💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 452
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 020
Гешев е с дълги крака ,като разтвори пергелите и бързо минава всичко ,при Ангел по -трудно.

# 1 021
Играта е такава, че дава преимущетво на един от двамата.

Някога по-напред писах, че ще дойде Видов ден за Ангел, като го пратят на игра, където се иска я ръст, я плуване. Е, оказа се ръст и късата му крачка му е голям минус.

Аз пък никакви игри не харесвам. Харесвам стратегии, коалиции, соц.игра. 😅

Тотално ги пропускам пък аз, само игрите гледам, ама те все еднакви, бе. Колко години вече, писна ми. И странно как участниците не са се подготвили специално, особено за пъзелите.

# 1 022
  • Някъде в Матрицата
Ангел много се раздава. Обаче не трябва толкова да си разпилява енергията. Твърде пренавит е и това му пречи. Действа припряно и от там му идват повечето грешки. Дано да не си докара сериозна контузия.

# 1 023
  • София
Егото е затрило много хора. Ангел страшно глупаво си рискува здравето и бъдещата кариера на спортист заради някаква тъпа телевизионна игра, само защото егото му е по-голямо от него.
Утре продукцията ли ще му гледа и храни детето? Пък и да не е това, момчето е на 21, бъдещето е пред него, успехите също.

# 1 024
  • София
Ох, за Гешев съм, естествено, но ми се свива сърцето като гледам как Ангел се пребива.

# 1 025
Ангел ми се струва, че е добряга като човек. Просто е много първичен. А колкото до самочувтвието му - мисля, че е по-скоро като за пред камера.

Достоен противник е на Гешев, но тази игра е с много структурни предимства за Гешев, а и реално може много лесно да бъде манипулирана...

# 1 026
Светлин какво хареса на Рени не мога да разбера. Без грим хич не я бива.

# 1 027
Ангел търчи и се мята като изоглавен само и само да докаже че е по добър от Гешев.Ми ни,Ангел,не си по добър

# 1 028
Димо и за футболен коментатор го бива.

# 1 029
На Ангел са забравили да му сложат тапи в стената.

# 1 030
На Ангел едиствено гъбките са проблема, много се забави на тях. Иначе, не отстъпваше.

Отделно много странно как толко много празни торбички извади, и все тапите му празни видиш ли...

# 1 031
Исках тази вечер да се маха Рени. Никой от тези четиримата не заслужава да си тръгне преди нея.

# 1 032
Ангел дърпа с тия куки и кво хваща ,от трите най -дългото Joy

# 1 033
По-бавно минава Ангел и затова ви се струва, че има много празни торбички и няма куки, а Гешев е по-бърз и съответно по-бързо ги извади. Всичко е по-равно, слушайте Димо.

# 1 034
  • Варна
Определено искат да ги оставят без ходила играчите от продукцията.
300 пъти минаха през тия гъби и трупите

Общи условия

Активация на акаунт