Възстановяване на изтрити съобщения в месенджър

• 6 525
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
хайде иди се разходи и престани да ни занимаваш с глупости

# 16
  • София
Аз ако бях на твое място щях да го блокирам навсякъде и да забравя, че го познавам - и него, и жена му, и цялата му рода...

# 17
Може наистина да е объркал чата. (Друг е въпросът защо имаш личен чат с приятел на мъжа си, но да не ровим толкова надълбоко.) Ако беше нещо лично към теб, щеше да изчака да го прочетеш, преди да изтрие.
А ако чака да прочетеш..., вече знаеш какво да правиш – принт скрийн и готово.
Имай си едно наум обаче, че когато приятел на мъжа ти упорито те сваля, може да е и проверка...

ПП А, сега дочетох – щом и жена му е намесена, значи не е проверка. Става все по-интересно.

# 18
Просто търсих решение на въпроса , а щом намирам  такова отношение… ще помоля админ да изтрие поста.. че нямам допълнителни нерви … има неща който не мога да разкажа всичко тук… както и да е сгреших явно да се доверя на жени и да помисля, че ще ме разберат става въпрос за #RAngelova

# 19
  • София
Просто търсих решение на въпроса , а щом намирам  такова отношение… ще помоля админ да изтрие поста.. че нямам допълнителни нерви … има неща който не мога да разкажа всичко тук… както и да е сгреших явно да се доверя на жена и да помисля, че ще ме разберат
Теми не се трият.

Отн. останалото  – какво има за разбиране? Занимавате се с пубертетски глупости.

# 20
  • София
Охо, някой се опитва да плете интриги във Форума?
Замириса ми на БАНани.

# 21
Rockstar
лапешка работа. още малко и ще се окажа мъжа отсреща, или жена му, или мъжа й.
Joy Joy Joy

# 22
  • Sofia
Достатъчно.
Пак.

Общи условия

Активация на акаунт