Един лек флирт... или в какво може да прерастне

• 9 344
  • 243
  •   1
Отговори
# 90
Само преди няколко поста авторката писа, че пичът от басейна не можел да стъпи и на малкия пръст на мъжа ѝ, пък сега гледам дуга песен е запяла...
Също и един път пише, че не би си легнала с въпросния, после било я яд, че не я е таковал, искало ѝ се, после пак - ама тя не била такава... после случайно изплюва, че седмица преди случката обмисляла раздяла.

Моме, следвай си сюжетите, които си съчиняваш, иначе не е интересно за четене.
Съвсем правилно!

# 91
Да се почувства специална и на живо, както се е чувствала в периода на ухажването. Да усети мириса му, кожата му, да го пожелае.

Авторке, дано този безвъзвратно да е избягал. В много опасен етап се намираш.
Освен това, няма да имаш с него приятна авантюра, а ще ти скъса нервите и брака. Внимавай много!
Ама и тук успяхте да обърнете прожектора към нищо неподозиращия съпруг, браво бе, пак той виновен, че жена му иска да прасне някакъв селски бек! Аз малко се обърках в началото обаче - той 100 пъти казва, че иска само секс, а въпросът накрая е - ама само заради секса ли. Ами да, кое те заблуди, че не е? И изобщо, ти какво точно искаше да правиш на тази среща, която си организирала?
Точно това исках да се случи.. право в целта!  Защо етапът да е опасен? С това покриване, май приключи всичко. Аз не мисля, че щеше да ми създава проблеми даже и да бяхме легнали. Едва ли му се гледа чуждо бебе и би искал да има проблеми с мъжа ми. Кой мъж е толкова луд..

# 92
  • София
Може ли линк, да видим къде се дават съвети как мъжът да не разбере за изневярата на жена си. За една приятелка питам... Rolling Eyes

Аз имам 1-2 сериозни книги по темата. Ако някой иска сериозно да споделям опит на лично, че иначе ще ме баннат тука. Разбира се, говоря чисто теоритично, то е ясно, че практически опит нямам.

После се появи тоя пич и си казах, какво пък, нека и аз да изживея малко тръпка.

Да ти кажа, това няма да реши проблемите във връзката ти. Може да е нещо временно, което да те разсея от тях. Като обезболяващо, когато те боли нещо в тялото. Не оправя проблема, но подтиска симптома.

Иначе, аз смятам, че когато се прости една забежка/изневяра си прощава завинаги. Не се вади от торбата след 10г за да се оправдае нещо друго.

# 93
Не се знае. Адреналин ще има, но доброто прекарване не е гарантирано. Както се казва, първата палачинка никога не става добре. А след първия път може да няма втори, ако след спадането на хормоналната вълна ги налегне чувството на вина и почнат само да мислят как да се разкарат.
Верно първата не става добре.
Ама ако си гладен ядеш.
Хора сме. Правим грешки.
Цял живот отличен 6. Веднъж пък 2 за разнообразие.
Няма идеални хора.

# 94
Жената се правила на недостъпна и му определила среща, за да му обясни и на живо, че няма да прави секс с него. Той пък решил, че няма нужда да ходи на тази среща, щом няма да намаже. Тя сега го обявява за лъжец, щото... ?!?

# 95
Авторке, пусни му на тоя, пък ако му е по-голям направо го хвани за постоянен.
😄😄😄😄😄😄😄😄😄 Нали се сещаш,че след третия път като му мине мерака,самолета за нея няма да излита и ще търси друга писта

# 96
  • Out of the Mix
Зуум12, мъжът ти какво мисли по въпроса?

Ходи чети темата "Изневярата и след това" за допълнителна "справка и размисъл 100+ стр.", да знаеш след това какво те чака, че поватряме едни и същи неща.

# 97
Авторке, пусни му на тоя, пък ако му е по-голям направо го хвани за постоянен.
😄😄😄😄😄😄😄😄😄 Нали се сещаш,че след третия път като му мине мерака,самолета за нея няма да излита и ще търси друга писта

Ем, и тя ще търси друга писта. Като я гледам, ми изглежда способна.

# 98
Жената се правила на недостъпна и му определила среща, за да му обясни и на живо, че няма да прави секс с него. Той пък решил, че няма нужда да ходи на тази среща, щом няма да намаже. Тя сега го обявява за лъжец, щото... ?!?
Ззравейте, тук съм и чета коментарите ви. Може да не говорите за мен в трето лице Simple Smile Така напиано от вас, наистина звучи тъпо.. да му кажа и на живо, че няма да му пусна. Няколко пъти, той  ми каза самия ми каза, че иска мого да го направим, но че и една цеувса или ласка ще са му достатъчни. Не го наричам лъжец, но честно ми е странна тая постъпка.

# 99
Ззравейте, тук съм и чета коментарите ви. Може да не говорите за мен в трето лице Simple Smile Така напиано от вас, наистина звучи тъпо.. да му кажа и на живо, че няма да му пусна. Няколко пъти, той  ми каза самия ми каза, че иска мого да го направим, но че и една цеувса или ласка ще са му достатъчни. Не го наричам лъжец, но честно ми е странна тая постъпка.
Живей си живота. И много много не слушай/чети кок какво ти разправя
Съдат те ама не е много ясно вечер с кой си лягат. Ангели небесни.
Безгрешници.... ахахахахх

# 100
  • Out of the Mix
Ззравейте, тук съм и чета коментарите ви. Може да не говорите за мен в трето лице Simple Smile  
Тук така се говори, че иначе се приема, че е "лично", ходи гадай кой какво.

Научих нов "термин" - "еднократна изчуквачка". SmileScream

# 101
  • София
С библията си лягат - монахините ! Само четат светото писание и никога не са получавали дик-пик

# 102
  • Out of the Mix
С библията си лягат - монахините ! Само четат светото писание и никога не са получавали дик-пик
Гледайте новия филм на Шон Пен с партньор Дакота Джонсън Yum - Daddio.
Баш по темата.
Много добре играят и имат отлична химия.

# 103
Гледайте новия филм на Шон Пен с Дакота Джонсън Yum - Daddio.
Баш по темата.
Много добре играят и имат отлична химия.
И имат деца , заченати от непорочното  зачатие😁

# 104
Еййй много обичате да сте на контра мъжете тук. Много добре разбрахте за какво става въпрос.
Кой я съди? Като е искала да се е..., а не да му обяснява, че няма, пък сега разочарована.
Мъжът е бил искрен - искам, няма да развалям семейства, тоест ще си е за кефа само. Тя не е била искрена, а сега я човърка.

Общи условия

Активация на акаунт