Един лек флирт... или в какво може да прерастне

• 9 326
  • 243
  •   1
Отговори
Здравейте, искам да за споделя една история, която ми се случи наскоро и която не ми дава мирка.. незнайно защо. Искам да помоля, да не ме упреквате или съдите. Бих искала да чуя вашето мнение и дали някой е преминавал през нещо подобно.
Аз съм жена на 33 години, имам дете на 2.5 г. С таткото сме заедно от окоро 12г. Преди да се роди детето (планирано и много обичано) всичко беше нормално. Малко след като се роди синът ни обаче, проблемите започнаха: караници, битовизми, роднини, мъжът ми не ми помага много в отглеждането, няма желание за нищо, не поема инициативи и е станал много черноглед за всичко. Разказвам ви всичко това, за да обясня една от причините за започване на моя "безобиден флирт"
Имаме вила и лятото си ходим често там. Един ден отидох с малкия на басейн (отново без таткото, на него му било топло и не му се ходело..)Там срещнах стар познат, който познавах бегло. Разменихме си няколко думи, просто като познати, след това той започна да ми пише във ФБ- радвал се, че сме се видяли.. не ме познал, разхубавила съм се... усетих накъде вървят нещата, не падам от луната, но ми беше приятно да си пиша с него и да флиртувам по малко. Той беше и симпатяга, но развесен с дете. Веднага ми светна лампичката да внимавам . След това се засякохме още няколко пъти на басейна, не ми се е натрапвал, разменяхме по пет думи на кръст, все пак бях и с детето.
Говореше ми неща от сорта, че иска да се видим само двамата, иска просто да прекара малко време с мен, да ме целуне, че никога няма да ме кара нищо на сила и не бил човек, който разваля семейства. И даже да не правим секс, искал да си запазим контакти ,била съм красива интелигентна, пък един ден не се знаело.. Няколко пъти ми повтори, че ще дойде на гости на приятел до моя град и иска да се видим. Разбрах, че е идвал и не ме потърси. Честно казано, ми стана кофти, та той самия го искаше и повтаряше.. Попитах го защо? Той изтърси нещо, че се бил замислил, да не стане нещо, да не ми развали семейството и после цял живот да го съдя затово. Много съм му липсвала, непрестанно мислил за мен. След това пак ми пишеше, че ме искал, желаел и т.н, но и само да ме видел било достатъчно за него. От профила му във ФБ, видях, че наскоро се е разделил с приятелката си. Казах си, ето или търси някоя за секс или да се разсее, ама пък със седмици да ми пише заради едното... Един уикенд се прибрах на вилата, казах му го няколко дни по-рано. Този път аз предложих да се видим досега бях главно пасивната. Признах му, че имам увлечение към него, но че няма как да си легнем и че не искам да го мотая или лъжа.Той каза, че няма проблем, иска да се срещнем и че няма да ме насилва с нищо. Аз просто исках една малка свалка.. която да разчупи сивото ми ежедневие.. Непринудено му писах, че след 2-3 часа ще съм на едно място, да дойде ако може. Тогава той отвърна че тогава няма да може, без да каже кога ще ... ще пробва. Бил някъде си с комшията, после полиция ги спряла.. Абе сториха ми се големи филми. Това ми се е случвало ама като бях на 20 ..някой да ме върти така.
Защо тогава бяха всичките тези чатове и време? За единия секс ли? Възможно ли е един мъж да е толкова изпечен лъжец? Свободно време ли си е запълвал с мен в писане? За единия секс ли е било всичко? Или пък е от онези мъже дето са много силни в онлайн пространството, а иначе се крият като мишки? Искам вашето мнение момичета, ако има и татковците също ще се радвам да споделят. Повече от 12 г.не съм в играта и недоумявам как е възможно мъж да действа така. Казах му, че за мен това са пълни лъжи (да не ме мисли за толкова плиткоумна и че се връзвам), но не съм в позиция да се правя на интересна. Не го познавам добре, да не вземе да ми отмащава и да ползва чатовете. Поне нямаме никакви общи познати и живеем в различни градове

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 17:54 от Не се сърди, човече

# 1
Какво ти липсва,че тръгваш да изневеряваш,защото ако се бяхте видели именно това щеше да стане 100%
Имаш дете ,съпруг с който си вече 12 г . Не захвърляй питомното да търсиш дивото ! Всички имаме проблеми ,ниско самочувствие след раждането и т.н ,но истинска и стойностна  жена няма да те направи това да отидеш да се сваляш с някой си докато таткото те чака вкъщи с  детето. Стискай палци мъжът ти да не разбере !
Искам само да ти задам един риторичен въпрос,на който не е нужно да отговаряш ,а само да се замислиш -какво би направила и как би се почувствала ако това ,което правиш го правеше съппругът ти ?!

# 2
Моля ти се, не искал да ти разваля семейството з ама искал да те изчука, значи просто "Искам да те изчукам, но не си въобразявай, че след това ще ми се обесиш на врата". Не иска ангажименти и не те и харесва чак толкова, просто минималното, за да прави секс с теб, ако си му подръка. И на мен са ми се предлагали такива, които искат да ме минат, ама не искат да ми развалят семейството, а даже не съм флиртувала с тях. Единият искаше съвети за котенце, другият предложи да ми донесял нещо от безмитния магазин, че пътувал често...

