Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 252
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
За мъжки парфюм бих предложила и https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Allure-Homme-Sport-Cologne-1004.html . Много приятен и свеж аромат.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 14:56 от Dewi D

# 661
Terre d’hermes , Brecourt subsesif, Ombré nomade на Louis Vuitton

# 662
Благодаря за предложенията. Ще ги тествам. Бюджет до 200€

# 663
Aко намериш Brecourt ти го препоръчвам горещо , на мен любим ми е Farah, мисля , че става и за мъже , но Subsesif ми е топ мъжки аромат .

# 664
Subversif наистина е очарователен аромат, но трябва много да се внимава да не се предозира, че иначе може да ви прилошее. Максимум 3 пръскания! Колкото повече време минава толкова по-благоуханен става особено при температури около и под 10 градуса.

# 665
  • Sunshine state
Здравейте момичета. От много време Ви чета , и по ваши препоръки и отзиви тук, си купих много хубави парфюми. Сега търся хубав парфюм за моят син, който е над 40 год. Той ползва Том Форд омбре, Армани коде за други не се сещам за имената . Обръщам се към вас да ми препоръчате някой нов парфюм мъжки. За уточнение аз съм в Италия,ако може да ми препоръчате . Благодаря предварително!
И от мен глас за Terre d'Hermès Hermès.
Любим мой мъжки аромат. Тази коледа пак ще го взимам за подарък на мъжа ми. ❤👌🏻
https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Terre-d-Hermes-17.html

# 666
И на мен ми е любим Hermes-a, Subsesif ми харесва , че въобще не е полулярен , а е брутален аромат , убийствено секси ми е .

# 667
  • София
Здравейте момичета. От много време Ви чета , и по ваши препоръки и отзиви тук, си купих много хубави парфюми. Сега търся хубав парфюм за моят син, който е над 40 год. Той ползва Том Форд омбре, Армани коде за други не се сещам за имената . Обръщам се към вас да ми препоръчате някой нов парфюм мъжки. За уточнение аз съм в Италия,ако може да ми препоръчате . Благодаря предварително!
Изненадан съм да видя препоръки за Ombré nomade на Вютон, защото поне за мен, той е доста специфичен и кожата в него е друг тип в сравнение с Омбре Ледър на Форд. В Омбре номад нещата са доста по-анималистични, сурови и груби, а и има изявени опушени нотки, като баланс пък дава локумена роза, която сама по себе си също не е от най-безрисковите. За моя вкус, днк-ато на Омбре Номад е страхотно и имам няколко такива парфюма, но далеч не смятам, че е подходящ избор за подарък. Намирам Омбре номад за аромат, до който човек сам трябва да достигне, в противен случай, риска е голям, поне според мен, а в допълнение е и бая скъп.

manq64bg, на Ваше място бих се спрял на Hugo Boss Bottled Absolu
https://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Bottled-Absolu-96246.html

Изключително издание! Хуго Бос избухват в мъжките непрекъснато, а този точно е абсолютен разкош, от най-висока класа! Топ изпълнение, няма да Ви разочарова. За мен, това е едно най-силните издания изобщо в мъжкия жанр, в последно време. Много елегантно и балансирано е поднесена тази ориент и мистична композиция. За есента и зимата,  е прекрасен избор. Мастърклас! Парфюма е нов между другото, а като сияж и трайност - перфектно представяне. Пълно 10 от 10 във всяко отношение Hands Ok Hand

# 668
Отказах се от Fragrance du Bois New York 5 th Avenue и поръчах Psychedelic Love Initio, който също не познавам, споделете за него - да знам да го отказвам ли и от него и да се кротувам 😀

# 669
Отказах се от Fragrance du Bois New York 5 th Avenue и поръчах Psychedelic Love Initio, който също не познавам, споделете за него - да знам да го отказвам ли и от него и да се кротувам 😀
Правилно си се отказала, не исках да ти влияя, но не е за теб.
Psychedelic Love Initio обаче, също не е много добър парфюм. За мен е същият почти, с
Azalea Attar Collection, който имам и нося много рядко.
Странни са, трудно се носят, не знам защо. Жълти цветя, бели цветя, омая, но и много пудра. Бабешка е дори понякога в такова количество. Душлив парфюм е, леко странен.
Прилича си и с Valentina Myrrh Assoluto Valentino, то той е по- горещ и по- смолист, с нетолкова пудра.
Не знам, ти си решаваш, но тези аромати не са за насляпо.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 16:52 от densi

# 670
Благодаря Дени, спести ми едни пари 🌹

# 671
Ами дори с намаление не са малко пари. Защо не прочетеш за Narcotic Delight Initio Parfums Prives той е много хубав. А той е свършил.
Absolute Aphrodisiac Initio Parfums Prives е мръсна ванилия. С животно леко е, но е тих и стои много нежно и женствено. Не е точно за теб и той, но е много красив парфюм. Аз имам такива доста и затова не го купих, а го искам от години.
Видях, че има наличен Addictive Vibration. Това е невероятен парфюм, имам ревю в блога. Има нещо общо с Елиън, но е много по-хубав. Силен, плътен, омаен и сексапилен. Аз си го обожавам, купих го насляпо преди години и не съм спирала да го нося и да получавам комплименти с него.
https://www.fragrantica.com/perfume/Initio-Parfums-Prives/Addict … ration-38666.html

Кенди, Лили прочетете за него повече в нета и ревюто ми.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 16:41 от densi

# 672
  • на терасата
Благодаря за предложенията. Ще ги тествам. Бюджет до 200€

С този бюджет обърнете внимание на Memo Paris Cuirs Nomades колекцията.
Моят подчертан фаворит е Ирландската кожа. След нея Италианската кожа.
Успех с избора!

# 673
Montblanc Explorer е много хубав мъжки парфюм.

Днес съм с Carnal Flower - душ гел плюс парфюм, дрехите ми ухаят прекрасно.

Чакам да застудее още и ще извадя Nun

# 674
Изненадан съм да видя препоръки за Ombré nomade на Вютон, защото поне за мен, той е доста специфичен и кожата в него е друг тип в сравнение с Омбре Ледър на Форд. В Омбре номад нещата са доста по-анималистични, сурови и груби, а и има изявени опушени нотки, като баланс пък дава локумена роза, която сама по себе си също не е от най-безрисковите. За моя вкус, днк-ато на Омбре Номад е страхотно и имам няколко такива парфюма, но далеч не смятам, че е подходящ избор за подарък. Намирам Омбре номад за аромат, до който човек сам трябва да достигне, в противен случай, риска е голям, поне според мен, а в допълнение е и бая скъп

Поръчах го за рождения ден на брат ми, който е след няколко дни. Той отдавна го искаше, но след като те прочетох Deetron мисля и аз да го тествам. Искам нещо сурово, първично, рязко, чисто инстинктивно, което би избутало съзнанието на заден план.

Общи условия

Активация на акаунт