🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 35 314
  • 758
  •   1
Отговори
# 315
Най-вече на лабиринта не ми хареса да се подказва, защото тотално се обезсмисли идеята на пъзела. А Мимо като не е спортувал да се беше подготвил малко за логическите компоненти в игрите, на синхрон каза, че и този пъзел с кубовете няма да може да го нареди, нищо, че не го видяхме

# 316
  • София
Игрите изобщо не са елементарни, нито лесни. Остава ми да се пошегувам с гледащите и оттатък - тук поне има плуване! Simple Smile
Предполагам, Мимо ще е последен, Гюров - победител. Но да видим, де.
ПП. Сам001 (и други), ама Мимо преди малко ни рече, че ние сме на дивана, а той е там.

# 317
Мимо каза "кубчето на Рубикон"...
Днес май прекалиха с рекламите.

# 318
  • Другата България
Най-големия коз на Мая е Бистра - това момиче има спортен хъс, воля и физика и това никой не може да ѝ го вземе.
100% те имат друг план, който не е свързан с техния лагер. Мая е хванала Дзами, за Бистра нищо такова не показват, но те двете реално незаслужено са в най-слабия отбор и ще направят всичко, за да не са сред тях.
И двете искат да привлекат силните нови мъже, които влязоха.
Играта не е толкова повърхностна колкото я представят, плюс че не се знае дали няма и други, които се познават преди формата.
И на двете никой не им пречи да се преместят в друг лагер.
Но не искат - тук им е добре, защото могат да манипулират останалите, мъже имам предвид, жените е ясно, че са “против“ тях - Нина и Яна са двете, Ина е отделна губерния.
Та, Бистра и Мая не са толкова безобидни, опичат си работата и в собствения си лагер, и в другите също имат “агенти“. Ако се усетят да направят коалиция с Дзами и част от хората му, могат да отстрелят жените от Нумеролозите и да продължат много напред.

Да, Сашо сега “изненадващо“ ще се разиграе.
Все пак вече не трябва да се доказва за златната гривна.
Офффф, много тъжно....

# 319
Въпрос на време е Мимо да си загуби очилата в морето. 🤣

# 320
Мимо, абсолютен непукист, си играе, както си може! Честно, не ме дразни! Някак ми е супер естествен в това, което е! Абсолютно е наясно със себе си и не се пъне да ни каже, че е повече!

# 321
Най-големия коз на Мая е Бистра - това момиче има спортен хъс, воля и физика и това никой не може да ѝ го вземе.
100% те имат друг план, който не е свързан с техния лагер. Мая е хванала Дзами, за Бистра нищо такова не показват, но те двете реално незаслужено са в най-слабия отбор и ще направят всичко, за да не са сред тях.
И двете искат да привлекат силните нови мъже, които влязоха.
Играта не е толкова повърхностна колкото я представят, плюс че не се знае дали няма и други, които се познават преди формата.
И на двете никой не им пречи да се преместят в друг лагер.
Но не искат - тук им е добре, защото могат да манипулират останалите, мъже имам предвид, жените е ясно, че са “против“ тях - Нина и Яна са двете, Ина е отделна губерния.
Та, Бистра и Мая не са толкова безобидни, опичат си работата и в собствения си лагер, и в другите също имат “агенти“. Ако се усетят да направят коалиция с Дзами и част от хората му, могат да отстрелят жените от Нумеролозите и да продължат много напред.

Да, Сашо сега “изненадващо“ ще се разиграе.
Все пак вече не трябва да се доказва за златната гривна.
Офффф, много тъжно....

Абсолютно точно го казахте!

# 322
Не съм изгледала  всички визитки. Алекс Гюров да не би да е син на Васо Гюров?
През цялото време се чудя на кой ми прилича.

# 323

Да

# 324
През цялото време се чудя на кой ми прилича.
Абсолютно! Само дето Васо беше по-готин на тия години!

# 325
Този Владимир и той голяма балалайка , много ги разбира, всичко знае, досада голяма.

# 326
Този Владимир и той голяма балалайка , много ги разбира, всичко знае, досада голяма.
Наблюдател!

# 327
Айде време е вече и някой от лагер Глория да е шеф за 24 часа .

# 328
Само на мен ли ми е досадна любовната линия на Берке и Биляна? Скука.

# 329
Много интересен избор на Мая. Според мен тя не каза истинските си причини. Да, нормално е да желае да спечели Бистра, но причината да номинира тримата е друга. Мимо го изпързаляха ловко, уж му правят подарък. Сашо ще започне да играе по - индивидуално. Нежеланието на Мая да се самономинира говори за неувереност. Разбрали се да делят. Окей, ама Бистра като натрупа 30 гривни ще си каже " Мая за какво ми е?

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 09:49 от Лорд Сняг

Общи условия

Активация на акаунт