Един лек флирт... или в какво може да прерастне

• 9 376
  • 243
  •   1
Отговори
# 210
..

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 13:21 от I am and I will be

# 211
  • Out of the Mix
След дълга връзка и при не добро отношение от партньора, няма как жената да не се впечатли дори от малък комплимент.
Аз съм във връзка вече 9 години с бебе на 1 г. Преди няколко години отношенията ни с моя мъж не бяха добри. Работата му е такава, че няма много възможност за почивка. Вечеряме на масата, а си мълчим. Битовизми и нищо друго. Отделно сме и супер различни. Не е достатъчно само да се изкарват пари, когато цената е никакво време за жена ти и детето ти.
Защо се седи в такава връзка и се прави бебе при гореописаното?
Работещият много мъж знаел ли е, че си се чувствала "секси" с друг през това време?
Или сте се обяснили, изживяли "катарзис" и нещата влезли в русло?

# 212
Защото 99% от хората не пускат клона на който висят, докато не се хванат здраво за друг. Невинаги им се получава да се хванат обаче. Тогава си стоят на удобното и познатото, и деца правят и докато се усетят, той животът минал в скандали и битовизми.

# 213
Много се интересуваше от всичко свързано с мен. Кой ми е любимият цвят? Какъв сладолед предпочитам?

Това сериозно ли е? Много съм впечатлена какво се приема за интерес в днешни дни. Тези въпроси от лексикон втори клас дори нямаше да ги отразя, камо ли да се лаская от тях...

# 214
Много се интересуваше от всичко свързано с мен. Кой ми е любимият цвят? Какъв сладолед предпочитам?

Това сериозно ли е? Много съм впечатлена какво се приема за интерес в днешни дни. Тези въпроси от лексикон втори клас дори нямаше да ги отразя, камо ли да се лаская от тях...
Ами извинете, ама аз затова намерих нещо хубаво в прямотата на мойта тръпка Grinning Искаш ли да го направим ? Желая те, няма да ти съсипя брака...според мен се искат топки, за да го каже директно. Мъжете нека изкажат мнение:) Оцених го повече от това да ме пита кой е любимият ми цвят, за да ме вкара в леглото.

# 215
Само да ти кажа, че на този доблестен джентълмен изобщо, ама изобщо не му пука за твоя брак. Както и на теб, явно. Между другото, на голяма ти тръпка не ѝ пука и за теб вече, ама ти се самонавиваш и го обличаш във все по рицарски доспехи.
По всичко личи, че много искаш да издълбаеш дъното със селския бек, ами давай, има накъде още мноооого да се филмираш.

# 216
  • Out of the Mix
Скрит текст:

Ами извинете, ама аз затова намерих нещо хубаво в прямотата на мойта тръпка Grinning Искаш ли да го направим ? Желая те, няма да ти съсипя брака...според мен се искат топки, за да го каже директно. Мъжете нека изкажат мнение:) Оцених го повече от това да ме пита кой е любимият ми цвят, за да ме вкара в леглото.
За да те е впечатлявала такъв вид "загриженост", и да го изтъкваш, не мога да си представя каква скука и сивота ти е семейният бит и живот.
И после що имало "лесни" жени.
Така де, не е задължително всеки да е "висока летва".

# 217

Не мен ми е малко присташко.
Казвам на мен.
Аз питам за цветовете.няма как да кажа на бракувана жена. Здравей. Готина си. Искам да правим секс. Може да го мисля:) но не и да го кажа.
Грешно възпитание явно.
Жените са различни. Явни е било правилно. Щом си вързала. За теб явно това е начина.

# 218
  • София

Авторке, издигаш го на пиедестал. Бил е "прям" за да си измие предварително ръцете. После като хлътнеш да каже, ама аз ти казах. После обаче те е залъгвал без проблем (внимание, приказки, че имал чувства) и накрая те е отрязал супер неуважително, като е видял, че няма да му се получи.

# 219
Авторката е с двегодишно дете и прекалено много свободно време. В главата и се разиграват нереалистични сценарии, които едва ли ще има смелост да изпълни, и по-добре.  За скуката в семейния си живот обвинява мъжа си, но може и на него да не му е особено интересно.  Впрочем, не знам кой търси точно в този период на семейния живот екшън и емоция, явно хора без достатъчно проблеми, че да им заемат времето, вместо да се чудят с кого да си пишат и как да се мушнат в храстите.  Аз точно се бях върнала на работа и се побърквах между организация за детето, служебни задачи, боледуване и стрес, а мъжът ми беше плътно до мен във всички задачи и битовизми, като и на двамата не ни оставяше грам време да "разнообразяваме връзката си" - явно някакъв евфемизъм за хора без работа.

Най-лесния начин животтъ ти да се изпълни с екшън и емоция е да си скапеш брака заради безмислени чатове и да се чудиш как да се справиш сама с двегодишно дете, ето това разнообразява живота страшно много.

Ясно, че не искаш това да прочетеш, а някакви гимназиални трепети какво искал да каже, пък какво си помислил, пък лъже ли, не лъже ли някакъв абсолютно чужд и преминаваш безследно мъж, ама мисля, че вече достатъчно време си му отделила, вероятно за сметка на семейството си.

# 220
Ама какви топки се изискват, за да кажеш на някого, че искаш да го праснеш еднократно? Изисква се единствено простащина, не разбирам как тази наглост и цинизъм се приемат като някаква положителна черта.

# 221
Ама какви топки се изискват, за да кажеш на някого, че искаш да го праснеш еднократно? Изисква се единствено простащина, не разбирам как тази наглост и цинизъм се приемат като някаква положителна черта.
Всяка жена си е различна. Няма лошо.
Инак простаците ще седят без жени.

# 222
Кви топки бе, то тва най лесното - искам да те изклатя ама без да ме занимаваш с други глупости. То всеки иска така, ама явно има и такива да кълват на тая съвсем гола кука

# 223
Аз вече имам чувството, че авторката ни пързаля, за да продължават коментарите по темата 😃
От сърдита като прелъстена и изоставена, въпреки всички коментари, тя преминава в пълно обожествяване на селския играч.
Но по-важна е голямата картинка. Аз там виждам една жена, която дългосрочно ще търси такива емоции, но никога няма да добие смелост да изяви претенции към мъжа си, за да постигне щастие в “живия живот”. И животът ще си мине в битовизми и скандали с малко плоски чатове за разнообразие и евентуално физическа консумация, за която после ще се изповяда да мъжа си, за да го убеди колко всъщност е недоволна от него.

# 224
Аз вече имам чувството, че авторката ни пързаля, за да продължават коментарите по темата 😃
От сърдита като прелъстена и изоставена, въпреки всички коментари, тя преминава в пълно обожествяване на селския играч.
Но по-важна е голямата картинка. Аз там виждам една жена, която дългосрочно ще търси такива емоции, но никога няма да добие смелост да изяви претенции към мъжа си, за да постигне щастие в “живия живот”. И животът ще си мине в битовизми и скандали с малко плоски чатове за разнообразие и евентуално физическа консумация, за която после ще се изповяда да мъжа си, за да го убеди колко всъщност е недоволна от него.

Мъжът ще се изповяда на мама, защото имат от нездравословните силни връзки и ще стане мазало Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт