Отговори
# 210
  • Sofia
Карето между К. Величков, Симеон и Пиротска

# 211
  • гр.София
Здравейте,мами! Какво ще кажете за прекрасното време  grinning039!? Да стягаме нова всеобща среща- ако започнем отсега ,може и да се организираме до месец-два Grinning

vst_80- "досаждай" ни максимално често Hug

Велмар,добре че се появи,чудех се,къде си.От редовно пишещите ми липсват още mmilenaи dusheto newsm78

Elwing-губи ми се вече процедурата със забелването. Джипито го започна,ние уж го довършихме успешно,но понякога се чудя,дали нещата са нормални.А не виждам как ще му разглеждам пишката на 8 години, нещо което пък той прави редовно Wink. Познавам доста незабелени момчета и не ми изглежда толкова страшно. Но, ако говоря глупости,моля някой да ме обори.  Възпитавам го да не се срамува от всички части на тялото си и техните функции,така че, като порасне,ако има проблем, нека смело ходи на лекар и се оправя сам с тия работи Peace

За вигантола-чат-пат давам по една капка дневно.

София е усвоила безотпадните технологии, след като е изяла две кутии каши на Нестле, сега успешно довършва и самите кутии-дъвченето на картон много й допада Simple Smile, аз само я гледам с едно око,да не й приседне!

Главният извод от днешното предаване на Иван Звездев: бебешките каши са бъкани с витамини-клепайте си ги по лицата, идеални са за маска newsm03

И аз сега си прострях вчерашното пране,вече поизсъхнало Joy

ЧАо,засега!

# 212
Бланк, това с безотпадните технологии важи с пълна сила и за нас- мно-о-ого обичаме картон... А католозите на Метро с какви вкусни мастила са отпечатани  Crazy
Сега като се замисля- аз може и да не бързах със захранването, ама Виктор до каквото не се е докопал, само с него не се е захранил  Mr. Green

# 213

Черпим за 7-мият ни месец..........

Вчера бяхме цял ден в НДК...хранихме се 2 пъти навън , а я преобувах в нашият магазин,който е наблизо............Беше супер,включи се и бабата и аз бях на фризьор..  4470.. Почувствах се супер сред хората,че съм се забила в един друг квартал сам сама по цял ден,как да не те хване депресията.
 Днес станах и правих гимнастика,коремни преси.............,ама много ми е трудно,направо ужас.............не мога да мръдна дебелото си дупе........... newsm39
А Марти от няколко дни е в страхотно настроение-само се смее и закача,играе си сама и си пее,но много трудно заспива вечер ooooh!
 Честити месечинки на всички родени на 7-ми!!! Heart Eyes
Приятни разходки днес!!!
 Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug   Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 214
  • гр.София
Ужас, софиянки,- пак се задава криза с боклука  #Cussing out!
Аз памперсите ги завивам във вестник,боклукът пък го събирам в здраво завързани пликове- но кучетата пак го вадят от кофите и успяват да го разпарчетосат.

mmilena-това зетят ли е? Много надарен Crazy

# 215
Честито на празнуващите днес! Нашият ден започна рано , рано в задръстванията на София. Ходихме в лаборатория Лозенец, горещо ви препоръчвам лаборантите, но да не ви се налага, взеха ни венозна кръв от раз. Остава да се моля, резултатите да са в норма  Praynig
Мама Марго, незнаех, че е тооооолкова далече този магазин, ще проверя в папагал, за он-лайн поръчки, мерси все пак.
snejko , какво сирене даваш в попарата? За нас е още рано, но да се информирам.

# 216
Здравейте и от мен!
Честити месечинки на сладурите ни! И една целувка в повече на малката ДАРИ! Мили дечицз, бъдете здрави, весели и "немирни"  за радост на всички около вас!
Ео ви подарък от мен и Маги от сърце!

# 217
  • гр.Добрич
Здравейте и от нас.
Днес  дадох за първи път яколко лъжички пилешко пюре - на Гербер. Мисля, че са по-добри ит ХИП-човците. Ивчо го изяде, но след това отказа другото пюре и се разплака. После и мляко му направих, но и него не иска. Засега кашите са ни фаворит.

Мамчета, реших скоро и аз да въведа попара, но не съм давала още глутен. Вие с вода или с чай го правите и в какви количества?

И още един въпрос, за бисквитките Плазмон. Харесват ли ги децата ви, защото кутията с безглутеновите е доста скъпа 10,50, ако не му хареса Cry
И още нещо за пследно - като давате безмлечна каша по колко мляко слагате във водата, защото ако се сложи цялото количество като за ядене и после каша, то става двойно.
Сориииииии.

