🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 34 538
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Рейтингите ги има (благодарение на Дяволо) - на обичайно място в темата за Спамо-Чата. ИВ с първи епизоди, Островът още не започнал.

Ще хвана края и гася - шофьор съм за аерогарата в 4:00. До утре.

# 166
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Лагер 1 на алфа мъжкарите се видя, че са бета мишкари. Трепереха от страх да не би да дойде някой нов по-кадърен от тях щото си се знаят каква стока са. Лагер 3 на търтея Мимо без да иска ще му направят кошер и медец ще капе, че иначе можеха да си чакат докато хванат паяжини.

# 167
Мирослав ми е много симпатичен. Първото ми впечатление крещи: фаворит. Доста се изплашиха от него. Изглежда ми доста интелигентен и прозорлив младеж. Дано затвърди тази линия на поведение.

# 168
Вече им измислих прякорите. Е, поне на част от тях.
Лагер 1 - страхливите мъже и простаците
Лагер 2 - Комуната
Лагер 3 - Оцеляващите

В Лагера 1 са Шампионът по преписване и двамата "алфа мъжкари"
В лагер 2 са Гладника, Готвача популист и Дискриминараната циганка
В латер 3  са Гейчето и Певицата, двете гимнастички, Офицера/Командира и Милионера - Сървайвър

# 169
Какво стана след рекламите, че се отнесох и изведнъж влизам в стаята и Мая си готви сама ориз и му се радва...

# 170
Мая ще определя кой да бъде посочен. В промото ми се стори, че  тя играе, т.е. самопосочила се.

# 171
Лагер 1 - Отворковците
как ги измислиха бе - Киборга и Китаеца.

# 172
Мимето не дава да взимат Иван! Да видим ще го послушат ли. Направо да му се не надяваш на наглостта и нахалството на това човече. Самò сопола не може да си обърше, ама командир иначе.

# 173
Кратко обобщение на епизода и ви казвам лека нощ:

Вкараха нов човек, по-точно двама нови. Това само по себе си не ми допадна; още по-малко ми допадна как промениха правилата в движение и петте килограма изведнъж станаха 1,5 - това си бе побутване на Симеон. Другото побутване бе как Сано му каза, че ракът му ще падне. Изключително се изкефих, че Симеон не влезе рядко противен тип е.
Другите не се зарадваха на новите, но Лагер 2 поне скриха това. Само ги предупредиха че са демокрация. Лагер 1 тарторите ги посрещнаха на нож, веднага пролича какви страхливци са големите мъжкари. Изобщо не се замислиха, че тези мъже могат да са им полезни, включително като им извоюват храна. Жените там пък се оказаха супер пасивни
В Лагер 2 не видяхме нищо от Кирил, а толкова се надявах... Надявах се около Кирил да започнат драми, пък той си трае....
В Лагер 3 Мимо полудя от гняв, че ще му отнемат "лидерството" но не виждам нещо да прави? Не иска да поеме някаква инициатива, да покаже, че заслужава да е лидер? Готованец!
Тая Нина ми е супер противна, тръгна да раздава предмети без да се допита до всички. Да, принципно в момента нямаха нужда от тях, ама то се решава с вишегласие какво да се търгува. Трудно ѝ било да събере всички, а не ѝ е трудно да се разхожда до другия край на острова и да търгува. Кой умря, та тя стана техният  външен министър?
Шок и ужас съм, че другите мъже нямат проблем с това.Айде за Мимо е ясно, той не е мъж. Ама какво да се очаква, те нямат цялостна стратегия. Още по-голям шок и ужас съм, че тръгна да си иска предметите обратно. Дадена къща назад не се връща. А  в най-голям шок и ужас съм, че другите просто им дават храна. Влади взе да се усеща, че това как в лагер 3 са недохранени е предимство, което не използват.

Странно ми е, че Бистра нищо не предприе след като спечели гривната. Сякаш не е достатъчно уверена в себе си, за да поеме инициативата. Способна е, но е прекалено пасивна.

Истински се надявам идването на двамата мъже и това че Мая получи контрола да поразбута нещата. За мен Мая трябва да се изправи срещу Мимо и да го изрита, за да има шанс там нещо да се случи.

Милионера щеше да се впише и в Лагер 2 и в Лагер 3, ама на Командира ще му е трудно. Очаквам конфликт между него, Милионера, и Двете гимнастички от една страна и Гейчето, Певицата и Супер Майката от друга страна.

Толкова от мен за днес. Лека ви нощ.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 23:20 от Лорд Сняг

# 174
Хайде Майче, време е Гроздето да хваща пътя.
Алфа мъжкарите са абсолютни бети.  Свиха се като мишки и почнаха глупости за екип, семейство (?!?!??!?!?!)  И отбор. Някой да им пусне едно писмо, че тук отбори няма.
Стана ми жал за Еляса. Отиде уж стратегия да мисли, а срещу него Гроздето. От целия разговор излезе, че тя горката била видяна като интригантка.
 🤣🤣🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣

# 175
  • София
Моля оценете епизод 5

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона най-отдолу,
системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка  неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода, инак впечатленията се размиват.

# 176
4-ти въпрос не е много уместен за последния епизод. Игри, в които са участвали жени нямаше, за да дам оценка поравно ли е било мъже-жени.

# 177
Определено беше интересен и наситен епизод. Уви, при нумеролозите онези тримцата са се разминали с двеста с лидерството. Това си е чисто тарторство. Мимо е плазмодий, който не харесвам още от началото и ми става все по-антипатичен.  Иван Йончо... някой си е въпрос на време да се превърне в дразнител и да се образуват конфликти около него. Не е окей да влизаш с рогите. Миро...ех, Миро- с огроооомен интерес ще гледам този човек. Не съм го гледала в сървайвър, но снощи ми направи много добро впечатление и към момента, ако продължи в същия дух като в първия си епизод и не смени "песента", ще се превърне в мой фаворит. Би било най-интересно да останат в лагер 3, макар че Миро би се вписал чудесно и в лагер Глория. Искам да гледам днес игра на богатите между силните мъже, но е напълно възможно Мая да избере и женска битка от слаби играчи, за да има срещу кого да се бори с една гривна.. тя не може да се пусне в игрите на богатите, защото нямА "животи".

# 178
Изключително се изкефих, че Симеон не влезе рядко противен тип е
Еее ти пък, Симеон е пичага. А и беше много добър играч в другото предаване. И при екстремни условия и глад не е измрънкал нито веднъж.

# 179
Е тоя Симеон само вчера три пъти рева. Какъв пичага е не знам.
Аз се чудя какво налага новите  попълнения. И това еднократно ли е или ще влизат и занапред? Тия милионерите да не са си платили за да влязат? И честно ли "киборги" да се състезават с обикновени хора? Иначе Миро ми е симпатичен, а оня с гащите хич не си поплюва.

Общи условия

Активация на акаунт