Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 548
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Днес тествах Barenia и се присъединявам към фен клуба. Grinning Интересен и нетипичен аромат, който се откроява веднага. Напомня ми на един мой любимец от преди 10-15 години, на който търсех заместител дълго време.
От българските сайтове, го виждам в Нотино и Дъглас. В немските още не съм търсила. Изчетох страниците на тази тема, но никъде не споделяте откъде го поръчвате. Бързо казвайте! Grinning

# 151
Аз от Дъглас го поръчах, но сега видях, че в съседната тема са писали, че във flaconi.de е на добра цена.

Чакам мостри на Italica и Mukhallat и нямам търпение.

# 152
Flaconi.de зa днес дава отстъпка и с код OCTOBER 👍

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 15:46 от Calabria

# 153
  • Бургас
В Дъглас Бургас има Нишан, и много скоро и MAC.

# 154
И на мен Barenia много ми харесва. Няколко пъти ходих в Дъглас да го мириша, защото преди това обмислях друго нещо за покупка. После се сдобих с отливка от 5 мл, за да мога да го поразнося малко. Ами страхотен е, часове наред плувам в ароматен облак и после веднага пак искам да се напръскам, за да мога да продължа да го усещам. Ще се купува Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 20:20 от countessinna

# 155
Phoenix_, не четеш внимателно....😉
В предния си пост писах, че поръчах Барениа от испанския perfume's club. По това време нямаше налични 30 мл никъде по бг сайтовете, та затова оттам. Почаках си го, че беше с превозвач, но си струваше. И на доста добра цена ми излезе.

# 156
  • Стара Загора
ВечеПетя, вероятно съм пропуснала, защото сайта не ми е познат, но бях на работа и бързах с четенето. Grinning
В крайна сметка поръчах 2x100ml от flaconi. Grinning Благодаря, че ме светнахте да видя там.

# 157
Тествах Barenia. Не е лош, макар да е леко особен. Нетраен е при мен. Не бих го взела, защото на тази цена има по-трайни аромати. По-евтин и дори по-хубав лично за мен е Lanvin Eclat Darpege. Но като цяло аз не нося такива парфюми и затова може би не се впечатлих.

# 158
Здравейте мили хора, в есенно търсене съм на хубав, подчертано женствен аромат на череша или червени плодове. От скоро имам Gritti Duchessa, но някак си черешата изчезва прекалено бързо. Какво мислите за BDk Rouge Smoking? Чудя се дали да не го поръчам на сляпо... Харесвам и Flamenco Monegal, но нещо не ми е достатъчно у него.

# 159
Невероятна череша има в Sirene FDB. Въобще е един уау парфюм, който много силно влияе на околните.
Парфюмът на BDK не поръчвайте насляпо. Доста и труден и за мен не е достатъчно добър.

# 160
Аз в червения смокинг не усещам нищо плодово. Червен е, но по-скоро подправков.

# 161

Доста прилича на Бианко лате.Както еклера за два дни цената стана двойна.Все още го има в коку на прилична.

# 162
И при мен Barenia не се отличава с трайност.... Толкова ми харесва, но почвам да се замислям.... Втори ден го разносвам; усещам го не повече от час. То и моята кожа по принцип не задържа много ароматите, ама...

# 163
Barenia върху мен е много траен в топло и горещо време. На студено се свива, не се разгръща в целия си блясък и бързо преставам да го усещам. Мисля да си го зазимя и да чака пролетта.
Моментът на пускането му не е особено подходящ за нашите географски ширини с оглед настъпващия сезон Grinning

# 164
Подходящo ли е за сляпа стрелба и kаква е трайността?

През летните месеци предимно ползвах това но искам малко да сменя Не че не ми харесва но искам нещо ново

Дали ще ми хареса,не познавам нищо от марката?

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 10:56 от Mimeto74

Общи условия

Активация на акаунт