🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 34 557
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Надкаста с Джулката не се гледа. Не си губете времето с него.Тя за половин час поне 5 пъти се оплете: не била такава, то не било излъчено и когато започнаха да й слагат думи в устата, тя само "да,да..." и го спрях, и още повече се убедих, че не й е чиста работата. Инак епизода снощи беше интересен, обаче много коч стана в това предаване, жените вече хептен няма да имат шанс даже да влезнат в кадър. За следващия сезон трябва да се замислят по време на кастингите и да намерят по ярки женски образи

# 226
Искам да ви дам тема за размисъл:
Храната.
Човек като е гладен озверява, излиза най-лошото в него. Дори и с помощта на двамата терминатори храната в Лагер 3 пак ще си остане малко. Възможно е в някакъв момент да започнат да крадат храна
Смятате ли че Лагер 2 трябва да сложат стража, като най-непосредствено застрашени от кражби?

За жените съм съгласен, има две-три гимнастички за цвят, повечето обаче са безлични.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 15:25 от Лорд Сняг

# 227
  • София
Надкаста с Джулката не се гледа. Не си губете времето с него.Тя за половин час поне 5 пъти се оплете: не била такава, то не било излъчено и когато започнаха да й слагат думи в устата, тя само "да,да..." и го спрях, и още повече се убедих, че не й е чиста работата. Инак епизода снощи беше интересен, обаче много коч стана в това предаване, жените вече хептен няма да имат шанс даже да влезнат в кадър. За следващия сезон трябва да се замислят по време на кастингите и да намерят по ярки женски образи

Надкаста наистина не си струва, според мен не защото не й е чиста работата, ами Джулката си е много семпла и момчетата й слагаха думи в устата, защото тя горката трудно го правеше.

# 228
Индивидуалният характер на игрите не позволява характерите да се развиват едновременно. Затова е много рано да се каже кой какъв е, ако не е имал минутите си слава да бъде изтеглен на колелото и да посочва или да бъде посочен да участва в игра.

# 229
И на мен си ми харесва всичко в предаването, през ум не ми минава да гледам ИВ. Но аз след Гридин нищо не съм гледала.

Играчите в ОСГ са абсолютно неравностойни. Новите двама са топ, някакви его екземпляри не могат да се мерят с тях. Само Ивайло Секулички има такава физика, а Георги е гъвкав и струва ми се достатъчно умен, друг просто не виждам. Дзамита, Шерифи...
От жените една не виждам просто... Някак кастът не е много мислен, другите са просто несравними с тези 3-4 мъже. Пък Мая, Нина, Сашко и този с него... не съм го забравила, просто не мога да го запомня, Мимето и Гроздето, Иванчо Глориев... за какво са ми тези същества?!
Доста от жените не съм ги запомнила още. Рената ми е вятърничава с тия нейни чакри. Онази рижавата мацка от 1 е доста самоуверена и категорична, ама ще я видим като стигне до игра, ще се перчи ли толкова.

# 230
Като гледам промото за днес, ще има поне 2 жени в играта на богатите Thinking

# 231
  • София
Надкаста наистина не си струва, според мен не защото не й е чиста работата, ами Джулката си е много семпла и момчетата й слагаха думи в устата, защото тя горката трудно го правеше.
Значи неискреноста на това девойче няма нищо общо със втората част, че й слагат думи в устата. Просто си личеше от километър, че тя си беше наизустила като стихотворение какво да каже в началото, обаче по някое време се оплете и забрави какво е казала две изречения по рано и съвсем оттече. Езикът на тялото й също недвусмилено показваше, че изобщо не знае къде се намира. Но водещите съвсем услужливо и неуважително (дори унизително) към нас като зрители се втурнаха да й помагат за да замажат гафовете. После, когато почнаха да задават въпросите се видя, че горе много мисловна дейност не протича и двамата започнаха сами да си отговарят. И сега нека някой да ме убеди, че това момиче само се е сетило ей така на мига за такъв гениален ход, който по същество надскача текущите правила и създава истински рейтингов прецедент: хайде все пак да уважаваме интелигентността на обикновения зрител.

# 232
Епизодът много, много ми хареса! И водещите изглеждаха супер, и игрите бяха динамични, и показаха малко островът с другите играчи, и новите-стари попълнения изглеждат много силни образи. Не съм ги гледала никъде, но влязоха моите фаворити. Йочколовски и Миро явно не са очаквали да се състезават и нямаха бански, та затова единия се съблече по боксерки, а другия остана с панталона си, който не изглеждаше супер подходящ за такива дейности.

Изобщо не съм изненадана, че точно Мимо има рефлукс. Съчувствам му, чувала съм, че е много неприятно, просто му се вписва в образа някак да има нещо, което да изисква допълнителни грижи, специална храна и внимание. За човек, който не искал да е лидер и да събира хората, доста усилено се опитва да принуди лагера си да не приемат новите. Също както и в Лагер 1, били демокрация, ха! Изсмях се като го чух. То там друго освен мнението на Дзами и Гогов не се чува. Вече и на Владимир. Той показва, че мисли и ще ми е интересно да го наблюдавам. Всички останали там са си статисти. Ясно е, че  при толкова хора, излизат на преден план онези, които имат какво да покажат - скандал(и), участие в игра на богатите, златна гривна или колело. Или елиминация.

