Един лек флирт... или в какво може да прерастне

• 9 832
  • 243
  •   1
Отговори
# 180
Знам, че е тъпо, но съм в много кофти период.

И с какво една изневяра ще ти облекчи периода? Само ще ти създаде още повече проблеми.

# 181
Ама чакай малко, авторке. За кое си разиграна ти? Какво си очаквала от тази среща и как мислеше, че ще продължат отношенията ви? Ще се срещнете и той ще ти обяснява колко си специална на живо, не на чат, а ти свенливо: ,,Не, не! Недей! Имам си семейство! Ох! Ах!".

Той ти казва че иска само секс, ти се дърпаш, уреждате си среща, ти пак не искаш секс, съответно той спира да си губи времето с теб и ти казва - като се накумиш да му пуснеш, да му се обадиш. И ти си разиграната? По-скоро ти го разиграваш, като не знаеш какво искаш. Той ясно заявява за какво е дошъл - не го получава и си бие камшика.

# 182
Ама, лол, как да не му е голям грехът... Даже в една стара книжка, в която хората чат-пат вярват, си пише: не пожелавай жената на ближния си.

Именно, на БЛИЖНИЯ си. А нейният съпруг не му е ближен, никакъв не му е.

# 183
Ама чакай малко, авторке. За кое си разиграна ти? Какво си очаквала от тази среща и как мислеше, че ще продължат отношенията ви? Ще се срещнете и той ще ти обяснява колко си специална на живо, не на чат, а ти свенливо: ,,Не, не! Недей! Имам си семейство! Ох! Ах!".

Той ти казва че иска само секс, ти се дърпаш, уреждате си среща, ти пак не искаш секс,съответно той спира да си губи времето с теб и ти казва - като се накумиш да му пуснеш, да му се обадиш. И ти си разиграната? По-скоро ти го разиграваш, като не знаеш какво искаш. Той ясно заявява за какво е дошъл - не го получава и си бие камшика.

Той, ако се беше съгласил на срещата, щеше да има секс, ама не отишъл на срещата.

# 184
Засели ли се някъде "червеят на съмнението" той започва бавно и скрито да си гризе и накрая постига своето. Нашата съфорумка вече е заразена с такъв червей и да изневери е въпрос на време. Такава и е природата и аз не бих я съдила. Не бих и казала и да стиска зъби, защото това само влошава нещата и натяга пружината. Но поне да се възползва от случая и да размисли какво точно иска, а после да обмисли какви стратегии ще ползва. Желателно е да е умна и дискретна и да не наранява никого.

# 185
Той, ако се беше съгласил на срещата, щеше да има секс, ама не отишъл на срещата.
Нали му е казала, че няма да има секс? Той защо изобщо да ходи на срещата, като няма да получи каквото иска? Не си струва.

# 186
@Geri2000 , моралът, който струи от тези стари книжки, трябва да идва преди всичко под формата на личен пример. Когато някой тръгне да вади такива цитати, трябва да е пределно наясно, че главата виси в торбата по същия начин, по който нашия Спасител е разпънат на кръста и по който ще дойде при нас за втори път. Готова ли си да се представиш пред Него с ясното съзнание, че никога не си поглеждала встрани? Съдиш въпросния човек, защото е потърсил щастието по своя си начин. С нищо по-лош, нито пък по-добър от всеки един от нас.

@MandyBo, изпревари ме. Таман щях да я посъветвам да изпие червеното хапче и да му предложи секс. То слагането на точка на някои неща има и сериозни последици...

# 187
Хубаво ще е авторката да си припомни, че има доста какво повече да губи от ударено его. Не е на 15, че тия игрички да са ѝ първа грижа. Периодът може да е труден, ама залитане в такива келешлъци е голямо неуважение към постигнатото в живота до тук и в голяма степен тръшкането по селския бек е неуважение към себе си.

# 188
Благодаря ви отново за коментапите. Да, липсва ми тази тръпка в момента и да не бях готова да свърши сега и ако мога да направя нещо аз да съм "отгоре" и да кажа чупка.. бих го направила. Не ме съдете, наистина това посредното ми дойде в повече и точно от такъв тип човек.. ако имате съвети, давайте!

# 189
Съветът е да не се занимаваш, то какво друго? Няма да стане на твоята, ако още не си разбрала, пък ти нищо че искаш да имаш последната дума. Искаш, ама няма.
Намери си нещо друго с което да се разсейваш, това е свършило вече.

# 190
Човекът е на линия само за секс, ти не искаш секс. Аз проблем не виждам. И пак, мъж който седи до полата на  майка си, не е мъж.

# 191
Скрит текст:
Ама, лол, как да не му е голям грехът... Даже в една стара книжка, в която хората чат-пат вярват, си пише: не пожелавай жената на ближния си.

Именно, на БЛИЖНИЯ си. А нейният съпруг не му е ближен, никакъв не му е.
В контекста там, ближни сме си всички. Едва ли се има предвид, че ако някой реши да изневерява с приятелката/приятеля на някой непознат/а е по-окей.
Скрит текст:

@Geri2000 , моралът, който струи от тези стари книжки, трябва да идва преди всичко под формата на личен пример. Когато някой тръгне да вади такива цитати, трябва да е пределно наясно, че главата виси в торбата по същия начин, по който нашия Спасител е разпънат на кръста и по който ще дойде при нас за втори път. Готова ли си да се представиш пред Него с ясното съзнание, че никога не си поглеждала встрани? Съдиш въпросния човек, защото е потърсил щастието по своя си начин. С нищо по-лош, нито пък по-добър от всеки един от нас.

Не мисля, че е имало някакви спасители някога и се съмнявам и да дойдат за в бъдеще. Но, не, нито съм изневерявала, нито ще го направя. И знам, че няма да го направя поради няколко причини, но това няма смисъл да се коментира.
Абсолютно го съдя въпросния човек, че си търси щастието (разбирай с кого да спи), там където не му е мястото. Арестувах го, повдигнах му обвинения и вече даже съм готова да произнеса присъдата. Осъждам го на пълно и тотално забвение и игнор от авторката. Без право на замяна!!! Като съдът счита, че присъдата трябва да влезе в сила незабавно 👩🏼‍⚖️

# 192
  • Out of the Mix
Мда, много добри постове е написала Манди.
Ако не друго, Зумката да вземе да ги прочете отново - за минапулацията, развалянето на семейството, архивите със семейни компромати, изнудването, и т.н.
Ако не й увре главата за в бъдеще, да си я троши.

# 193
Нали му е казала, че няма да има секс? Той защо изобщо да ходи на срещата, като няма да получи каквото иска? Не си струва.

Тя му го казала преди 20 дни в чата и после пак продължила да го търси. След това го вика на среща. При мен срещи и с по-малко първоначален ентусиазъм от моя страна са завършвали със секс, а пък тя доста ентусиазирана ми изглежда.

Най-добре да го блокира и да не се връща през няколко години все към общуване с него. Няма полезен ход, защото той няма интерес. Колкото повече тя напира да му пише, да му предлага срещи и пр., за да сложела точка, толкова в по-неизгодна позиция изпада.

# 194
Осъждам го на пълно и тотално забвение и игнор от авторката. Без право на замяна!!! Като съдът счита, че присъдата трябва да влезе в сила незабавно 👩🏼‍⚖️
И аз го осъдих на това няколко страници по-рано, но...авторката очевидно има други планове Wink

Общи условия

Активация на акаунт