Баща на 50

• 25 159
  • 690
  •   1
Отговори
# 435
Бе хубаво то да реинвестират, ама има едно НО. За да има полза, трябва да се изнесат в някое село, близките до града са си доволно скъпи и се обезсмисля упражнението, в по-далечните няма лекар, аптека...все важни неща за застаряващите родители. Сблъскахме се и с това.
Божеее, от това дали да създават деца на 50+ години се мина през издръжка, образованието и се стигна до гледане на родители. Ами дайте да медитират младите, да не създават семейства и да раждат само братята роми на по 12 години. Те няма да имат такива проблеми.

# 436
  • SF
Ама то това е в основата на въпроса може ли баща на 50.
Иначе може, що да не може.
Жената, която поставя темата, се е замислила за евентуалните бъдещи последици. Животът тече, децата растат, учат, 50-годишният става на 70.... Това при един щастлив и логично развиващ се живот.
Ти как предполагаш, че приключва една тема с въпрос за баща на 50? Тя май не е продиктувана от притеснение за побелелите му коси, загуба на колаген, болки в коляното и др.

# 437
Темата не е актуална, баща на 78 на близнаци, тук:
https://youtu.be/V7Q2dHzaqY0?si=n2Uv3mIKLsspmsjf

Познавам още един мъж над 70, "взе" си млада булка под 30 г., мюсюлманин, явно манталит и "договорка" и той ще става баща.

# 438
Не знам защо се дава гласност на подобни "герои". Гледах го и определено не го слуша главата този.

# 439
В събота го даваха по "Ничия земя".

# 440
О, не, този 78-годишният определено не е наред.
Ако доживее първият учебен ден на децата си пак добре.
Грозна работа. Какво да коментирам.
Не знам как е станало зачеването. На тия години подозирам, че няма да е по естествен път.

# 441
  • Paris, France

Тук:

http://m.dnes.bg/obshtestvo/2024/07/10/istoriia-ot-pomorie-da-st … ka-na-53-g.613249

чета, че не ги е направил сам. Пише, че преди 10г правили опит. Какво, после 10г гледали тавана? Вероятно децата не са техни генетично. Не зная къде са им изработили ембрионите, но във Франция не приемат мъже над 60г и жени над 43г когато ембрионите се произвеждат с техни гамети. Жената е вдигнала кръвно и децата са родени недоносени с всички рискове за здравето им. Да са живи и здрави, и те и децата! Дълго да живеят и да отгледат здрави деца дано!

Тук доста араби и мъже от западна Африка се женят на преклонна възраст за млади жени и имат деца. Не знам техни ли са. Имат и големи деца, обаче.

Жените от бившия СССР, арабки и западноафриканки са склонни да раждат от много по-стари мъже за разлика от нас.

# 442
То и този има големи деца - 2 сина на 50 и 54 години. И двамата му сина нямали свои деца и като ги попитал му казвали, че мислят по въпроса.

# 443
  • Пловдив
Имат време до 70. Sunglasses

# 444
То и този има големи деца - 2 сина на 50 и 54 години. И двамата му сина нямали свои деца и като ги попитал му казвали, че мислят по въпроса.
Искал е да им даде пример. JoyJoyJoy

# 445
Това е извратено! Да спиш с внучката си.. 🙄
Тоз' дъртичкия, ще доживее ли до кръщенето на децата "си".

Познавам още един мъж над 70, "взе" си млада булка под 30 г., мюсюлманин, явно манталит и "договорка" и той ще става баща.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 11:28 от КремонаЛиза

# 446
Това е откачено независимо дали са негови биологично, дали са инвитро или каквото и да е там. Той обаче се пери, че бил много потентен на тези години - т.е. намеква, че са естествено заченати. В най-добрия случай да доживее до тийнейджърските им години, тамън до тогава майка им ще влезе в пенсионна възраст и с ограничени доходи сама ще се оправя с умиращ старец и двама тийнове. Луда история.

# 447
  • Пловдив
Да седи и майка им без деца, така ами. Не я е срам. Grinning

# 448
Според мен 50 г. не е прекалено късно за дете, особено когато има силно желание за това. Дори напротив. В крайна сметка се създава живот, а животът е най-висшата ценност. Какво би станало с родителите няма как да се знае предварително. При всички положения ще се даде шанс за живот.

# 449
50 не, ама 78.. то почни 100 😂

Според мен 50 г. не е прекалено късно за дете, особено когато има силно желание за това. Дори напротив. В крайна сметка се създава живот, а животът е най-висшата ценност. Какво би станало с родителите няма как да се знае предварително. При всички положения ще се даде шанс за живот.

Да седи и майка им без деца, така ами. Не я е срам. Grinning

Като ще се жени за дядо си на 78 да стои! Израснала съм без баща, починал е 2 месеца преди да се родя.  И повярвай ми... по-добре е да стои майка им без деца, ако ще поема рискове да са половин сираци!!

Общи условия

Активация на акаунт