Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 389
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
  • Sunshine state
Скоро имам шанс да видя няколко дъна, но сърце не ми дава да изхабя Уоманити на Мюглер и си го кътам. Вече не ми е в обръщание, понеже доста го ползвах и някак си ми е омръзнал, но като знам, че е спрян и искам да си запазя малко. Много ме е яд, че ми свърши Angel Muse, ама поне един по-малко. Шалимара го подарих на майхката на приятелка, понеже ми е много анималистичен и остарял морално аромат и няма да го ползвам пожизнено. Само му бършех праха. Лошото е, че като вземат дас понамаляват любими аромати,започвам едно запасяване, все едно идва краят на света и после ставам зарината наново. ЕЙ го нА и днес отивам да си взема още от Tobacco Tonka Bean на Банана републик, толкова ми харесва, че ... Scream

# 331
Мен ме е страх да не ми спрат някой от парфюмите, за това си мисля за бекъп, но от друга страна няма изгледи някой от любимците ми да свърши скоро - просто са доста и се чудя дали си заслужава покупката сега. Особено важи за по-старите парфюми, които има риск да минат под ножа.

Иначе за новия Шалимар да кажа какви са ми първите впечатления. Първоначално ми отваря много остро и тежко, но в драйдауна става изключително приятен, мек и се появява една сладост примесена със свежа нотка. Определено не съжалявам, че го взех макар че миналогодишния Ирис ми харесва повече. По-старите издания тонка и ванилията, нямах шанса да пробвам.

# 332
  • Стара Загора
Ооох, имам няколко бройки от Womanity, като от нааай-първия имам малко, но и на мен сърце не ми дава точно него да довърша. Другите ги взех на по-късен етап, когато вече беше реформулиран. Има си разлика, макар и малка. Мисля, че и пълнител имам, но не съм сигурна. Grinning Моят проблем е, че ако видя дъно на любим аромат, вадя пълнител и зареждам. Grinning
Евала на тези, които имат до 50 аромата. Ще съм благодарна ако ми кажете как да ги редуцирам без да ми е жал за тях. Така ще се освободи място за нови попълнения.

# 333
  • Стара Загора
Единствения аромат,  с който съм запасена с 3 бутилки и  Cara Mia ♥️ . Другите и да свършат не ме е яд грам. Даже се радвам. Нови аромати излизат непрекъснато. Все ще се намери любимец сред тях.

# 334
  • София
Аз май не обичам да ми свършва любим парфюм. Като ми остане малко, някак несъзнателно започвам да си го къткам и заобикалям Grinning не става въпрос за спрени от продажба, мога да подновя, та и аз не знам защо правя така.

Аз също.
А Като ме питат на улицата с кой парфюм съм, запецвам. Казвала съм и "с един на Ейвън". Joy

# 335
Заинтересува е ме описанието на този. Явно не е стигнал до БГ.
Ако видите по нашенски или ЕУ сайтове - подсвирнете, моля.

# 336
  • Sunshine state
За мен Angels' Share е слдък опушен коняк, докато Khamrah е сладко от кайсии с все ядките и много захар.
Определено Камра е по-сладка. Току що го купих наред с рутинния Тонка и Табако от Банана Републик. Много ме е яд, че не го взех по-рано, понеже ме беше страх, че ще е така алкохолен като Килиънския. Нещо не се разбирам с тях, имам един делукс травел сайз подарък с пълнители Woman in Gold, който ми е ужасен просто - бъзди на роза яко. Стои вече 3г. и никой не го ще.

И един, който да ми поспести малко от Пистачиото на Каяли, че напоследък съм полудяла по него:

# 337
И понеже направих грешката да се гмурна в парфюмна среда с Шалимар, загледах няколко ревюта и попаднах на Chanel Comеte и много ме заинтересува. Имате ли впечатления? Голям почитател съм на хелиотроп и ирис в парфюмите, а в ревюто си The Perfume Guy споменава нотки на бадеми и черешов цвят които също са едни от привличащите ме, та какво мислите?

# 338
Днес си купих Pink Flambé на Зара, не знам на коя марка е реплика, но ароматът е невероятен.

# 339
  • 🌊
Днес си купих Pink Flambé на Зара, не знам на коя марка е реплика, но ароматът е невероятен.
Дават го като реплика на https://www.fragrantica.com/perfume/Juicy-Couture/Viva-la-Juicy-4410.html

# 340
За есенни аромати си харесвам тези супер трайни Libre intense / Coco Mademoiselle и сега мисля да си купя един любимец Mon Guerlain edp.

# 341
  • BG-DE
Скоро имам шанс да видя няколко дъна, но сърце не ми дава да изхабя Уоманити на Мюглер и си го кътам. Вече не ми е в обръщание, понеже доста го ползвах и някак си ми е омръзнал, но като знам, че е спрян и искам да си запазя малко. Много ме е яд, че ми свърши Angel Muse, ама поне един по-малко. Шалимара го подарих на майхката на приятелка, понеже ми е много анималистичен и остарял морално аромат и няма да го ползвам пожизнено. Само му бършех праха. Лошото е, че като вземат дас понамаляват любими аромати,започвам едно запасяване, все едно идва краят на света и после ставам зарината наново. ЕЙ го нА и днес отивам да си взема още от Tobacco Tonka Bean на Банана републик, толкова ми харесва, че ... Scream
Моят най-любим парфюм е Womanity, Слава Богу не е спрян, но може би не е наличен за всички пазари, реформулиран е но това не повлия на качеството, имам бутилка и от стария и от новия вариант, и двата са прекрасни 🥰
https://www.mugler.fr/parfum/parfum-femme/womanity

# 342
  • Sunshine state
При нас в САЩ е спрян, за съжаление. Имам около половин бутилка пълнена няколко пъти и ще си я пазя. 👌🏻

# 343
  • The Evergreen State
Womanity отдавна изчезна в Щатите, неоткриваем е.
Nevermoresleep честит Шалимар Жасмин, радвам се че ти е харесал. Честити нови придобивки на всички, със здраве да ги пръскате.
Видях във Фрагрантика че ИСЛ преиздават Паризиен, Синема и Ел, и трите са ми много любими, много ме зарадва тази новина. Аз успях да си намеря Паризиен и си взех съвсем скоро голяма бутилка. Оригиналната бутилка на Паризиен ми е много любима, новите издания са в еднакви бутилки, само сока е различен цвят. Tези еднакви бутилки отнемат част от чара според мен, но съм сигурна, че много хора ще се зарадват че върнаха тези парфюми.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 03:51 от Athena

# 344
Вчера извадих Libra Edp Intense, към когото не бях посягала от миналата зима. Това нещо е убийствено трайно върху мен, усещах го над 8 часа и много ми харесва как става лавандулено-сух, ккогато започне да утихва 💕

Общи условия

Активация на акаунт