# 218
Спинки на нас педито ни каза да правя попарката с вода. Безмлечните каши ги правя с млякото както е за пиене + каша - на кутията на Милупа така пише да се приготвя, което наистина излиза двойно хем по - скъпичко , хем пък не става ли доста тежко, ама тази кутия ще му я дам той и без друго от време на време яде каши и вече мисля да купувам млечни. Ние ядохме пюрето със Заешко на Гербер - добро е.Но аз и Нipp много ги харесвам, за Вики де  Laughing не ги ям аз
А с пишлето и ние сме доникъде лекарката му каза няма проблем като стане на годинка ще я оправим. Ние му я отваряме по малко. Имам приятелки с момченца колкото Вики и дори и по малки и джипитата  им вече са им ги отворили. Просто и аз вече незнам кое е правилното  Thinking
Вигантол давам един ден 1 капка, един ден 2 капки сутрин. А сега вече има и слънце и мисля всеки ден да започна само по 1 да давам, не искам да прекалвам.
и аз още не съм въвела Глутен, ще изчакам още малко и с жълтъка също
Mama Margo и Bubcheto искате ли да се видим близките дни??????????? Само без утре, че с моя батко вече   Heart Eyes ще ходим при една малка бебка на гости  Wink
Ние пак отиваме навън  Wink

# 219
Мами, давали ли сте от плодовите пюрета на Мандев, че аз днес купих едно от круши продавачката много ми ги похвали???????????????  Simple Smile

# 220
Здравейте,
влизам само да кажа:
Spinki,аз от три дни давам попара и я правя така - 2 сухара,на върха на ножа масло,малко обезсолено сирене и от млякото на Вики (колкото поеме),пасирам и готово! Simple Smile
Относно бисквитите на Плазмон,Вики ги харесва,но тук при нас в часната кухня продават не цяла кутия,а на пакетчета - струваха 2 лв. и нещо...така че и да не ги хареса  Whistling
А за кашите аз вече давам млечни.
Честито на всички празнуващи!
И всички болни бързо да оздравяват! Peace
Като ви изчета ще пиша пак Mr. Green

# 221
Днес си направихме една дълга разходка и се прибрахме преди малко. Времето беше приятно,макар и по-хладно от вчера.

Spinki аз днес дадох попара за първи път. Сложих 2 сухара,сирене колкото орех,обезсолено,малко масло и с вода. Не съм слагала сол или захар,но Тони я хареса. Първо обаче му дадох да суче и след това попарата. За сега съм заместила само обедното хранене, а при другите хранения давам другата храна вместо добавката от АМ,която давах преди. Смятам лека-полека да заместя с попарата още едно хранене, че другия месец пак съм на очни и да яде само попарата.
Аз приключвам 1 кутия безмлечна каша и слагах мляко както си го приготвях обикновенно.
Бисквитки Плазмон не съм давала за сега.
rosetoboseto аз съм давала на Мандев зеленчукови и месни пюрета и Тони ги харесва. Мисля че и плодовите са хубави.
siren аз давам обикновенно краве сирене,като накисвам количеството което ще давам в студена вода.

Къде изчезнаха Пловдивчанки? newsm78 Никой не се обади за среща.

Искаме внимание. После пак ще се включа.

# 222
ЗДравейте,момичета.НИе цял ден скитосвахме.Дари хапна на обед пюре- грах и пуйка- хареса го и то мноого Peace.Препоръ4вам го!После отидохме в парка и тя нещо се разкриви #Cussing out.Правих й каша в парка и после миряса.Ходихме до Овча Купел до строежа и тя се скъса да се зака4а с работницитеОт там- до работа( НДК Crazy), 4е май ще ни осигурявали на по-високи заплати- ако искаме newsm78Ако ли не- ще ни дават на ръка горницата( което мисля да избера Thinking).Навръщане ве4е беше доста огладняла та на един светофар сипвах вода от термоса, а на следващия дозирах млякото ooooh!.ей това не ми се беше слу4вала, но...явно винаги има първи път. LaughingЧакаме татито да се прибере и т.н.Хайде- да не се превръща  писанието ми в дневеник Wink.
За бисквитките на Плазмон- и Дари не им е олям фен но аз все пак слагм по една лъжи4ка в сутрешното мляко и тя го пие.ПОнякога слагам и в плодови пюренца и го хапва с голямо удоволствие.А и кутията е доста икономи4на.- ползва се дълго време тъй като не слагаш на всяко ядене ,разбира се  WinkА онези на пакет4етата не бяха ли глутенови newsm78
Исках да ви се опла4а какви притеснения изживях снощи и набедих глутена ooooh!-побърках се от притеснения.НО - за щастие просто съм си внушила Embarassed.АМи - то тот толкова вардене и внимаване полудях ве4е Crazy.Утре сме на консултация.Хайде- спирам до тук, 4е мрънка...ПОсле- пак Grinning

# 223
  • у дома
и ние си направихме страхотна разходка днес, утре пак  Mr. Green татито ни се прибра и сме мнооооооооого щастливи  Blush  Heart Eyes  Party

това са заглавията, които имаме за следваща тема (някои вече не са актуални  newsm78 ) :

Мъничко вече остана  АВГУСТинчето да каже мама от ели78
Зимно слънчице пече АВГУСТинско личице! от Нори
Баба Марта бързала, на АВГУСТинчето първа мартеничка вързала! от nikolincheto
Първата красива мартеничка връзваме на АВГУСТинската ръчичка! от nana77
Върху АВГУСТовските ръчички сме завързали червено-бели мартенички!от blueeye®
АВГУСТинската ръчичка украсена е със мартеничка! oт val_stef

давайте и други идеи, за да пусна анкета  Peace

подмених някои от снимките на първа страничка, който съм пропуснала и иска да подменя снимката на бебчето (бебчетата) му, да пише на лични
  Peace

# 224
blueeye® на мен това заглавие много ми допада:

Имам предложение за новата тема На Празника на мама августинчето е радост най голяма Другата седмица едва ли ще мога да се включа, дано поне да успея да ви изчета

Peace

Общи условия

Активация на акаунт