💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 575
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 750
Тази игра въобще не е честна и е като нагласена. Победата зависи единствено от това дали има еднакви по ръст и килограми хора в племето. То е ясно, че жълтите ще спечелят.

# 751
Щом няма варели е нагласено Grinning

# 752
Мартин и Добрин може да си пуснат сериалче и да си люпят семки  Joy

# 753
  • София
В това море като супа, да го е гнус човек да падне.. Като блато е, брр..

# 754
Аз като видях усмивката на Мартин на синхрона ,работата ясна.

# 755
Трябваше докато стоят в поза, някои от противоположното племе да стоят в морето и да ги целят с варели Joy

# 756
Тамън това тръгнах да пиша. Мартин много щастлив на синхрона. Явно те са спечелили.

# 757
То е ясно, че ще са жълтите. Добрин и Мартин са с много еднакви пропорции.

# 758
Трябваше докато стоят в поза, някои от противоположното племе да стоят в морето и да ги целят с варели Joy
А това е изпусната възможност. Срамота, ще вземат да прашасат тези варели 😄

# 759
Къде е сега богинята на изометрията ,да им покаже как се прави Trollface

# 760
Евала на Наталия и Павел. Изненадаха ме. За тях съм👍

# 761
Павел прави много добро впечатление дотук, и не го казвам само от позицията на негов фен. Дано спечелят сега, аз съм за сините.

# 762
Аз не виждам проблем в това, че Раду изказа гласно стратегията на Силвия, която тя сама си изговори още в началото. Щом стратегията й е да изкушава мъжете и по този начин да трупа някакъв актив в играта, значи да, тя не уважава жените на обвързаните мъже. Нощничката не беше на място в кухнята. Те са затворени заедно за месеци, тя не е на улицата, където просто подминава някакви случайни хора и да може свободно да си ходи разголена. Да не говорим за позирането й покрай басейна, докато бяха в резиденцията.

Хем й е стратегия, хем се сърди, ако някой го дефинира гласно. Еми...гроздето май е кисело.

Пък на Ангел му трябва малко смирение. Какви сметки за разчистване, какви саби...детската градина.

Виктория трябваше да си признае пред всички, че тя е казала на Силвия.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 01:13 от Rebel Rebel (innasn)

# 763
Мартин и Добрин са страхотни за гледане - не само физически, но и разбирателството, работата в екип, подкрепата един за друг. Жестоки!!!!
Наталия и Павел също браво, изненадаха ме.

# 764
И Силвия да ходи по въже без нощница

Общи условия

Активация на акаунт