Отговори
# 45
Добро утро и от мен!

elia_gg разсмя с твоите акробатични номера. За моя радост не съм стигала до там. Само веднъж като се търкаляше на спалнята му показах цицата и той веднага захапа. Mr. Green Все още не ми отказва да суче.

nana77 и аз не мога да се справя с декларацията.
Въпрос - само на трета страница ли трябва да попълвам и на реда за данъчно облекчение за деца?

Ставам да дам на Тони сокчето и после пак ще се включа.
Лек ден!  love001

# 46
  • София
Честита Баба Марта!Чак сега успях да се включа:).Да са ни живи ,здравички и все по палавички дечицата,а и ние като тях Wink.Ние все още нямаме зъбчета ,а и нямаме такива признаци Sad

# 47
Въпрос - само на трета страница ли трябва да попълвам и на реда за данъчно облекчение за деца?
Попълваш до 5-та стр. включително. Съвет: попълни първо с молив и след това ги мини с химикал.
Попълни първо стр. 5. Данните ги вземи от служебната бележка, след това изнеси на стр. 3 - там мн. добре е написано от къде се вземат данните.
Ако искаш ми пиши на ЛС. Ако има други мами които се интересуват може тук да давам указания!   bouquet

# 48
Попълваш до 5-та стр. включително. Съвет: попълни първо с молив и след това ги мини с химикал.
Попълни първо стр. 5. Данните ги вземи от служебната бележка, след това изнеси на стр. 3 - там мн. добре е написано от къде се вземат данните.
Ако искаш ми пиши на ЛС. Ако има други мами които се интересуват може тук да давам указания!   bouquet

Благодаря. Първо ще разгледам декларацията по обстойно,защото стигнах само до 3 стр. и тогава ще задавам въпроси.  bouquet

# 49
  • София
Добро утро от нас! Hug
Нори, не съм забелязала, че е пълна Embarassed Оправих я! Peace
Велмар, аз така и не намерих време за гинеколог Rolling Eyes Ти кога ще ходиш за резултатите - може да се видим тогава.
Валка, от интерес питам - какво му е на Хипското заешко? Това че има копър ли те притеснява? С него ние сме захранени отдавна - от количния период hahaha Още не сме почнали месото, но мисля да е с пуешко. И ще започнем от 7м, така съм решила.
ronkis , радвай се че нямате още признаци - може неусетно да ви се покажат, както на някои сладури тук. Ивчо пък има признаци, но зъби не Crossing Arms Направо е като бясно куче.
ВесиГ, и ние сме така - всичко трябва да се пипне, ако не - буйства и се тръшка. Не ми се мисли като проходи ooooh! Имаме вече няколко скъсани цветя, а най-любимото му е да дърпа покривки Confused Играчките и при нас не са нищо - само да ги разхвърля по земята Close
Гвендолин, и аз видях темата в Майките, но не съм чела подробно.
От вчера хапваме и спанак със сметана, престраших се - засега няма проблеми.
До после! Heart Eyes

# 50
Elwing , днес ще звъня за резултатите , но едва ли ще ходя.След около 2 седмици( когато се о4аква следващия цикъл) ще ходя за цитонамазка.Ще ти се обадя ако искаш като реша да ходя.

# 51
Ха добър ден и от нас!   bouquet
Ние току-що регистрирахме първото си истинско падане.  Sad Как прескочи възглавниците незнам. Буквално за секунди чух ТУП и дотам беше. Поплака, накърмих го и сега пак е весел. Ние кошарата я разглобихме защото той категорично отказва да стои в нея.
nana77 ще видиш, че само изглежда сложно!  Peace
Pepper оздравяхте ли?
Май исках и друго да пиша, но забравих.  Embarassed

# 52
Привет  Hug,

Елиа, много позната история - ами, като не искат не можеш да ги накараш да сучат...Ирма вече си реве за пюрето сутрин, на обед също съвсем малко хапва и пак си чака пюрето....Затова пък суче в 22.00, 01.00, 04.00 и 07.00 - най-накрая й направих режим през три часа  Sick hahaha

Велмар, за играчките си много права - последно се сдобих с едни много сладки черешки, уж, чесалка за зъбките на Ирма, ама аз повече им се радвам bowuu На нея са й интересни ципове, чаши, празни опаковки и дистанционните, разбира се...

От вчера съм толкова бясна.  #Cussing outИде ми да  #2gunfire всички съседи. След като три години бях касиерка  им казах, че с бебето хич не ми е вариант...сега никой не ще да се жертва да се занимава с тази простотия и от вчера няма ни ток, ни асансьор, ни чистачка...Тичкам си с Ирма по стълбите до 6тия етаж и съм дива и щастлива... #Cussing outБахти циганията!

