че е забранено, но има ли нещо друго, което трябва да знам? При вас как е минало такова вадене на зъб, с шевове? Пия Аугментин 2х1т

# 1
Шевовете са по- доброто решение за зарастване на рана след вадене на зъб. Стига да няма останали частици вътре в раната. Съсирек над шева няма да има. Шевовете Ви спасяват от падане/ пазене на съсирека и алвеолит. Щом и антибиотик пиете, няма място за притеснение. Задължително с пробиотик.
За колагенови конуси не съм компетентна.

# 2
Шевовете са по- доброто решение за зарастване на рана след вадене на зъб. Стига да няма останали частици вътре в раната. Съсирек над шева няма да има. Шевовете Ви спасяват от падане/ пазене на съсирека и алвеолит. Щом и антибиотик пиете, няма място за притеснение. Задължително с пробиотик.
За колагенови конуси не съм компетентна.

Благодаря Ви! А за носене на бебе 8кг? Преди три месеца родих и от вчера не я повдигам, мъжа ми ми я подава докато седя. Просто ме е страх да не направя нещо на тия шевове, че беше болезнена процедура и не ми се ще да я повтарям 😥

# 3
Тежко не трябва да се вдига първите дни. Не трябва да се напрягате и натоварвате. По принцип пиша за нормално вадене на зъб и зашиване, обаче с колагенови конуси не зная как се процедира. Не мога и да си го представя. Вътре в раната ли са поставени, или са отвън?

# 4
Тежко не трябва да се вдига първите дни. Не трябва да се напрягате и натоварвате. По принцип пиша за нормално вадене на зъб и зашиване, обаче с колагенови конуси не зная как се процедира. Не мога и да си го представя. Вътре в раната ли са поставени, или са отвън?

Вътре са и се резорбират

Общи условия

Активация на акаунт