Шансът да се падне гривната на Мая след гривна на Мимо е точно толкова, колкото да се падне гривна на Гогов след гривна на Ванеса. Просто той имаше 3 * въпросния шанс, защото имаше три гривни.

Предвиждам как накрая Миро и Йочколовски ще си направят свой лагер и ще е някакъв супер-дупер-мега як, ще се изхранват с плодове и риба и всички ще им се молят да им влязат в заслона, който ще е като малка крепост. Smiley
А дали няма да има някоя отборна битка за още провизии? Тогава който има Йочколовски печели, ще отнесе останалите като куцо пиле - домат.

# 233
Допускате ли, че на Джулияна и е предложена сума, за да се откаже в полза на Киро? Не разбирам иначе кой нормален човек би го направил безплатно, колкото и да са нищожни шансовете му да стигне напред или до финал изобщо.

# 234
Не могат да направят свой лагер защото кладенците са само три, а и няма как да заграбят вече разпределената храна. Но могат да изгонят Паразита или да му отнемат "лидерството"
Иначе ако  в началото бяха дали на всеки една 30 от храната и имаше неограничено количество сладка вода много бързо щяха да се разпаднат на 4-5 малки групички

# 235
  • софия
И вас ви изчетох и гривните от снощи изгледах. Хоп троп, цопвам да коментирам.
 Първо, много забавен епизод. Скоро не се бях смяла така. Симеон как гълташе корем, когато го изправяха пред камера в спокоен режим. 😀
 Саловете, като се разпаднаха във водата. Изглеждаше, че поне минимум Титаник е потънал. Радвам се, че Симо отпадна, но и малко ми дожаля. Точка за Николов и компания, че все пак показаха и една друга негова страна, която до сега не бяхме виждали. Родителството го е променило към добро ми се струва.
Реакциите на повечето на острова към новите са съвсем нормални. Маса народ и от нашата диванна армия би реагирала така на нов, непознат и силен опонент.
 За колелото и това, че можело да има механизъм. Момчета, моля вА. На тази влага там, изпляскано в нищото на слънце и дъжд и скрито от два кашона с 8ци. Туджарката каза, че в началото са виждали зор изобщо да го задвижват.
 Днес ще ми е интересно Мая, какви ще ги натвори, потривам лапки. Мимо имаше много добро включване с това, как ни иде отвътре да чакаме някой спасител да ни "оправи".
 Новите попълнения са интересни. Ще раздвижат играта в нова посока. Плюс, че разклатиха доста силните на деня, които вече бяха сигурни, че са построили комунизма, опс "демокрацията" и всичко е в техни ръце.
 С две думи, доволна съм. Гледам часовника и чакам да стане 20:00.

# 236
Не мога да разбера как толкова се вълнувате от въпросната фигурантка Джулиана и безличното ѝ участие и типичната черта на българина - всичко е нагласено 😀
Играта продължава без въпросната, продължете и вие.

Полковника си е тъп военен и няма да е дълго преди да му проличи и доникъде няма да стигне, защото не се правят такива изявления с пристигането, при удачен момент Лагер 1 Нумеролози ще го махнат, както Дзами каза мирише вече яко на тестостерон и скоро нервите няма да издържат на много хора - както случая с морските таралежи.
Гладът удря по-силно от тока, жените обаче са по-издръжливи в това отношение от мъжете и там везните също може да наклонят в тяхна полза.
Рената или Ренета е изключително безполезно плямпало с такава пигментация над горна устна, че не се трае.

Може да има игра и между Мая и Дзами, ще става все по-интересно със събирането им в един лагер напред в играта.

# 237
Не бих прибързвал с такива квалификации че Командира е "тъп военен", но бе грешка, че издаде как е свикнал да командва.
Ако му проличи няма да е непременно лошо, в момента в Лагер 3 никой не поема инициативата имат нужда някой да ги нарита по дупетата. И за гледане ще е интересно.

много ми е интересен хода на Мая.Може довечера на номинира Паразита или Нина и някой по-комплексен играч с надежда да го отстранят.

# 238
Не бих прибързвал с такива квалификации че Командира е "тъп военен", но бе грешка, че издаде как е свикнал да командва.
Ако му проличи няма да е непременно лошо, в момента в Лагер 3 никой не поема инициативата имат нужда някой да ги нарита по дупетата. И за гледане ще е интересно.

много ми е интересен хода на Мая.Може довечера на номинира Паразита или Нина и някой по-комплексен играч с надежда да го отстранят.

Нямаше да е грешка ако го беше споделил на правилния (за него) Лагер

# 239
Той го сподели с всички лагери. И пак е грешка.
В лагер 2 можеха да го вземат, ако не се бе издал.
В лагер 3 вече си създаде враг в лицето на Паразита.
В лагер 1 копмплексарите се изплашиха от веста, че идва алфа мъжкар

Общи условия

Активация на акаунт