🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 35 227
  • 758
  •   1
Отговори
# 345
Опаа, Дзами и Владимир показаха зъбки. Искам бой.

# 346
Какво е това несъответствие в програмата на БТВ? Очаквах, че епизода ще е до 23, а в програмата е до 22, а свършва в 22:30 при положение, че е предварително монтиран и се знае колко е дълъг. При предаванията на живо е ясно, че може да има разминавания, но тук 🤔.

# 347
  • Другата България
Отново не вярвам, че е нагласено Бистра да е избраната.
В момента тя е с най-много гривни на ръката, съответно най-голям шанс от всички играчи /индивидуално/, да се падне нейния номер. Някой от номерата на нейните гривни. При това тези гривни не са същите, с които е стартирала в предаването - тя губеше, печелеше /на други участници гривни, с техните номера.../, въртят постоянно тези гривни, какво печели продукцията да бута напред Лагер 3? Или Бистра индивидуално? Много е рано за схеми, тъй че за мен това си е просто....колело. Късмет.
Но ми става леко досадно само драмите на Лагер 3 да гледам, и мрънкането на двамата “мъже“ Сашо и Кънчо, колко много НЕ искат да играят. Тъй де, те не са отишли там, за да се морят. Мимо и той, утре пък ще натирят Иван....става ми мъчно за него. Какво им пречи този мъж, малък му е на Мимо плажът, повече място трябва да има, на което да нищоправи.....
Очаквано, ще има сблъсък между Дзами и Владимир. Много тестостерон, ще трябва да избие нанякъде.
Дзами определено се е самозабравил.
Гроздето дори няма да я коментирам. Но донякъде беше права в разсъжденията си.
Подозирам, че Кирил краде от храната.

Аз пък съм разочарована, че не приключиха в 21:30, както очаквах да е.
Дори и в 22:00 не приключиха, както е обявено.

# 348
Много грозно поведение на оня който палеше огъня. Кънчо ли бе или Сашо  окей не си запалил огъня досега, ама къде си спал? Той огъня като се запали се поддържа. Искал си да разменяш. Окей брат, ама защо досега не го каза? Лагер 2 дадоха токова много нещабезвъзмездно Ти какво си дал? Ама нямаш си нищо. Да си имал  Другите не са ти длъжни. Как точно разменяш нещо което не е твое? Лора бе права да се ядоса . Грозденоа запали фитила не й издържат нервите бе лукс - храна, удобства    тютюн...за какво ли е дошла,? В лагер 2 се краде. Очаквано. Трябваше да сложат охрана. Изненадата е, че не ги краде външен враг, а саботьор.

# 349
  • София
Моля оценете епизод 6

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона най-отдолу,
системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка  неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода, инак впечатленията се размиват.

# 350
  • Варна
Мая наистина е много глупава. Утре Бистра ще й каже "чао".
Чудя се наистина, защо още не могат да се усетят, че трябва да играят самостоятелно, преписвайки, лъжейки, това е играта, няма отбор.

# 351
  • София
Минавам само да кажа,  че Биляна е силен играч, надявам се да продължи дълго напред.
Кънчо е от породата на Гогов - жалък плазмодий, който уж щял да бие Бистра. Той Момо едва ли ще може да бие.

# 352
Мая наистина е много глупава. Утре Бистра ще й каже "чао".
Чудя се наистина, защо още не могат да се усетят, че трябва да играят самостоятелно, преписвайки, лъжейки, това е играта, няма отбор.

Мая въобще не е глупава, всеки има силни и слаби страни и е добре да има кой да компенсира слабите ти страни.
Бистра ще я издърпа напред.
Тази игра не се играе за един ден!
Първо обаче ще дойде гладът…

# 353
В лагерите има фракции оттам е проблемът. Фракция  1 ca двете гимнастички. Фракция 2 Кънчо и Сашо. Фракция3 мимо и жените. Отбора се разпада, но още ти е страх да играят индивидуално. Мая няма много опции, защото е с 1 гривна, ни с времето ще" олекне" още повече. Не може постоянно да разчита на Б.                                                                          П.С. Мимо се нави да остане Миро, а да се маха Иван, то да не стане обратното?

# 354
Аз не разбрах Лора за какво се сопна като малко дете, в случая съм по-склонна да съм на страната на Грозде-то. За някаква тъпотия се скараха, баш като в детската градина - от нищо-нещо.
За Бистра и Мая не мисля, че ще се скарат, или поне не скоро, все пак на финала ако не се бъркам са 3-ма човека.
- Нещо малко, но което ми направи впечатление - хареса ми, че им дават слънцезащита, на няколко пъти забелязах, че са намазани и лъщят. Ако не съм се излъгала наистина браво. Хареса ми, че им дават и комарници. Не като ония в другото реалити.
- Нещо, което не ми допадна много - тази тънка реклама на четирите 8-ци. Много ме дразнят хазартни реклами.

Някои от хората пък все едно не съществуват, дали защото няма да изкарат много и затова не ги дават не знам. Дано започне да се завърта сценария и да се посменят главните лица.

