Отговори
# 630
Предложение за следващата тема:
През август си създадохме традиция една -
всеки тест да има втора черта.

Октомври тук е и ще победи
успехът ни от август - 7 теста с две черти.

# 631
Белийв, стискам палци за фонда и за успех от първи опит! Най-вероятно ще си за ноемврийската комисия. А защо ще правиш ЦС? Нямаш ли от преди инсеминациите 🤔

Момичета, дойде ми тази вечер! 🥳
Довечера ще се почерпя с един мъничък бейлис по повода 😀
Днес трябваше да съм на АГ, отмених си часа още със ставането и записах за след 2 седмици, така или иначе искам да отида да видим как са нещата, миомата как върви, защото следващото ми ходене ще е вече при Станулов за стартиране на процедура февруари-март. И утре вече да взема да пусна полови хормони, че моите, с които се влача по прегледите са от ноември 2022 😀

# 632
Отчитам се с още по-наситена чертичка днес и направо си запазих час за интралипид, няма да го бавя.

# 633
  • София
Eunoia, при мен зацапването продължава понякога до 7ми ден, но имам дефект от секциото, където се задържа кръв. Интересното е, че не е всеки месец. Септември ходих да пусна микробиология и цитонамазка след моретата при друга докторка, която потвърди, че дефекта е много малък и не се налага корекция.

# 634
Честит рожден ден с огромно закъснение на двете ни рожденнички! Бъдете живи и здрави и много щастливи!
Тихичко честито и на бъдещите ни мами! Да стоят на топло малките човечета до финал!
Пълнолуние, фотосесията е превъзходна! Най-сладката! На мен ми прилича на момченце ,но каквото и да е пак ще бъде най-хубавато нещо в живота ви! Както казва мм, " наше си е ,няма да го връщаме. "
Сън, сигурна съм, че от тези ембиончета ще бъде твоето бебе/та ! Силно стистнати палчета!
Успех на всички чакащи, опитващи и в процедури ! Чакам още положителни тестове до края на темата !
Чета ви, но нямам време да се включа . Ходя напред назад като простинал кон . Онзи ден се разделихме с Персенска, стана ми малко тъжно ,бях свикнала при нея . Каза ми да се ориентирам вече към АГ, който да ми води ЖК и аз преди това си бях избрала Терзийска в Благоевград. Много внимателна и организирана ,имам и доверие. На прегледа при Персенска бебчето излезе 8+5 (аз бях 8+6) ,гледа ме с вагинален ехограф . На следващият ден при Терзийска излезе 8+3 (вече бях в 9+0) , но тя ме гледа с коремен ехограф . Дали тази разлика идва от различните ехографи ?

Ето го малкото вече оформящо се човече!

# 635
# 636
  • Замък сред облаците
Дриймър, с коремен са възможни по-големи разминавания в първи триместър. Мен лично преди 11гс само с вагинален са ме гледали, от първа ФМ натам с коремен.
В Благоевград, ако ти трябва алтернатива, Хера оттук (ако я помниш) се следеше при Божикова - запозната е с тромбофилии и по-сложни случаи (Хера е с ВПВ, мисля че се казваше, синдром на сърцето).

# 637
Dreamer ❤❤❤❤ Малък сладък бебок.

# 638
Здравейте,
На мен от центъра на Калчев ми казаха да не пускам повече кръвни, но след като видях чертичката на easy@home днес, реших да пусна и днес:

Много се надявам да е по-бледа, защото снощи стоях будна до 01:00 и пих много вода и ходих много до Т, а теста е правен при първото ми събуждане в 05:00 с много разреден м-л.
Сега пак ще чакам до 18:00 да се види резултата.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 09:52 от Sis987

# 639
Сис стискам ти палци за удвояване.
Мелс Честито , аз ще ходя на кръвен ама като се замисля ,лентите доста заблуждават ,щото на 27. Бях на ехо и каза че О е била на 25 вили 26 и с минали едва 8 дни . Може и той да е отрицателен ,но поне ще видя Прогестеронът как е. Като цяло нямам големи надежди и май ще ходя на ХСГ цветна снимка при Цветков . След нея пак ще опитаме. Макар ,че си писах с него и ми каза, че 8 дни след О абсурд да отчетат тестовете .

# 640
Хах , писала си си с Цветков 😀 Аз съм му била сумати време пациент и той не си раздава току-така телефона . Откъде му взе номера, едва ли от Вита го раздават 😂 Просто ми е интересно Simple Smile

# 641
Не ми се иска да развалям хубавото настроение на групата, за това само ще кажа, че Ц дойде.
Стискайте палци последната инсеминация да ми е късметлийска. 🍀
Честито на момичетата с + тестове и чакаме още хубави новини!

# 642
Kaktus четох те и в другата тема, може би са те питали за матката, защото има жени (вкл. и аз) с обърната матка. Много ме стресна това в началото като ми го казаха още през 2019 и започвахме първите опити за бебе. Тогава АГ ми обясни, че е много често срещано и не е дефект, а като цвета на очите - всеки се ражда по различен начин (тук ще вметна и нещо ако чете някой, който не го знае - с обърната матка бебе се прави само на задна).

Mel, желая Ви всичко да бъде наред този път до финал! Heart
Sunshine, дано тези ембриончета са твоите! Hands Pray
Dreamer, всеки мм в началото води до отклонения, не само и дали е коремен или вагинален. Зависи как е застанало. Не го мисли това сега. Напр. аз ден преди да родя моята лекарка измери бебето 3,900 кг, преди да вляза да раждам сутринта го измериха 3,600 кг, а се роди 3,800 кг - и това е бебе в 9м в рамките на часове Grinning
Sis987 всичко ще е наред, мисли позитивно

Като ви чета сега много се зачудих едно.. аз сега с последната Б след като не видяхме пулс в 6 г.с. пуснах прогестерон и беше под 30, лекарката ми после не го и погледна и не го коментирахме, защото се видя, че е спряло развитие. Според вас дали е оказало влияние, че е толкова нисък или просто е индикация, че си върви надолу Б?

Октомври тук е и ще победи, успехът ни от август - 7 теста с две черти. - това е много добро Relaxed

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 10:28 от flow_rs

# 643
Dreamer чудна снимка 🥰

Sis предполагам, че е именно от по-разредената урина. Но и в крайна сметка тестовете работят на принципа има/няма втора черта и не са най-надеждният метод за следене на развитието и ЧХГ, да не кажа изобщо. Пожелавам ти още по-висок резултат на кръвен и спокойствие.
П.С. И аз се изкушавам да се тествам постоянно, но това ще ме съсипе ментално просто 😅 Ще стискам до преглед.

Red_Roses Не искам да съм груба, извини ме, не знам Теди ли си, както някои се съмняват, не си ли, но наблюдавам последно време как отговорите ти все едно си взимат по малко от думите на другите и повтарят и имитират реалните преживявания и емоции на останалите момичета. Каква е целта на това? Някак така изкуствено звучат последните ти изказвания.

# 644
Мел, чудни са ти резултатите! Много се радвам ❤
Sis, не се тревожи, най-вероятно е от разредената урина. Пусни си ЧХГ да ти е спокойно, ама не го мисли. Аз пак казвам, че при мен при много високо ЧХГ в кръвта, едвам се видя черта на тест с чувствителност 10. Тъй че има ли черта - всичко е наред Simple Smile
Sunshine, стискам палци за ембриончетата ❤

Аз мога да се похваля, че се наредих на опашката за репродуктивен специалист (в Надежда). Пуснахме и кариотип с ММ, взехме една торба добавки и минаваме в подготвителен режим.

Общи условия

Активация на акаунт