Отговори
# 840
Кенди, аз днес пуснах, лх, фсх, естрадиол, тестостерон, пролактин (на 3-4ти ден). В лабораторията ми казаха, че и тсх и фт4 може да се пусне, понеже питах, нямало значение на кой ден от Ц. Аз си го пусках преди седмица де, но съм го пускала преди и с прогестерон на 7дни от О, и на трети ден, и на чист ден преди О, винаги ми е давал стойности около 2-2,1. Явно наистина не оказва влияние, поне при мен де. Важното е да е на гладно, без прием на кафе.

# 841
Кенди пита заради БХ този месец.
Аз лично не бих се изненадала ако има отклонения заради това, та по-скоро бих пуснала на следвация Ц.

# 842
Някои лекари искат хормоните на щитовидната да се пускат на чист ден.

Кенди Съжалявам за развоя при Вас. Стискам палци този цикъл да е Вашият.

# 843
При мен от тази сутрин ЧХГ е така и не съм особено обнадеждена.

Имах си чертичка все още на теста сутринта, но нямаше особена разлика с тази от вчера откъм наситеност.
Иначе прогестеронът поне ми изглежда добре.

Ще си чакам резултатите в сряда и така.
На този етап се надявам на биохимична, а не на извънматочна. Flowers Hibiscus

# 844
  • На изток от Ада
Рокет ще се удвои

# 845
Че то вероятно вчера е било 15 щом отчете толкова бледа черта тест с чувствителност 10, а предния ден ако помня правилно нямаше никаква черта. Утре ще е към 30 - удвоено от вчера, и в сряда (поне) към 40 удвоено от днес. Не виждам причина да се мисли за бх още по-малко извънматочна.

# 846
Прогестеронът е добре, Рокет, има си съвсем реално шансове да се задържи имплантацията и да набира скорост това ЧХГ.
Моят беше 2.19 вчера.. даже докторът се изненада как няма кървене още като говорихме по обяд.

# 847
Кенди, усетих се сега, че така и не писах след развоя при теб. Пращам ти силни прегръдки и съм сигурна, че съвсем скоро ще си отново бременна, а догодина ще си с пеленаче на ръце! Heart

Рокет, и ти самата беше казала, че си още 1-3 дена преди МЦ, та стойността ти ми се струва съвсем в реда на нещата. Прогестеронът ти е прекрасен, та ти пожелавам лека и безгрижна бременност с пухкав финал! Nature Star2

# 848
Алисън, поред мен вчера го засече тестът, защото в била по-висока стойност, а сега пада.
Това ще обясни и сравнително бледата чертичка.

Иначе много благодаря за милите думи. Heart
Аз просто съм свикнала в такива ситуации да съм повече песимист, отколкото оптимист.

# 849
  • София
това не е лично към Рокет, ама не мога да разбера защо всички си мислят за ИМБ като видят по-ниско чхг.....

Рокетче, не го отписвай, проследи го как върви, може пък да е вашето късметче.

# 850
Rocket, стискам палци, ноо чертите на тестовете не са показател за ЧХГ. Наскоро имаше няколко случаи на ЧХГ поне 50-60 и доста бледа черта. А и по принцип, това е парче хартия или там от какъвто материал е направен, от някой китаец, който е решил, че нудлите му са по-важни от качеството на пикливите тестове.
П.П. Нищо лично към китайския народ, с удоволствие бих посетила страната им.

# 851
Рокет и според мен мисли позитивно, не го отписвай! Те първа ще се покача и според мен, а с и прогестеронът си е като за бременност! Стискам палци!💚

Моите изследвания са изненадващо добри за човек доскоро на КС! Преди 2 години лх:фсх ми е било 1:2, а сега май е както трябва, а пролактина преди година беше към 500.. Естрадиола е бил 50, сега всякаш е по-добре. Слагам в скрит текст:

Скрит текст:

# 852
Алисън, поред мен вчера го засече тестът, защото в била по-висока стойност, а сега пада.
Това ще обясни и сравнително бледата чертичка.

Иначе много благодаря за милите думи. Heart
Аз просто съм свикнала в такива ситуации да съм повече песимист, отколкото оптимист.
Не се филмирай, докато нямаш факти пред себе си. Когато повториш ще се види каква е тенденцията Hug

# 853
Рокер, аз имах бледа черта на ЧХГ 12, така че съвсем не е сигурно, че пада и вчера в било по-високо. Струва ми се супер като за няколко дни преди М. Стискам палци за удвояване и щастлив финал Simple Smile

# 854
Още веднъж благодаря на всички! Flowers Hibiscus
Ще ви кажа как са нещата в сряда. Hug

Някой беше писал назад за някакъв крем на Аквасорс.
Лично аз, при редовен 28 дневен цикъл, не бих пила или мазала нищо, преди да се докаже, че има някакъв хормонален дисбаланс, който трябва да се коригира.
Причини за незабременяване има различни, както при мъжа, така и при жената.
При 2 години неуспешни опити е добре да се обърнете към репродуктивен.

Общи условия

Активация на акаунт