Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 565
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
Аз този месец попрекалих и поне до Коледа трябва да се спра 😹
Освен Barenia се сдобих и с Shiseido Zen който много харесвам и скоро не съм имала, поръчах отливка на Nishane Ani, реших да го разнося още преди да взема цяла бутилка и отливка на Italica, който ми звучи много интересен и реших, че ще ми хареса.
Освен всичко, в другата тема видях кодове за Нотино и препоръчан аромат който 30мл излизаше много изгодно и бам, да не пропусна. За Girl of now shine става на въпрос.

Днес е студено и се радвам на Myrrh & tonka. 🍂

# 121
Задава се нещо интересно.

Извинявам се за невежеството ама коя е тази?

# 122
Да, да най- чаканото нещо е парфюмът на Джорджина.😀

# 123

Жената на Роналдо.

# 124
Веднага ми изниква Oud satin mood като асоциация на роклята на тази снимка Heart

Единственото хубаво на тези студени сезони са парфюмите. Вече си нося Italica, bianco latte, eclaire, hypnotic poison, Delina exclusif, black phantom Grinning

# 125
Някой да каже нещо хубаво за Armani My Way Parfum или за Libre Flowers & Flames Yves Saint Laurent?

# 126

Жената на Роналдо.
Тя не прилича на себе си тука.

# 127
  • Стара Загора
От кои сайтове поръчвате жасминовия Шалимар?

# 128
Снощи си бях наумил днес да бъда с
Laboratorio Olfattivo Cozumel, носил съм го само веднъж през пролетта и исках да си го припомня. Сутринта в бързината не можах да го намеря и хванах Mizensir Bois Iridescent пръснах 2-3 пъти около шията и излязох. Между другото и него само един път съм го носил и нямах много спомени как миришеше, но помня, че беше пак прохладно и не ми направи голямо впечатление.
Днес обаче около 10 часа (3 часа след нанасяне) в стаята почвам да долавям 1:1 атмосферата на Prada L'Homme L'Eau (жесток ирис Heart за летните горещини), но когато вече е в късния драйдаун, по-смекчен и улегнал. Чудех се, откъде пък може да идва тази страхотна миризма и реших да помириша суичера си, който беше закачен на закачалката в стаята и подозирах за първоизточник. Тъй като често ми се налагаше да излизам и влизам в стаята и температурите се променяха от 23-4 до към 7-8, не успявах да го усещам толкова отчетливо по мене, но в момента вкъщи му се наслаждавам и не спирам да вдишва дълбоко от тази магия!
И сега ме е яд, че изобщо съм го забравил това лято, защото коловоза, по който поема ириса тука ми е голяма слабост и знаейки, каква проекция има Прадата... Разликите им са, че в Мизенсира ириса е леко фреши и изпъква с прекрасна дозирана сладост, докато в Прадата също я има до някаква степен, но е малко по-пудрен. Дано се появят горещини през Октомври, за да му се насладя в пълния му бласък.

# 129
Някой може ли да удари едно рамо с мнение за Tonkade Laboratorio Olfattivo?
Свърши ми многообичания Bois Doré VCA и се чудя с какво да го заменя..

# 130
Някой ако е пробвал новото Versace Crystal noir може ли да сподели мнение ?

# 131
# 132
Хора ,идвам с питане за Lost Cherry на ТФ,поръчах го след като го пробвах в един магазин  и се влюбих...сега като го слагам след 20 мин не се усеща или по_скоро преминава в нещо безлично и бозаво-така ли е по принцип или нещо не се сработва с моята кожа ......

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 13:32 от No_frame bitch

# 133
Така е, трае точно 20 минути.

# 134
Така е, трае точно 20 минути.
Ужас ! Благодаря! Това ще ми е голяма обица на ухото...

Общи условия

Активация на акаунт