💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 388
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 215
Еха, каква дискусия! Аз това за Алената буква го казах метафорично, пък вие съвсем буквално си я сложихте Силвето на ешафода! Леле.... Вече си я представих как върви като Церсей в Игри на тронове, а тълпата повтаря "Шейм, шейм, шейм"....  Scream

# 1 216
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Светлин или е влюбен или когато са се наговаряли да играят заедно (той, Иванина и Рени),Рени е била в добра форма и е видял в нея един силен коалиционен партньор.
Така де,но Рени катастрофила дни преди старта и Светлин вместо силен играч партньор,той се оказва с куц кон,който или
1. трябва да зареже от първи ден или
2. не му е удобно да я разкара и сега я носи на гърба си (безсмислено,защото себе си рискува така за нищо).
Докога ще е така? На мен Светлин ми се гледа като играч,фокусиран над неговата игра,а не да е бастун на някой.

Ще гледам днешния епизод.

# 1 217
Скрит текст:
Светлин или е влюбен или когато са се наговаряли да играят заедно (той, Иванина и Рени),Рени е била в добра форма и е видял в нея един силен коалиционен партньор.
Така де,но Рени катастрофила дни преди старта и Светлин вместо силен играч партньор,той се оказва с куц кон,който или
2. не му е удобно да я разкара и сега я носи на гърба си (безсмислено,защото себе си рискува така за нищо).
Скрит текст:
Докога ще е така? На мен Светлин ми се гледа като играч,фокусиран над неговата игра,а не да е бастун на някой.

Според мен той е влязъл в образа на героя и веднъж като е казал, че е коалиция с нея и ще я пази, то няма път за отстъпление. Заради това и така изкоментира след капитанската, че продукцията зорлем го вкарва в арката на злодея.

# 1 218
  • Sunshine state
За мен Светлин не е злодей, а излиза по-скоро като будала. Чак грошове да харчиш за Рени на такъв ранен етап.. Разбирам, че са в коалиция, ама това ми идва прекалено.

# 1 219
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Без тези грошове,тя беше пътник без никакви съмнения.
Сега си мисли,че е направил голям ход,ууу,аа.. аз съм спасителя на куците и сакатите.

# 1 220
Може би там наистина си е мислел, че няма да излезе добре пред телевизора, ако не я защити подобаващо. Че ще го хейтят как е зарязал от алчност дружката в беда. Не е преценил хич правилно.

# 1 221
  • Germany
Да де, но Жорката понесе много хейт, че не е спасил Фейгин, а сега този Ромео не може да спаси неговата Жулиета. Ей нямате угодия. (Въпреки че много любов не виждам тук, но пък знае ли се…)

# 1 222
  • София
игрите се гледат и от мъже.
те може би пък това искат да гледат

Кои мъже искат да гледат на леля Сиса задника? Някой загорял тиган може би, ама чак пък специално нея.. Глупости.
всеки по нещо не иска да гледа във формата.
за голотията се оплакват предимно жените. за това мисля, че за мъжете не е мъка да гледат и това.Smiley

Нямам проблеми с това. Нека така играе. Щом е за каузата, ще се прежаля Grinning

# 1 223
Във всеки сезон има по една такава, да я наречем "провокативна" девойка - Ванчето беше такава, Бояна, Денислава, сега Силвия, трябва да е шарен каста. Просто за пръв път някой от играчите го посочва.
Dido2k, дай моля те инфо в другата тема за тази Рени - нямам ама никаква идея защо е вътре и каква стойност има?

За другите не знам, тъй като съм гледала от четвърти сезон нататък, но е меко казано смешно да се сравнява поведението на Силвия с Денислава. 🤣
Денислава даже ми идва малко мъжкарана и в стила си и в поведението си, изобщо не се опитва да кокетничи и не говори с такъв гласец с мъжете специално, както Силвия. Още повече пък да се разкрачва по басейните. Не смятам, че поведението и е било провокативно по никакъв начин.
То и на Силвия не е кой знае колко скандално , смешното е просто, както изкоментираха по-горе, че се опитва да се изкара невинна, макар че още от визитката си тръгна с тази заявка. 😃

# 1 224
[
quote author=Rebel Rebel (innasn) link=topic=1694707.msg48611258#msg48611258 date=1727540192]
Скрит текст:
Скрит текст:

Според мен той е влязъл в образа на героя и веднъж като е казал, че е коалиция с нея и ще я пази, то няма път за отстъпление. Заради това и така изкоментира след капитанската, че продукцията зорлем го вкарва в арката на злодея.
[/quote]
И на мен така ми се струва. Само да добавя - колко предварителна да е “ предварителната” коалиция на Светлин и Рени. Доколкото ми е известно, никой не е наясно с кого ще попадне в едно племе. Така, че вероятно става въпрос за някаква уговорка  ако се засекат в играта и т.н. И съм убедена, че не са единствените, защото играчите се познават помежду си от кастинги и зали за подготовка. Аз също подсъзнателно се дразня на Рени, защото харесвам всички мъже в синьото племе и не ми се иска до финалната осмица да отпада никой от тях. Но в същото време си давам сметка, че за нея също е шанс веднъж в живота, готвила се е и иска да остане повече. А и както сме се убедили след пет сезона, игри на волята не е олимпиада и не винаги побеждава най- добрия и най-достойния.

# 1 225
Мартин ми е като Хари Потър

# 1 226
  • София
Доколкото ми е известно, никой не е наясно с кого ще попадне в едно племе.
Блажени да са вярващите JoyJoyJoy
Как за 6 сезона нито веднъж не се случи "коалиционните партньори" от преди играта да са в различни племена.
Само да си спомним: Оряшкова, Мудева и Румен; Жълтите в сезон 4 и просто ме мързи да продължавам да ги изреждам.
Продукцията много добре знае за всяка подобна договорка и не пропуска нито един шанс да се възползва (стига да пасва на вече замислените story-lines)

# 1 227
Мартин ми е като Хари Потър
И на мен Grinning Има едно ехидно, в същото време сладко гласче и умно и хитро, в същото време детско излъчване Grinning

# 1 228
Доколкото ми е известно, никой не е наясно с кого ще попадне в едно племе.
Блажени да са вярващите JoyJoyJoy
Как за 6 сезона нито веднъж не се случи "коалиционните партньори" от преди играта да са в различни племена.
Само да си спомним: Оряшкова, Мудева и Румен; Жълтите в сезон 4 и просто ме мързи да продължавам да ги изреждам.
Продукцията много добре знае за всяка подобна договорка и не пропуска нито един шанс да се възползва (стига да пасва на вече замислените story-lines)
По тази линия се чудя защо психоложката и Силвия не са в едно племе. Те имат лоша кръв помежду си от Сървайвър и щеше страшна интрига да се завърти между тях.

# 1 229
Кантарджиева прилича на Алиша Кийс особено с тези плитки

Общи условия

Активация на акаунт