🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 35 308
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
  • Другата България
Както Fortuna писа, преди да започне епизода дадоха промо за утре и се вижда кои двама продължават. Гаф от страна на БТВ.

Недоумявам как позволиха на Йочколовски да играе по гащи.
Аз не съм го видяла, но съм разочарована от БТВ.
Така НОВА издаваха в промота какво ще се случи в ИВ, сега тук същата “бира“.
Грозна история, разбрахме от промо, че Гогов е със златната гривна, сега пак от промо кой ще остане....това явно ще е тенденция.
Аз пък не мога разбера - ако "на вън" си е бутал живота по неговите си "разбирания" - как изобщо го търпят Мимо тук? Те, неговия отбор затова са и най-зле; никой не поема инициатива/отговорност. Никой не иска да прави нещо, като гледа другите, че правят нищо. И верижният ефект се умножава с бавна разграждаща сила.
Кънчо е абсолютно същия.

# 136
Йес, много се радвам за Йочко!

# 137
Доволна съм.

# 138
  • Другата България
Изключително доволна съм, че двама сървайвъри влизат в играта, и това ги прави моите двама фаворити в нея за момента. Blush

Едит - само дано Йочколовски повече не се появява със сивите гащи, ако може,

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 23:13 от Merri_An

# 139
И двамата са ми антипатични, Йочколовски - една идея по-малко. Така че щом трябва да влезе един от двамата, бих предпочела него. (Докато цепеше клекнал орехите, си отмествах погледа от екрана.)

Притеснено му е на Дзами, че и на Владо.

# 140
Аз не спирам да се изненадвам как може човек да мизерства и пак да го мързи да си мръдне трибуквието. Те хората палати построиха, а тия седят и чакат да им падне Бунгало от небето явно. Може ли цял отбор мързеливци. Другият пък не ядял това и онова, с чувствителен стомах, отишъл в такова предаване и сега дай на всички да ни е жал. Той ако нямаше проблеми със стомаха щеше досега да построи всичко, ама пуст корем, въЗпря го…. 🤦🏻♀ На мен Мимо ми е адски антипатичен.

# 141
И двамата са ми антипатични, Йочколовски - една идея по-малко. Така че щом трябва да влезе един от двамата, бих предпочела него. (Докато цепеше клекнал орехите, си отмествах погледа от екрана.)
Их, аз пък къде баш тогава ходих да си изпия витамините! Laughing
Иван адски прилича и на вид, и като глас, а май и като манталитет на много любим мой човек и просто ми влезе под кожата с това.

# 142
Аз по принцип не исках нови играчи, но щом Симеон няма да участва съм окей.

Лагер 1 са ми много смешни. Там има не лидери, а тартори. Тези тартори излъчват страх, че някой ще ги избута от позицията на "алфа" мъжкари.

# 143
Мимо ще получи инфаркт.  Не един, а цели два "натрапника" Joy

# 144
А може ли двамата да останат в един и същ лагер?

# 145
  • София
"Алфа" мъжкарите начело с Мимо изпадат в нервен срив от новите попълнения

# 146
Мимо вече няма да може да се шири из целия плаж. Grinning Пълен потрес като каза по-рано, че нямало място при тях Grinning

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 22:45 от sam001

# 147
Поне видяхме кой колко струва. Дзами, Владимир и Мимо лъснаха като страхливци
Целият лагер 2 , както и Бистра и Мая от лагер 3 се зарадваха на новодошлите.

# 148
Всичката арогантност на Дзами е от страх, че някой ще е по-добър от него. Такова его... Не го харесах аз още като му видях физиономията.
Владимир ми беше симпатичен чисто визуално, пък той се оказа и той шубе голямо.
Мимето няма какво да го коментирам.

# 149
В началото Дзами го мислех за стабиляк, но нещо взе да издиша.

Общи условия

Активация на акаунт