Отговори
# 240
  • София
Привет! Hug
Честит празник, мили мои! Бъдете обичани жени и майки!  bouquet
Днес моето слънчице става на 7м Heart Eyes Ето това ви черпя

А това е поздрав за вас Simple Smile http://www.music.store.bg/c/p-l/sid-1531/t-wma/nezabravimi-detsk … la-moia-mamo.html
Сега отивам да чета Wink

# 241
  • София

Това го пускам от името на нашите слънчица,които още малко трудно се оправят с техниката Mr. Green
НАДЕНЦЕ

Нана,и на мен подаръка ми беше една дота наспивателна нощ-към 2 хапна за 5 мин и продължи да спи,към 4.20 си поиграхме до 5,пак хапна и заспа и стана чак в 7.45 Laughing
А току що направи поредния си маймунджелък-както я бях оставила по гръб на спалнята,обърна се по корем,допълзя на заеден до края на леглото и не падна,както би се очаквалало,а най-културно си пусна краката,смъкна се и стъпи на земята.Само дето не подвикна след мене:"Ало,я дай манджата по-бързо" Joy
Пожелавам ви един прекрасен,усмихнат ден с много разходки и настроение(хех...Миглена Ангелова ряпа да яде,а?! hahaha)

# 242
4ЕСИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАМАИ!бАДЕТЕ ЖАДУВАНИ КАТО КАПКА ВОДА,И ТАРСЕНИ КАТО ЗЛАТО.гОРДЕИТЕ СЕ 4Е НОСИТЕ ИМЕТО ЖЕНА И МАИКА.нЕ САМА СПЛА ТАЗИ ВЕ4ЕР С ТЕЗИ ЗАБИ НАПРАВО ЛУДНАХ #Crazy,И СЕГА ТАКА МИ СЕ СПИ ,НО МОЯ ХУБОСНИК МУ СЕ ИГРАЕ Joy.АДЕ ДА ХОДЯ ДА СЛАГАМ КАФЕТО.цЕЛУВКИ И ВЕСЕПО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА  bouquet

# 243
  • у дома
Честит 8-ми март, мили мами!    bouquet  Hug   bouquet Днес наистина чувствам, че имам празник!  Blush

Мила моя мамо,
сладка и добричка,
как да кажа, мамо, колко те обичам!
Цели нощи зная,
ти над мен си бдяла,
в тая топла стая песни си ми пяла!  Heart Eyes
Честит Рожден ден Наденце!   bouquet

Бъдете много обичани и най-щастливите мами на света!   bouquet  Heart Eyes

# 244
  • София
Наденце, честит рожден ден! Бъди обичана, ценена и много щастлива с твоите мъже!   bouquet Heart Eyes Hug

# 245
Честит празник ,Мили мами Hug.Нека бъдем много щастливи и оби4ани и винаги истински жени  bouquet
Честит рожден ден . НАденце Heart Eyes.Ей, ама хубава дата си избрала да зарадваш своето май4е.
Честити месе4инки и на днешните празнуващи беб4овци( специални целувки за Ивчо от Дари Heart Eyes)

# 246
Благодаря ви мили момичета!!!Бъдете много щастливи и ценени,обичани и усмихнати!!!!!!!!!! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Днес остарях с още една година,но съм щастлива,защото за ПЪРВА година празнувам с моята мечта-СИНЪТ МИ!!!!И съм безкрайно щастлива!!!!

Да ви почерпя,макар и виртуално!

# 247
Честит 8 март на всички прекрасни майки от нас! Бъдете здрави, много обичани и винаги усмихнати. Хиляди целувки и прегръдки от нас за всички вас!
 newsm51
Лори се събуди току що и зарадва мама с най-прекрасната усмивка на земята  Embarassed .Днес се очертава прекрасен ден, приятен празник на всички

# 248
  • гр.София
ХА, наздраве,отсега!
Бъдете истински жени-красиви и нежни, и силни и крехки, емоционални и прощаващи, грижовни и страстни....( абе,явно ни се налага да бъдем всякакви)

Честит Рожден ден,Наденце!

Пиша под акомпанимента на София и не знам,какво ще излезе ooooh!. Тя като тръгне на заден по спалнята,аз й пея "Назад,назад,моме Калино".Тя никога не успява да слезе културно като Ина.

Нана, ти днес си получила най-хубавия подарък-едно наспиване Peace Чакам и други да се включат с предложения за най-оригинален подарък.
 Моят си го видях тайно-кутия бонбони Линд-банално,но любимо.Сега точа лиги.

val_stef,минава ли твоя( наш) човек на следващ кръг в Мюзик Айдъл?

десиmка,ти ли си автора coolcool

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 09:48 от blanc

# 249
Честит празник, мили мами!
Честит рожден ден Наденце!

Много цветя за красивите малки дами и техните майки от Ангел!

Днес денят ми започна наистита празнично. Александър ми подари едно цветенце с едно много хубаво стихотворение за мама.

Поздрави за Ивчо!

# 250
Честит празник, мами!
Много слънчеви усмивки на вас и малките ви съкровища!   bouquet

# 251
  • софия
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ,МИЛИЧКИ  Hug
Дано днес намерим време да се разкрасим подобаващо 
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАДЕНЦЕТО!
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ НИ МЕСЕЧИНКИ!

# 252
  • гр.София
dani777- Joy Joy Joy

# 253
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МАМИ!
 Да сте най-щастливите и обичани жени и майки!

Честит рожден ден на Наденце!

# 254
  • у дома

приятни разходки днес! Hug dani777k hahaha  Joy

Общи условия

Активация на акаунт