Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 579
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И аз с едно подобно питане. Има ли някаква промяна в Guerlain LPRN EDP класическата версия или промяната е в моята кожа и/или обоняние?

Тествах няколко пъти, но не ми се струва така плътен и дори досаден, както преди.

# 136
А така харесвам Lost cherry… Каня се отдавна да го купя, но ще пропусна.

# 137
И аз го харесвам страшно Черешата на Том Форд, но си казах още като излезе, че никога няма да го купя при тази срамна трайност и спазих. Около мен много го носят на ментета и те са много трайни, съответно мен вече грам не ме интересува, надишах му се някак.

Момичета, не купувайте насляпо Жасминовия Шалимар. Той не е гурме, нито сладък. Не  прилича на предишните, а си е много близък до Едп Шалимар.

# 138
Дами, скоро имам рожден ден. Дайте предложения за парфюм до 300 лв. Харесвам най-много Libre, Narciso Rodriguez, Скандалите, Guerlain, Bdk Parfums Pas ce Soir  и подобни. Кожата ми е суха и по възможност парфюмът да е траен. Предпочитам да е за есента и зимата.

# 139
Ами в сравнение с чери смутито от Зара ,което се води някакво копие ,оригинала е направо като имитация ...наистина в началото мирише по-луксозно ,но Зарата се развива прекрасно в горчив бадем и ванилия ,а този просто изчезва 🥺

# 140
Jacques Polge отново се е развихрил...
Chanel No 5 Eau de Parfum 2024 Limited Edition

Дами, скоро имам рожден ден. Дайте предложения за парфюм до 300 лв. Харесвам най-много Libre, Narciso Rodriguez, Скандалите, Guerlain, Bdk Parfums Pas ce Soir  и подобни. Кожата ми е суха и по възможност парфюмът да е траен. Предпочитам да е за есента и зимата.
Страхотната красота Vertus Vanilla Oud

# 141
Благодаря, малко надхвърля бюджета - някой друг подобен?

# 142
  • Пловдив
Благодаря за новата тема Денс🍀 Нови парфюми, които взех по 30мл да мога да реша дали ще ги заобичам новите на  Мис Диор и Ланком Ла ви е бел. Поднових от добра оферта Том Форд кафе-то с розите и смятам за сега да не купувам друг до края на годината😊

# 143
Bodacious Boadicea the Victorious e eдинствената череша ,която много харесвам.

# 144
След дълго чакане (поръчах от испанския perfume's club) най-сетне държа в ръцете си Барениа. Поръчах след проба; напомняше ми нещо познато, но така и не разбрах какво, освен че безумно ми харесва. Днес установих, че за мен има вайба на Шанел - КМ или Алюр... Не виждам подобни сравнения във фрагрантика.
Не ми е важно, просто споделям. Важното е, че вече е при мен и утре ще тъна в блаженство...

# 145
И на мен Барения адски ми хареса! Не очаквах чак такава любов да възникне между нас, но факт- към момента ми е любим/ поизбута малко Клое-то /

# 146
И аз днес съм с Barenia 💗
Докато има по-топли дни ще му се радвам. Страшно много ми харесва.

# 147
  • Бургас
Преди няколко часа пробвах и се влюбих в MUGLER Angel Fantasm.Парфюмът е абсолютна фантазия, тъмен, наситен, страстен, шоколадов и секси, върви си в познатата ни линия, но с добавка кокос, абсолютна хитачка.Със сочност от ананаса, нищо изненадващо, но пък много добре направен.Аз лично правя паралел с първия класически Ейнджъл, носи нещо и от Ейнджъл Мюс, изобщо не го намирам за летен, така че ако ги харесвате не го пропускайте. Страшнаа красота, оставя ангелска следа, с удоволствие ще си го поръчам, сега в Дъглас дори е намален.Дивин Интенз също много ми хареса.Blue Heart

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 12:53 от Bright Crystal

# 148
Bright Crystal, благодаря за прекрасната визуализация с това изображение! Вчера бях с него след недълга  почивка. Топлото време е неговото време, абсолютна прелест.

# 149
Аз съм обсебена напоследък от Velvet Haze на Byredo. Преоткрих го и установих, че е идеален за по-хладно време. И сега не мога да се спра да го нося и вдъхвам аромата му, хаха. Разбрах за себе си, че кокосовите повеи ми по-харесват на хладно време.

Общи условия

Активация на акаунт