🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 34 443
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
  • Другата България
Бистра на първо място ще иска да даде възможност на Мая да спечели гривни според мен, особено ако властта да спасява е в нея този цикъл. И за да стане това, трябва да изпрати 2-ма по-слаби от нея. Грозденка и Иван са добра опция, защото тогава със сигурност един от лагер 2 ще отпадне, ако целят все пак да се запазят като лагер. Иначе и Мимо е вариант, но тогава се рискува третият човек да спечели и да трябва да избира между Мимо и Мая, в който вариант е ясно, че Мимо ще отпадне. Ако не спаси сега Мая, следващият цикъл има голям шанс гривната да е в някой друг и да се пробват да я елиминират, защото вече двете ги виждат като стратегическа заплаха.
Точно това мисля и аз.
Между другото, разбирам, че пак, и отново в промото за епизода довечера е станало ясно, че Бистра печели златната гривна.
Аз нали го гледах по нощите, и промото го пропуснах. Алоооооу, БТВ, аматьорщината е на макс, това е подигравка със зрителите! Години наред НОВА правеха това с ИВ, нали искате да НЕ сте същите? Е, за момента сте точно такива, дори по-зле, защото умните хора се учат от собствените си грешки, и тези на другите, а вие ги повтаряте. Пффф....
Та, щом е Бистра, както и нощес /ка/ писах - Гроздето ще е аут. Целта на Бистра е да спаси Мая и тя да получи гривни, за целта трябва задължително тя да играе с по-слаби от нея. Ще ѝ пусне Гроздето и Ванко, и както казах - лагер Глория ще загуби играч. Защото Мая далеч не блести с физическа сила, рисковано е да изпрати Кирил, или някой от киборгите.
Докато ако Гогов беше останал златногривен, двамата нови щяха да са на пангара, за да изгонят един от тях.
Да видим Гогов как ще преживее това, че ще го бие момиче.....

# 556
Ох деее, тия от БТВ са смотльовци с тия промота, които не гледам, ама и вие, като сте видели разни неща от тях, моля ви не ги пльосвайте тук.
Защо не адмирирахме Л-3, че прибраха Миро и Йочко? Joy

# 557
  • България
Много благодаря на Ауткаста за качването на епизодите. Обаче тази платформа много ми бъгва. Видеото тамън почне и после спре. Някой да изпитва същия проблем?

# 558
На мен щеше да ми е много интерсно ако и трите лагера бяха отказали да ги приемат какво правим?

# 559
Георги е забавен коментатор, да го дават по-често.

# 560
Мая и Бистра взеха да ви омръзват вече.

# 561
Гимнастичките не са ли дребни и слаби, бре?! Тази Бистра е като великан!

# 562
  • София
Може би леееко по-добри игри за жените (и балансьори).
А преди това - в лагерите: Кънчо шматката гледа и "отчита" как другите се шматкали...

ПП. То тук има повече плуване, отколкото оттатък. Но подкрепям всички писали, че с промо-тата бТВ се излагат като ония.

# 563
  • България
Тези ще се удавят.

# 564
За игра в която е 90 процентов фаворит Бистрето се справя доста посредствено

# 565
Гимнастичките не са ли дребни и слаби, бре?! Тази Бистра е като великан!
Състезателките по художествена гимнастика обикновено са слаби и високи.
Бистра вече не се състезава и е нормално да е качила килограми.

# 566
  • Другата България
Според мен Гогов подари играта на Бистра.
Не искаше втора седмица да е с гривната и да взима решения, още миналата седмица му беше некомфортно, сега някак разчиташе Рената да се справи, след като видя, че няма да стане, просто се предаде.
Не точно се предаде, но си личеше, че се бави умишлено.

# 567
Не говоря за килограмите, тя има идеална фигура, просто има вид на амазонка! Не знам какви са, затова питам, но у мен за толкова години гледане на худ.гимнастика, не са оставили впечатлението да са високи. Особено това човече последното на олимпиадата, забравих ѝ името, май Стилияна беше, тя е като 8 годишно дете.

А според мен Гогов никога няма да се предаде нарочно! За толкова му стигат силите.

# 568
А според мен бързо-бързо му свърши въздуха още при плуването, няколко пъти го даваха да почива, все пак е на години, а и с това шкембе е далеч от добра форма.

# 569
И според мен Гогов нарочно се бави, снощи каза, че не му се носи отговорност кой да бъде елиминиран.

Общи условия

Активация на акаунт