🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 34 419
  • 758
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Какво стана със статистиката с броя синхрони на участниците след седмица 2? 😊

# 721
Някъде записани сериите, на БТВ са пълни с реклами през 15 м

# 722
Нямам против малко романтика в шоуто, Берке и Биляна са сладки и толкова влюбени, че сякаш не усещат нищо от несгодите на останалите Simple Smile

Бистра я харесвам, Мая засега не. Но ме подразни алчността на първата за гривни и победи. Само затова стисках палци на Иван да я победи и тя се смири малко, пък и той ми се струва голяма душичка.

Стратегията им тактически е ок, но стратегически не ми се вярва да проработи. Когато започнат да се залагат всички гривни Бистра ще е апетитна хапка и не знам дали ще устои без да ги загуби.

Алфите в първи лагер много ме забавляват с битките си за надмощие Joy

Играчите на първа седмица за мен са Мимо-Гарсия и Бистра. Ако имах още опции бих добавила Миро и след него Георги, Дзами и Гогов.

Еляса е много сладка маймунка Sunglasses

# 723
Дяволо два бързи въпроса
1 на какво викате синхрони, на броя интервюта ли?
2 по едно време Грозденка каза, че си чопнала едно от барчетата. Какви са тия барчета?

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 19:59 от Лорд Сняг

# 724
# 725
Синхроните са самостоятелните интервюта на участниците.

# 726
Мерси и за двата отговора.

# 727
Лека корекция, ако може да вмъкна- Ванеса не е първият златногривен, както пише в анкетата, а Дзами. Той я намери в сандъците и стана първият златногривен, след което Бистра му я отмъкна на игрите, а Гогов я спечели след това.

# 728
Най-накрая се изравних с вас по гледане на предаването и мога да се включа и в темата. Това е предаването, което гледаме семейно вкъщи, но просто изостанахме и едвам днес наваксахме изпуснатото. Пък и епизодите са дългички.
На всички вкъщи много ни харесва! Залепени сме пред екрана! Красотата е голяма, а в приключението направо потъваш! Все едно гледаш приключенски филм за робинзоновци.
Дори любовната история на Берке и Биляна не ми е досадна.
Много са ми интересни хората, които са събрали - в голямата си част хора, които има какво да кажат и знаят как да го кажат. Рядко срещано в наше реалити.
Симпатизирам на лагер 1 и 2. Лагер 3 са ми изключително неприятни в съвкупност. Бистра започна прекалено да доминира - със сигурност на останалите и в трите племена започва леко да им прилошава щом я видят и да изпитват неприязън. Интересно как ще се развият тези чувства.
Очаквам числото от рулетката да се е паднало на Берке или на Биляна. Решили са и двамата да се впуснат в битката на богатите.

# 729
Здравейте, за първи път гледам такъв формат, поначало почти не гледам телевизия, пускам си някакви неща онлайн. Привлече ме едно интервю на Сано и Диляна, че в този формат не са наблегнали на интригите като в 99% от реалитата в България.

Влезох в темата, за да си проверя, теорията при кой е гривна 3 Simple Smile Видях при кой е в началото и мерси за поста на
mbivanov Flowers Hibiscus

Аз харесвам стратегията на Бистра и Мая и ми спечелиха уважението. Но има поне 5 играчи дето са ми доста по-симпатичтни, Миро е сред тях.
Супер си е умно даже - пускат Миро за да спечели, Мая за да помага на Миро, ако се наложи и Яна - за да отпадне. Да, рискуват след седмица, две някой друг да пусне Мая в игра за елиеминации, но едва ли ще се случи, според мен засега никой няма да пипа Мая, както Бистра не е пипнала чудж отбор.
Все пак са 3ма финалисти накрая, така че съюзи от 3-4 играчи е печелившо и за предпочитане в добри отношения с останалите съюзи. Миро го бива и в последното, а вече им е е задължен. Т.е. добиват поне засега ценен играч и в "социалната игра", в която не ги бива толкова.
Пък и един човек по-малко за изхранване.
Също сега е моментът да се пусне един от двамата "киборги" да спечели, за да не ги пуснат един срещу друг следващата седмица.

Гогов хем издъхна на плуването, хем не му стиска да носи отговорност за елиминирани и спасени. Ама го замаскира.
Абсолютно на същото мнение съм. Доста се изпържи миналата седмица.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 09:02 от Одри ♡

# 730
От анонса ми се счу, че Дзами се изказа много грубо пред едно от момичетата от племето, което го заподозря, че играе за интересите на Бистра. Тепърва ще разбират по трудния начин, че лагерите не са семейство.

# 731
Ако е за лесбийката, няма нищо грубо, тя е лесбийка.

# 732
Той като че ли й каза, че не е жена.

# 733
# 734
Ако е за лесбийката, няма нищо грубо, тя е лесбийка.
Ха! И е позволено да й казва каквото му е на душа? Как ще кажеш на една жена, ме не е жена и това няма да е обидно? Знае Дзами много добре, че ще я засегне, затова го и каза. Очевидно става много зъл, когато е кисел и си го изкарва на околните.
Колкото до това кой е лесбийка и кой не, то освен открито заявените, според мен на острова има и други такива. Пък нека Дзами да си мисли и да се надява.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 11:28 от Гарганела

Общи условия

Активация на акаунт