Аз съм жена на 33 години, имам дете на 2.5 г. С таткото сме заедно от окоро 12г. Преди да се роди детето (планирано и много обичано) всичко беше нормално. Малко след като се роди синът ни обаче, проблемите започнаха: караници, битовизми, роднини, мъжът ми не ми помага много в отглеждането, няма желание за нищо, не поема инициативи и е станал много черноглед за всичко. Разказвам ви всичко това, за да обясня една от причините за започване на моя "безобиден флирт"
Имаме вила и лятото си ходим често там. Един ден отидох с малкия на басейн (отново без таткото, на него му било топло и не му се ходело..)Там срещнах стар познат, който познавах бегло. Разменихме си няколко думи, просто като познати, след това той започна да ми пише във ФБ- радвал се, че сме се видяли.. не ме познал, разхубавила съм се... усетих накъде вървят нещата, не падам от луната, но ми беше приятно да си пиша с него и да флиртувам по малко. Той беше и симпатяга, но развесен с дете. Веднага ми светна лампичката да внимавам . След това се засякохме още няколко пъти на басейна, не ми се е натрапвал, разменяхме по пет думи на кръст, все пак бях и с детето.
Говореше ми неща от сорта, че иска да се видим само двамата, иска просто да прекара малко време с мен, да ме целуне, че никога няма да ме кара нищо на сила и не бил човек, който разваля семейства. И даже да не правим секс, искал да си запазим контакти ,била съм красива интелигентна, пък един ден не се знаело.. Няколко пъти ми повтори, че ще дойде на гости на приятел до моя град и иска да се видим. Разбрах, че е идвал и не ме потърси. Честно казано, ми стана кофти, та той самия го искаше и повтаряше.. Попитах го защо? Той изтърси нещо, че се бил замислил, да не стане нещо, да не ми развали семейството и после цял живот да го съдя затово. Много съм му липсвала, непрестанно мислил за мен. След това пак ми пишеше, че ме искал, желаел и т.н, но и само да ме видел било достатъчно за него. От профила му във ФБ, видях, че наскоро се е разделил с приятелката си. Казах си, ето или търси някоя за секс или да се разсее, ама пък със седмици да ми пише заради едното... Един уикенд се прибрах на вилата, казах му го няколко дни по-рано. Този път аз предложих да се видим досега бях главно пасивната. Признах му, че имам увлечение към него, но че няма как да си легнем и че не искам да го мотая или лъжа.Той каза, че няма проблем, иска да се срещнем и че няма да ме насилва с нищо. Аз просто исках една малка свалка.. която да разчупи сивото ми ежедневие.. Непринудено му писах, че след 2-3 часа ще съм на едно място, да дойде ако може. Тогава той отвърна че тогава няма да може, без да каже кога ще ... ще пробва. Бил някъде си с комшията, после полиция ги спряла.. Абе сториха ми се големи филми. Това ми се е случвало ама като бях на 20 ..някой да ме върти така.
Защо тогава бяха всичките тези чатове и време? За единия секс ли? Възможно ли е един мъж да е толкова изпечен лъжец? Свободно време ли си е запълвал с мен в писане? За единия секс ли е било всичко? Или пък е от онези мъже дето са много силни в онлайн пространството, а иначе се крият като мишки? Искам вашето мнение момичета, ако има и татковците също ще се радвам да споделят. Повече от 12 г.не съм в играта и недоумявам как е възможно мъж да действа така. Казах му, че за мен това са пълни лъжи (да не ме мисли за толкова плиткоумна и че се връзвам), но не съм в позиция да се правя на интересна. Не го познавам добре, да не вземе да ми отмащава и да ползва чатовете. Поне нямаме никакви общи познати и живеем в различни градове