# 53
  • гр.София
Добрутро! Според стенния часовник е 8 без 10 и денят предстои Shocked .Ами няма кой да смени батериите...
София си играе със старо дистанционно, с извадени батерии Peace От брат си има подобни джаджи,но не се връзва на номера- иска си истинска техника.
 elia gg- ПНП- прогресивно нарастваща проклетия-супер си го рекла  bouquet

Тия дни някой питаше за пристрастяването към гърда- и ние сме така. Само така се успокоява. Дори без да суче,захапва и почва да си мучи. Чудя се,да й купя ли на стари години биберон Tired?
Как ще се отбива-не знам.

Снощи влязох точно когато написахте за близначетата и ми се скофти да пиша Sad Sad
После се зачетох в темата на Гвендолин. Ама веднъж в зодията си четох, че ако ще феичка на носа ми да е кацнала- аз ще твърдя, че не може да бъде. Скептична съм,но ми е интересно, а и имам приятелка с щерка с ясновидски наклонности- и хич не смятам,че е луда. Красива,нормална,готина. Та съм объркана Thinking

Elwing- големи конспирации въртите с Нори.Следя ви аз вас Sunglasses Само да дойде ученическата ваканция и ви се изтрисам на среща. И Пепър да е оздравяла дотогава Peace

Честит имен ден на Мартина!- разбира се,че празнува на 1-ви Март!

# 54
Здравейте и от мен!
Много гадно това за бебчетата Cry...вчера коментирахме с моя мъж,че е четворна радост,а то...Дано поне последното оцелее.
nana 77,честито ви второ зъбче!
Blueeye,на страшна песен се храните!Вчера пуснах клипчето на Вики и дълго й обяснявах,че трябва и тя така да хапва и ...О,чудо! изпи си всичкото мляко без възражения.Аз останах така Shocked,като се има предвид как от няколко дена не иска и не иска да яде...все едно ме разбра Mr. Green.
Айде до скоро.

# 55
ха, привет и от нас! Grinning

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МЕСЕЧИНКОВЦИТЕ И ИМЕНИЦИТЕ!!!

Ние вече втора нощ спим по-спокойно (тоест само с 3 хранения и 1,2 ставания Mr. Green) и днес се чувствам мноо'оооо добре. Laughing

Гвендолин, мерси за инфото! Hug За мен лично няма значение какво е детето, всички деца имат нужда от еднакво внимание и любов, но е интересно да се запознаеш с подобни четива. Peace

Сега да ви разкажа как мъжът ми представя съпругата си пред колегите:hahaha:: фирмата иска да ги заведе на Банско за този уикенд, но нашият татко активно се подготвя за аудиофилско изложение в парк-хотел Москва в края на месеца и няма време за екскурзии. Но тъй като неможе да им обясни това, казал, че жена му не е съгласна да води бебето извън София ( а тя само се чуди къде да се мотае Joy) и затова няма да отидем и ме преупреди ако ме гледат странно като избягала мечка-стръвница, да знам каква е причината. Joy Joy

А за бебчетата и на мен ми стана много тъжно... Cry

# 56
  • гр.София
 Andy, и нашият татко ни използва за прикритие. Говоря си аз с негова колежка и моя приятелка , и тя ми казва " Ми той отиде да се види с първолака, а аз го прикривам." Това е по обяд, а училището е близо до службата им. Викам си " Абсурд!" . Вечерта се оказа,че тичал до НДК да разгледа Стройко-то Wink.  А когато не му се ходи някъде, се оправдава с мене, с децата. Казах му само да не лъже, че съм умряла,щото лесно ще го разкрият Wink

# 57
  • гр.София
И сега какво, след мен-потоп. Никой не пише Thinking

# 58
  • София
Blanc  Hug

# 59
  • Sofia
Аз да ви се оплача, както днес се разхождахме с Токи, димана изведнъж започна да кашля, с един странен магарешки звук, идащ от дълбоко, а б емного странен. В началото с Дриймс си помислихме, че шушка дъждобрана. Веднага я вдигнах, но тя си продължи, все едно се дави. Дадох й няколко глътки вода й тя се успокои. Изкарах си акъла и още го мисля. Дано не се повтори. Някой беше писал за подобно нещо и сега ще прелистя старите теми.
Днес ходих на дерматолог, че Димана има обрив по гърдите, корема и главата. Най-вероятно ще да е от олиото, с което я мажа, но за всеки случай спирам и пюрето на Нестле градински зеленчуци. Хич не ми се вярва да е от царевицата, но пък знае ли човек.  newsm78Дадоха й капки - Фенистил и ако утре не е спаднал ще я мажа с Адвантан крем. На всичкото отгоре кожата й пак стана суха и се напука като на змийче и отново почвам Линола фет олбат-а. И това разбира се не е всичко, Mr. Green Mr. Green от вчера Димана ми отказва да яде от шише. От месец кротко си цоцаше последното хапване в 20.30 размразена кърмица, но вчера каза НЕ! започна да върти глава и да реве. Дадох и НАН НА - само като видя шишето и отново същата песен. Накрая извадих цица, и захапа като зверче. Проблемът е , че кърмица вече почти няма. С две думи - красоти! Явно яко ни друса ПНП!

Анди, мъжа ти ако им е казал само това, ще е много добре Twisted Evil Ама съм интригантка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт