Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 298
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Една от най-красивите бутилки, които имам в колекцията е тази на Soleil Vibrant Lalique. На живо е разкош, тежко, масивно стъкло и фина изработка, красота!

Не е случайно - Lalique е най-известна с производството на стъкло.

# 601
  • София
Аз си изхабявам всяка година по няколко парфюма, даже сега до края на годината очаквам 3 дъна Grinning Хвърлям моментално. Колкото по празна е бутилката, толкова повече се амбицирам да я довърша и по-честичко посягам към нея.
Колкото по изчистена е бутилката, толкова по- луксозно ми изглежда и ми харесва.
По- така бутилка харесвах много на Feerie , съдържанието също, но и нея изхвърлих веднага щом изхабих парфюма.

# 602
През сепември изпробвах Chloé L'Eau de Parfum Intense и не останах впечатлена, понеже ми стоеше тежък, монотонен и без развитие. Днес му дадох втори шанс в сухо и студено време, и ароматът избухна - рози, мухъл и много тънки опушени нотки. Върху моята кожа е идеален за зимата.

По темата за флаконите нямам какво да кажа, тъй като за мен е важно съдържанието и опаковка не може да ме изкуши Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 20:07 от Linofrina

# 603
Най красива бутилка според мен-

# 604
Densi, кои рози носиш сега?

Прекрасни шишенца са
Скрит текст:

# 605
Нося най- много розите на Булгари за вечерни и плътни, а по- леките газирани, млади и остри през деня и от рано сутринта.

Sahare Bvlgari
Garanat Bvlgari
Selima Bvlgari
Fiori D'Amore Bvlgari

Overture Woman Amouage

Café Rose (2023) Tom Ford
Valentino Donna Rosa Verde Valentino
Luce di Rosa Acqua di Parma
Chloé L'Eau de Parfum Intense (2024) Chloé
For Her Musc Nude Narciso Rodriguez for women

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 20:33 от densi

# 606
Боже, Денси, нито една от четирите рози на Булгари не познавам.
Сега почвам да търся по сайтовете, ще ме вкараш в приключение 🙂

# 607
А не, тези без бонбона, не са за теб. Това са чудовища, термоядрени, супер трайни, обсебващи, парфюмно изискващи и за минимална доза.
Сайтове вършат работа само сред много носене в различни настроения, хормони и температури. Иначе са голяма греда за несвикнали носове.

Бонбона е уоу, секси, момичешки, по- лек и дневен.

# 608
А кой е бонбона от изброените?

# 609
Здравейте. От известно време ви следя и имам въпрос към тези от вас които са имали удоволствието да се "запознаят" с Angel Fantasm. Бихте ли ми казали кокосът в него как се усеща - основна нотка ли е или е на заден план, примесена с ананаса? По-скоро като "летен" аромат ли бихте го определили или като есенно-зимен? Нямам възможност да го тествам и затова питам.

# 610
А кой е бонбона от изброените?
https://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Fiori-D-Amore-64738.html

Кокосът в Ангел Фантазм се усеща силно и самостоятелно. Кремообразен, сладък и много добър. Парфюмът става за носене целогодишно. Той излезе това лято, сега е чудесен, предполагам, че и пролетта ще е така.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 13:28 от densi

# 611
  • Sofia
За последно купих Bleu de Chanel, EdP през 2017 г. Интересува ме, реформулиран ли е оттогава? В момента нямам възможност да ходя до някой мол, за да го помириша. Simple Smile

# 612
За последно купих Bleu de Chanel, EdP през 2017 г. Интересува ме, реформулиран ли е оттогава? В момента нямам възможност да ходя до някой мол, за да го помириша. Simple Smile
.

Със сигурност, март го купих от летището в Мадрид и е различен от този, който свършваше в къщи.

# 613
  • Sofia
Ясно... Значи, май без проба няма да стане. Мерси! Simple Smile

# 614
Marc Jacobs Perfect, може ли мнение?
Харесва ми на първо четене, опаковката пък мнооого ми харесва! Но четох мнения, че не е траен...
Моля за коментари, ако някой го има?

Общи условия

Активация на акаунт