Отговори
# 870
Потребител само това ли пусна ?
Да, само това ми казаха.

# 871
Ох момичета... много болна тема сте подхванали... не знам даже и как да я коментирам. Ако всяко нещо е с цел да си вземеш поука или друга причина, аз отказвам да повярвам, че съм направила нещо, за да ми се случи не 1 път, а цели 3. А да не споменавам хора, които са просто уникални, а нямат никаква възможност да изпитат тази радост...
Мен като ме питат "айде кога второ" им казвам директно истината, без значение дали са близки или не. Разбира се на по-близките с повече детайли. За мен трябва повече гласност да се дава на тези теми, да се информират повече младите, които нямат и понятие какво може да се обърка и да се насочат навреме, ако има нещо. Аз бях от тези, които не вярваха, че на тях ще се случи (и то с една бременност като по учебник). Сама вървя и се лутам вече 3 г и благодаря, че имам приятели, които имат опит и са до мен и ме подкрепят и насочват, защото се убедих, че лекари почти нямаме в тази държава.

Понякога хората забравят чуждите неволи. Жената на братовчед ми имаше проблемна бременност и съответно такова раждане, при което й махнаха матката. На 1 рд на детето братовчедка ми (сестра му) се избъзика "айде вече второ", добре, че тя не я чу. Усети се ама беше късно.

# 872
Малко ви изпуснах аз, че имах пътуване, но понаваксвам:
MamaBear, добре дошла и скорошен успех пожелавам, дано след БХ се получат бързо нещата!
Ванила, скорошно оздравяване и успех на пункцията!
Кенди, съжалявам за развоя, дано и при теб бързо след БХ се случи чудото!
Наси, наистина е важно да изясните конкретен план, а не с недомлъвки и намеци. Кратко, точно и ясно. Успех! Нормално е да те е страх, няма как при тази история, но ще се справите!
Рокет, успех и силно стиснати палци за положителен развой!
Потребител11, при хетеро на ПАИ се изследват Фактор 13 и АЦЕ, за да се прецени дали ще има нужда от терапия.
Аз мисля утре да пусна кръвен, 7 дни след трансфер, малко ме е страх от резултата да си призная честно.

# 873
А според вас възможно ли е това да е причината за спонтанните ми аборти в 5г.с?

# 874
  • На изток от Ада
Слънце успех утре.
Ами дотегна ми да го препитвам. И да се моля едва ли не. Сякаш от друг мъж ще забременявам .
Потребител при аборт в малка седмица уж не е от тромбофилия. Виж имунологичните

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 17:39 от nasito8988

# 875
Слънце хайде ти да ни зарадваш утре! Чакаме те с хубави новини! 🍀

# 876
Наси, имаш предвди НК клетките ли?

# 877
  • На изток от Ада
Наси, имаш предвди НК клетките ли?
да . Макар че Томина и др изследвания

# 878
Здравейте, аз пак минавам за кратко. Мислех да пиша в новата тема, но днес ми е хубав ден и реших да се отбия.
Малко ъпдейти от мен - с мъжа ми още сме заедно. За жалост диагностицираха сина ми с аутизъм и тези месеци ми бяха ад. Търсих възможно най-добрите специалисти, на които да повярвам. Мисля, че ги намерих и виждам напредъка в Бобката.
Тоест поуспокоих се от тази гледна точка. Сега със страх мислим отново за второ, със страх, но и с голямо желание...
Специални поздрави на АА и Fayona.
Обещавам да минавам по-често от тук Simple Smile

# 879
И аз ви изтървах с много, но ще се върна да прегледам последните страници по-старателно, че ги минах отгоре-отгоре. Синът ми беше болен отново и покрай него съм леко притеснена, но се надявам всичко да се нормализира и следващите изследвания да са добри.

Чакам новия цикъл до 3-4 дена. На работа ми е много натоварено. Отделно съпругът ми развива частен бизнес от 4-5 години и слава Богу там нещата вървят много добре, но е много натоварен и гледам да му помагам с каквото мога, макар и да няма много с какво.
Както знаете съм казвала, че почти съм се отказала от второ дете, но няколко неща в последно време ме карат да се запитам дали е правилно.
С детето съм на детската площадка и стана дума, че с неговото приятелче е по-голямата му сестричка. Тогава детето ми ме попита: Аз какво имам? Нещо ме стисна за гърлото.
И много често ме пита: Мамо, ти обичаш ли бебета?
Има и много други неща, които ме карат да се чудя кое е по-правилно в нашият случай, но да не разводнявам темата с моите вътрешни терзания

Рокетче, надявам се и вярвам, че защото си хванала много рано бременността и затова ЧХГ е такова. Чакам те с много добри новини сряда.
Ако пропускам някой друг положителен тест, моля да ме извините. Успех на всички и дано новините тук са само добри.

# 880
Greyspirit, много се радвам, че намина да ни споделиш какво се случва при вас. Съжалявам за тежките месеци, през които сте минали. Радвам се, че сте получили добри насоки как да се справяте с това в бъдеще и ви пожелавам синът ви да расте здрав и щастлив! Силни сте всички, пращам ти много прегръдки!
И те чакаме в новата тема също! Heart

m-angel, каквото и да изберете за семейството, важното е да сте здрави и щастливи! Пожелавам ти стресовият период и за двама ви да е зад гърба ми и много сбъднати мечти - лични и професионални! Nature Star2

# 881

Общи условия

Активация на акаунт