Отговори
# 225
  • софия

За бисквитките на Плазмон- и Дари не им е олям фен но аз все пак слагм по една лъжи4ка в сутрешното мляко и тя го пие.ПОнякога слагам и в плодови пюренца и го хапва с голямо удоволствие.А и кутията е доста икономи4на.- ползва се дълго време тъй като не слагаш на всяко ядене ,разбира се  WinkА онези на пакет4етата не бяха ли глутенови newsm78

Ако,е така,значи ние  от един месец сме включили глутен-а  #Crazy!

# 226
  • варненка от София

Плазмон бишкотите, които са на пакетчета са с глутен, бисквитите в кутията са без глутен.

Иначе аз подкрепям това заглавие също!

blueeye® на мен това заглавие много ми допада:

Имам предложение за новата тема На Празника на мама августинчето е радост най голяма Другата седмица едва ли ще мога да се включа, дано поне да успея да ви изчета

# 227
1 глас и от мен за На Празника на мама августинчето е радост най голяма . Peace

Ние днес също се разходихме дългичко и си побъбрихме хубаво с Dreams, Eliona, dani777k и Ralka_Balka...ей, ама много ми е хубаво като се видя с форумски мами! Hug

Мацки, а да ви кажа колко съм...точната дума е "куха" Embarassed..аз досега си мислех, че Мюзик айдъл е подобно на Стар Академи и дават кастингите само, за да се види как са проведени и чакам кога аджеба ще започне обучението на участниците. Чак днес ми просветна, че може би не това е замисълът. ooooh!

# 228
  • Някъде там...
Здравейте мами Heart Eyes

Приспах току що Вики и седнах най-накрая днес и аз на компа Hug

Цял ден бяхме навън. Аз редовно си го храня навън. Днес му давах и аз заешко с копър на Гербер, но да ви кажа на мен на вкус хич не ми хареса. Незнам как ги ядат тези пюрета Sick
Значи и ние май с тези бишкоти в пакетчетата сме захранени с глутен. След това муй обърках една каша и му дадох глутенова. Та вече наистина мога да кажа , че сме си захранени добре с глутенче Mr. Green  
Вечер му давам от кашите Лека нощ. Много са хубави. Особено тази с бисквитите ми идва аз да е изям LaughingМного са вкусни.
Иначе и аз искам да му давам вече попара, само че се чудя в кой час да му е дам, като Вики става сутрин в 9 и пие мляко и после в 12-13 обядва. И просто се чудя какво да правя с тази попара newsm78

Как ще празнувате утре? В къщи или навън? Аз това се чудя дали да излезем или да си стоим в къщи newsm78, но може да излезем, защото ми писна само домашно. Мъжа ми вече 2 вечери все го няма, гледа мачовете и си прави кефа, а аз дрема тука. И така ми се хапва една шопска салатка с една водка Sunglasses

Айде лека вечер!

# 229
  • гр.Добрич
Благодаря на всички за отговорите.

За безмлечните каши питах как ги правите, защото и аз уж много гледам, а съм купила 2 безмлечни каши и няма как да ги връщам на магазина, така че малко по малко трябва да ги дам.

Сухара нали съдържа глутен Embarassed? Те и кашите с бисквити са глутенови. Абе смело напред.

На Мандев в нашия град не съм виждала и затова нямам впечатления.

# 230
Такаа- сложих ДАри да се приспива и сядам да отдъхна Crazy-Ами то си е изморително - борбата в банята..не дава туй дете да го извадя от коритото и това е ...рита ,ска4а и крещи на вси4кото отгоре ,изпаднала в някакъв екстаз, а мен ме цепи главата ooooh!.И носът ми нещо се разкапва, щото в бързината излязох  по4ти с мокра коса Rolling Eyes.Ей сега ще глътна няколко хапа , 4е да не се разболея от глупост.
Съгласна съм със заглавието за 8-ми март, но за тази цел за да е много актуално трябва да сме изписали тази теми4ка до утре Mr. Green .Ина4е- ни емай няма да празнуваме нищо никъде.В къщи сме си и ..така. Няма друг избор.А ида ви кажа 4естно ми е доста тъпи4ко като знам 4е всяка година ще полу4а на тази дата  букет цветя Crossing Arms.ДОри му казах на моя да си спести обикалянето , 4е не ми е до романтика нещо( бях яхнала метлата.... Twisted Evil).Но той ми каза 4е не става дума за цветята, защото то4но тази година това е  моя най-специален празник Blush.Ами - прав е в тоя слу4ай, но пак ми се вижда тривиално Rolling Eyes.Както и да е. Отплеснах се .
spinki , сухарите съдържат глутен Peace, овесените ядки също , пшени4ните продукти също( визирам грис ,нишесте и т.н.- да се внимава с какъв произход са).Аз днес 4етох в един пюре надпис на едно пюре- съдържа овесени ядки а ина4е дебело е под4ертано 4е е БЕЗ глутен Shocked.Както и да е . Аз нали по4нах ве4е да го въвеждам , та взем едно буркан4е за проба- и на него ще му дойде реда Wink
МОми4ета, утре няма ли да излизате пак на оирганизирана разходка Blush....ако може и аз да се присъединя, 4е ми писва нещо в парка Rolling Eyes