# 3
Скучничко ти е, маце.... Дом, вила, семейство... С една дума си на 33 без реални проблеми в живота и се чудиш как да си ги направиш. Недей, не по тоя начин.
Да, за единия секс е било всичко. 100%.

# 4
Гледай си детето и мъжа и не се увличай по бройкаджии.
Спри да му пишеш, изтрий го от фейса и му блокирай телефона.
Не си разваляй семейството за едното ч*кане. Понеже ще е само това.....

# 5
  • Ст Загора
Може да ти е харесало вниманието на този господин. Но ги режи по-добре. Имах такъв човек от едно време.. Не за секс,но си пишехме. Даже щяхме да се виждаме...
Аз съм с ММ от 10г. Признавам ми хареса вниманието на този човек. ММ прочете че ще идва този и стана кофти. Разбира се не се видяхме

# 6
Не мога да ви дам съвет, ама откъде имате толкова свободно време  за подобни занимания? Аз работя на пълен работен ден, имам ученик и куче и едва смогвам с всичко ,камо ли да търся забавления....

# 7
Гледай действията, не гледай какво е писал.
Скоро се разделил с приятелката си, ама вече пише на друга как иска да я целува, обаче видиш ли не му се разваляли семейства. Искаш да не те мисли за плиткоумна, ама му даваш зелена светлина. Вземи се в ръце и не се занимавай с щуротии. Мъжете много добре знаят какво искат да чуват/четат жените.

# 8
Какво ти липсва,че тръгваш да изневеряваш,защото ако се бяхте видели именно това щеше да стане 100%
Имаш дете ,съпруг с който си вече 12 г . Не захвърляй питомното да търсиш дивото ! Всички имаме проблеми ,ниско самочувствие след раждането и т.н ,но истинска и стойностна  жена няма да те направи това да отидеш да се сваляш с някой си докато таткото те чака вкъщи с  детето. Стискай палци мъжът ти да не разбере !
Искам само да ти задам един риторичен въпрос,на който не е нужно да отговаряш ,а само да се замислиш -какво би направила и как би се почувствала ако това ,което правиш го правеше съппругът ти ?!
Макар че, въпросът ти е риторичен ще отговоря.. Преди доста години, въпросният татко е бил уж в подобна ситуация.Тогава бяхме просто гаджета, без дете, но аз го обичах и тогава.. Преди няколко години той сам ми призна: Имал кратка забежка, около месец и нещо с колежка, до секс не се било стигнало... по неговите думи се било случило, защото аз съм се държала кофти.Тогава имах ззравословен проблем.Не е оправдание за действам по същия начин, но някак си ми помогна да си "изчистя съзнанието" пред себе си.И в онзи ден когато бях на вилата, него пак го нямаше.. та не е гледал той детето

# 9
Добре,щом това ти помага да успокоиш съвеста си
Макар че, въпросът ти е риторичен ще отговоря.. Преди доста години, въпросният татко е бил уж в подобна ситуация.Тогава бяхме просто гаджета, без дете, но аз го обичах и тогава.. Преди няколко години той сам ми призна: Имал кратка забежка, около месец и нещо с колежка, до секс не се било стигнало... по неговите думи се било случило, защото аз съм се държала кофти.Тогава имах ззравословен проблем.Не е оправдание за действам по същия начин, но някак си ми помогна да си "изчистя съзнанието" пред себе си.И в онзи ден когато бях на вилата, него пак го нямаше.. та не е гледал той детето

# 10
A може пък и той да е решил, че не си струва флиртът да прерасне в нещо повече и да е дал назад. Съвсем правилна постъпка. И двамата сте пофлиртували и толкова, лятото отмина, идва есента с делничния живот.

# 11
Не мога да ви дам съвет, ама откъде имате толкова свободно време  за подобни занимания? Аз работя на пълен работен ден, имам ученик и куче и едва смогвам с всичко ,камо ли да търся забавления....
Нямам свободно време и не съм го направила от скука, а защото се чувствам самотна и недооценена Sad Върнах се на работа, главно аз гледам детето, участвам и в допълнителни ангажименти с НПО-та. Понякога тези неща просто се случват без да питат имаш ли време.

# 12
Кой от нас не се е чувствал самотен....Само че хората  сме неблагодарни същества.Пожелавам ви щастие, обич и мир със себе си!От сърце!

# 13
Нямам свободно време и не съм го направила от скука, а защото се чувствам самотна и недооценена Sad Върнах се на работа, главно аз гледам детето, участвам и в допълнителни ангажименти с НПО-та. Понякога тези неща просто се случват без да питат имаш ли време.

За каквото и да си го направила, всичко е свършило добре (без усложнения, без проблеми) и Господ вие е опазил. не разбирам защо си сърдита? Да се бяхте направили на кадаиф ли искаш?

# 14

За каквото и да си го направила, всичко е свършило добре (без усложнения, без проблеми) и Господ вие е опазил. не разбирам защо си сърдита? Да се бяхте направили на кадаиф ли искаш?
И аз не знам защо се опитвам да анализирам постъпката му. Явно не мога да поставям правилно границите, мака че мислех да е така...Стуваше ми се честен и прям. Все повтаряше, че държи на думата си,  бил сериозен мъж, а се скри като мишка... Не знам, за да затворя тази страница, ми се иска да си обясня защо.

Общи условия

Активация на акаунт