# 355
  • Варна
Ще погледаме и ще видим.

# 356
  • Другата България
Мен не ме дразни това, че Кънчо е слаб физически.
Тя и Бо от сезона на Зоран беше слаба физически, но такава стратегическа игра спретна, та се нареди сред големите стратези на Сървайвър. И тя беше в двойка с Йо.
Та Кънчо, тъй или иначе и той е в двойка, поне да се опита да се поразмърда /ако има с какво/ на втория етаж. Щото до момента и там го няма никакъв, още се чудя този воаяж при нумеролозите с каква цел беше, освен да изпорти Кирил, че се предлагал и в лагер Глория преди собствената си битка за оцеляване. И?
Очаквах повече и от Мимо, но явно за момента това положение го устройва напълно.

Има участници, които за пореден епизод дори не попадат в обектива на камерата.
След като вчера ни намекнаха за някаква стратегия при Еляса, днес от него едно голямо нищо.
Пореден епизод без Иван дори да попадне в кадър, Георги, Петя....а и Миро и Йочколовски ги забравиха.
Много време се “яде“ от любовната история на Писова и Берке, вероятно са смятали, че това ще е интересно на зрителя. Ами не, не е.

# 357
Иван даже го бях забравила кой е. Като се представи на Йочколовски не гледах и си казах - "А, имало Иван?!". После се сетих, че е фенът на Глория.

# 358
Защо Алекс не си даде зор на кубчетата? И защо играчите не го коментираха? Подсказването точно в тази игра не ми подразни - нито за лабиринта, нито за кубчетата.
Честно, и аз исках да видя стрелката на номер на гривна от лагер 2.

# 359
  • София
Ха, аз съм бил пророк. 😁 Освен да пусна една рулетка днес...
Снощи ми се спеше и направих неволна грешка като написах Бистра и Мая ама ето на, съдбата си знае. Мимо, Мая, айде сега и Бистра.
Ех, тези златни момичета...

Един безплатен съвет към bTV, моля ви спрете с тези неща от Фермата, гласът зад кадър да ни дава наклон. Добре, че поне в този формат няма гласуване от публиката (слава богу). Страшно дразнещо е!
''Тя взе решение, което ще промени играта завинаги'' Защо са нужни тези високопарни думи, сякаш сме идиоти? По този начин страшно много издавате. Вие сте един ходещ спойлер бе хора, спрете се! И сега в промото, ''Бистра с решението си ще подчини мъжете'' ........
Е, видяхме колко подчинява. Слаба е по трасетата, винаги изостава и то не с малко. Просто имаше шанс да играе срещу слаби играчи. Алекс не знам толкова ли си може на пъзела или нарочно не спечели. Той си знае най-добре. Не мога да съм сигурен, но по-скоро си мисля, че саботира. Бистра ако си мисли, че е най-силната жена на острова защото е гимнастичка жестоко се лъже. За мъжете пък да не говорим. Интересно ми е дали утре ще посочи отново себе си и срещу кого. Време е някой да я приземи ми се струва.

Писна ми от този лагер 3, поне да ставаше нещо интересно там, а то едни и същи битови неволи.
Много по-интересно е в лагер 1 и силния тестостерон там, както и подводните камъни в лагер 2. Лагер 3 са бита карта още когато се сформираха. Цяла седмица да не се опиташ дори да си направиш навес е скандално. И никой там няма оправдание. И мъжете (най-вече) и жените.
Кънчо днес счупи тъпомера с думите:
''Дошли са тук да ни покажат как се държи брадва, как се строи подслон, все едно не сме били на село''
Наглост безподобна.

Изборът на Мая беше правилен за нея и лош за лагера и. Извадиха късмет обаче и някак си Бистра спечели, но то без риск нямак как да се случват нещата. Ясна е каква е крайната цел. Да спечели Бистра златната гривна и след това да прати Мая срещу най-слабите с 1 гривна и дори Мая да не спечели ще може да я спаси.

Втората игра днес с лабиринта във водата много ми хареса, жалко че я дадоха в една предрешена игра с двама слаби играчи, единия от които не спортувал от 2 клас. Дано да я използват и по-нататък в сезона, т.е. да не се похабява, защото иначе ще е много жалко.

Моят скрит покемон Влади все повече ми харесва, дано се опре на Дзами. И двамата са много силно изразени алфа мъжкари.

Има за какво да не харесвам Лора. В случая съм изцяло на страната на Грозденка. А такива като Лора дето са едни пред камера и съвсем други без нея са ми ясни. Далеч от такива 'герои'

Браво на Марина че така се изявява и всява яко респект в отбора си. Той и Шериф си каза в предния епизод, че той е мекия, а тя е твърдата ръка в кухнята и че ако не е била тя, отдавна да са останали без храна.
Кой ли така подмолно им яде храната? Това е много долно. Много. Жалко, че не са го хванали на камерата да го видим кой е.

Общи условия

Активация на акаунт