# 231
Благодаря на всички мами за топлото посрещане, направо ми сгряхте сърчицето! Аз попаднах случайно на вас, а се оказа, че тук е страшно приятно.
С удоволствие ще ви разкажа малко за нашето мишле Лори.  Grinning
Лора е родена на 03.08.2006г. , 3,300кг и 50 см.  и разбирасе е най-голямата радост в нашия живот. Днес вече сме мнооого по-големи Wink - миналият месец на консултацията бяхме 8кг и 65,5см. Лори е спокойно и много усмихнато детенце и като всяко друго жадуващо за вниманитето на околните  Laughing. Кърмим се все още и се захранваме бавно и засега успешно почти от месец - от тези от които сме пробвали досега Лори недолюбва единствено морковчето, иначе обожава плодовите пюренца. Обичаме слънцето и разходките навън, а от всичко най-много обичаме на обед да се сгушим двете и да си дремнем сладко, а вечер когато си дойде тати пада голяма игра Crazy. Ами аз писах май доста дългичко и затова ще спра за сега - за съжаление съм доста скарана с компютрите и все още незнам как да ви пратя снимки, за да видите моето слънчице, но се надявам сскоро да открия начина.
Още един път ви благодаря за топлия прием. С удоволствие ще се включвам при вас.
Целувки на всички

# 232
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ДАМИ!!! ДА СТЕ МНОГО ЖЕЛАНИ, ОБИЧАНИ И ГЛЕЗЕНИ!

Аз за първи път ще празнувам на тази дата, защото съм си заслужила и малко се вълнувам. Досега бях на мнение, че мъжете трябва да ни ценят целогодишно, а не да ни нервят и на 8-ми да ни се подмазват  Mr. Green. Трудно ми е да повярвам, че съм жена, в моето съзнание съм си още тийнейджърка  Wink. Трябва да си измисля и подарък  newsm78. Ееех май остарявам.

velmar, недей така ,бе мила, да му подрязваш крилцата на твоя. Щом иска да ти подари цветя, направи се че се радваш, и без това май само в тоя ден получаваме цветя поне при нас е така, ама важното е да ни уважават мъжете.

AndyB, то от толкова шоута май се видиотихме. Освен шоута и сериали, друго май не остана за гледане.

vst_80, добре дошла в отбора! Ти в кой квартал си?

Душетооооооооооооо, къде си? Какво става с вас?

И аз съм за На Празника на мама августинчето е радост най голяма  Peace

# 233
  • София
Честит 8-ми март мили мами! Да сте все така борбени, усмихнати и красиви!

Моят малък син ми подари една спокойна нощ - успях да се наспя hahaha Сега го заварих в кревата, събул си чорапите и си разглежда пръстите на краката Joy
Като гледам времето днес ще е супер, та пак ще сме навън. Довечера пък с другите дружбенски мами сме си организирали самостоятелен купон в една пицария Wink
Хайде лек и усмихнат ден!  bouquet

# 234
ЧЕСТИТ 8 МАРТ МОМИЧЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ДА СТЕ НАЙ- ЩАСТЛИВИТЕ И ОБИЧАНИ МАМИ И ЖЕНИ В СВЕТА
  bouquet
ние вече сме на линия  Wink ранобудни

# 235
  • София
Честит празник!
Честит рожден ден на Наденце!

# 236
  • Sofia, Bulgaria
Честит празник скъпи дами       Пожелавам ви да бъдете все така прекрасни, мили и обичани. Нека радостта от нашите малки слънца ни бъде повод да сме винаги усмихнати, защото по-голямо щастие от това да бъдеш МАМА няма на света.

Да бъдеш майка, това е ужасно!
Какво говоря, та то е прекрасно!
Да гледаш, как детето ти расте,
как порастват му криле,
как от малка, малка "буба",
превръща се в красива "пеперуда"!
С любов ти цял живот да го обгръщаш
и със загриженост да го прегръщаш,
да страдаш с него в тежък час,
съвет да му дадеш със нежен глас...
Да, трудно е, не го отричам
и на дете отдавна вече неприличам,
но мойта майчица, горката,
тьй водеше ме нежно за ръката,
през детство, пубертет и зрялост,
тя бе до мен и ме обсипа с нежност...
Сега жена съм. Също  майка.
И виждам колко трудно е това.
Но никога не ще забравя, че
това ме прави най-щастлива на света.

Пожелавам ви най-прекрасните детски усмивки и много слънчев ден!!!

# 237

За пръв път в живота си сме истински жени на тоя празник....
Бъдете обичани и желани!!!
smile3521

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Наденце!
Родила си се миличка на страхотен ден....
Много любов ти желая
Heart Eyes

# 238
Честит празник, мили мами! Бъдете много щастливи!

...и Наденце, честит ден рожден! Желая ти много здраве и усмивки!

# 239
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАМИ! ДА СМЕ МНОГО ОБИЧАНИ И ЩАСТЛИВИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАДЕНЦЕ! ДНЕС ПРАЗНУВАШ ТРОЕН ПРАЗНИК И ДА ПОЛУЧИШ МНОГО ЦЕЛУВКИ ОТ ТВОИТЕ СЪКРОВИЩА! 

Общи условия

Активация на акаунт